не ми харесва новото лице на ГОНГ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: не ми харесва новото лице на ГОНГ
На Спортал е 300 пъти по-подреден, по-богат и по-приятен.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
ами там ще гледаме,но нямат форум 

Ми, нищо де ..... ти пак си пиши тук, четенето не те обвързва с писането по форуми.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Този дизайн не го виждам за първи път ! Разгледай големите портали и ще видите откъде е копирано 

[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
iliyan написа:Този дизайн не го виждам за първи път ! Разгледай големите портали и ще видите откъде е копирано
кои са тези ГОЛЕМИ портали
dindan написа:iliyan написа:Този дизайн не го виждам за първи път ! Разгледай големите портали и ще видите откъде е копирано
eurosport
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
dindan написа:iliyan написа:Този дизайн не го виждам за първи път ! Разгледай големите портали и ще видите откъде е копирано
..мен не ме интересува откъде е копирано ...важното в един сайт е да получаваш инфото за максимално кратко време без да ти се налага да обикаляш през сто теми като луд докато стигнеш своята - новия вид на Гонг в много по голяма степен ти губи времето - ако това е била идеята - значи е постигната .... освен това по въпроса за форума - в предишния вариант като отвори човек форума вижда по сравнително прегледен начин цялата дневна активност , новите теми , заключени теми и прочие - в момента се виждат по 4-5 теми и ако искаш да видиш за какво е ставало на въпрос през деня - трябва да с ровиш отделно - т.е пак се губи много време - ако и тук е търсена такава цел - постигната е ...
..с други думи - евала на авторите на новия вид - ако идеята ви е била посетителите да си губят повече времето щото нещата по трудно се намират - браво ... ПОСТИГНАЛИ СТЕ ЦЕЛТА СИ ....
Човекът ти е намигнал, значи и той не знае, но що да се не изОка

Мнение няма да давам, защото тук има люде, които смятат всеки пост, с критично съдържание, за плюене и плач!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
- shotgun blues
- Контакти:
На мен проблема ми е изгледа на последните 5 теми пуснати във форума ,отврат.......
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
iliyan написа:dindan написа:iliyan написа:Този дизайн не го виждам за първи път ! Разгледай големите портали и ще видите откъде е копирано
eurosport
Нищо общо не намирам