Проблем с FIFA 14

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Проблем с FIFA 14

Мнениеот mironi88 » 22 май 2014 19:11

Тъй като дълго време в Замунда не излезе качествено хакната версия на играта се видях в чудо и преди два месеца си я купих. Стартирайки с нея се стартира и "Origin"програмата на ЕА. Уви от два дена когато се опитам да я стартирам въпросната програма не ми дава да се "log in"и ми дава, че е "currently unavailable" за онлайн вписване. Знам, че вероятно не много хора са направили тази наистина по-скоро ненужна инвестиция закупувайки играта, но ако все пак тук има някой такъв, който има сходен проблем ще се радвам да знам има ли решение за него.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
CSKA_1948_
Контакти:

Re: Проблем с FIFA 14

Мнениеот CSKA_1948_ » 22 май 2014 19:36

Деинсталирай и инсталирай отново Origin-а. Или пробвай с това:
HERE ARE THE STEPS.

1. go to control panel.

2. Go to internet options.

3. Click the connections tab and at the bottom of the window click on LAN SETTINGS.

4. uncheck the option Use a proxy server for your LAN.

5. Click Apply.

6. Close orgin restart the program and it should work!

Надявам се да стане! :)
п.п Изключи и Windows Firewall-a отново от Control Panel-a

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 22 май 2014 19:45

Мерси за съвета, но преди подобна тема обикновено пробвам най-първичните неща, които Гугъл ми предлага като решения. С Уиндоус 8 съм и тази отметка вече ми беше дадена в LAN settings. Сега ще пробвам все пак и Firewall-a.
ИзображениеИзображение

TottenhamFC
Контакти:

Мнениеот TottenhamFC » 22 май 2014 21:39

Имам играта,но досега не ми е давала такъв проблем.Моят проблем ако мога да кажа,че е проблем понякога ме изхвърля от играта без предупреждение ;)

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 22 май 2014 22:26

И аз имам проблем и вече близо 2 месеца не съм играл. Преинсталираха ми компа и след като се опитам да пусна фифа 14 ми дава някаква грешка appcrash пробвах всичко възможно, което има в интернет за проблема обаче няма резултат. Някой може ли да помогне.

Потребителски аватар
CSKA_1948_
Контакти:

Мнениеот CSKA_1948_ » 22 май 2014 22:46

Пловдивчанинът написа:И аз имам проблем и вече близо 2 месеца не съм играл. Преинсталираха ми компа и след като се опитам да пусна фифа 14 ми дава някаква грешка appcrash пробвах всичко възможно, което има в интернет за проблема обаче няма резултат. Някой може ли да помогне.

Ако не си с оригиналната игра, пробвай с друг крак. Или изтегли моднатата версия от замунда. При нея са изчистени всички бъгове и не би трябвало да имаш проблеми. С други игри има ли проблеми?

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 22 май 2014 22:54

CSKA_1948_ написа:
Пловдивчанинът написа:И аз имам проблем и вече близо 2 месеца не съм играл. Преинсталираха ми компа и след като се опитам да пусна фифа 14 ми дава някаква грешка appcrash пробвах всичко възможно, което има в интернет за проблема обаче няма резултат. Някой може ли да помогне.

Ако не си с оригиналната игра, пробвай с друг крак. Или изтегли моднатата версия от замунда. При нея са изчистени всички бъгове и не би трябвало да имаш проблеми. С други игри има ли проблеми?

Да на НБА обаче там ми иска dll, а за ФИФА имам dll

Потребителски аватар
CSKA_1948_
Контакти:

Мнениеот CSKA_1948_ » 22 май 2014 23:00

Пловдивчанинът написа:
CSKA_1948_ написа:

Каква е конфигурацията? Инсталирай най-новите драйвери за видеокартата, в случай че не си с тях. Имаш ли инсталиран directx, сложи най-новата версия, инсталирай също Microsoft .NET Framework 4.5, като започнеш от 4.0. Явно нещо ти липсва, щом ти изисква разни простотии. :)

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 22 май 2014 23:10

CSKA_1948_ написа:
Пловдивчанинът написа:
CSKA_1948_ написа:

Каква е конфигурацията? Инсталирай най-новите драйвери за видеокартата, в случай че не си с тях. Имаш ли инсталиран directx, сложи най-новата версия, инсталирай също Microsoft .NET Framework 4.5, като започнеш от 4.0. Явно нещо ти липсва, щом ти изисква разни простотии. :)

След преинсталанция съм и явно те липсват, защото преди нямах проблеми и 14-ката си я играех без никакви проблеми.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 23 май 2014 14:59

Проблем с ЦСКА ще има на 31.05, а FIFA 14 ще ти е утеха :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “Игри и забавления”