Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

orlando7
Контакти:

Re: Да бойкотираме Евроизборите

Мнениеот orlando7 » 22 май 2014 22:01

BadBoy написа:
КНДР написа:Mitko България трябва колкото се може по-скоро да напусне ЕС, ако искаме да спасим държавата, но като гледам, май ще чакаме разпада на ЕС, който ще се случи до 4-5 години.

Така и разбрах с какво ни е виновен този ЕС?

Е, това лошо говори за тебе щом не си разбрал!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 22 май 2014 22:02

orlando7 написа:
BadBoy написа:
КНДР написа:Mitko България трябва колкото се може по-скоро да напусне ЕС, ако искаме да спасим държавата, но като гледам, май ще чакаме разпада на ЕС, който ще се случи до 4-5 години.

Така и разбрах с какво ни е виновен този ЕС?

Е, това лошо говори за тебе щом не си разбрал!

Искам факти, а не заучени фрази?
ЕС са виновни за това, това и това... слушам?
Те ни пречат за това, това и това.
Последна промяна от BadBoy на 22 май 2014 22:03, променено общо 1 път.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 22 май 2014 22:03

bemy написа:
1982 написа:ДПС я създали САЩ ..... ИзображениеИзображение Авторчето съвсем е изпушило от толкова злоба.

ДПС я създаде Луканов, вашият комунистически оръфляк. Той изкара Доган от затвора, даде му парите, връзките ...

За ДПС И Доган си напълно прав ,така беше .

Не, не беше така. США наистина имат участие в създаването на ДПС. А като става дума за комунистически оръфляци, най-големият такъв наскоро управлява България три години и половина и ни върна 15 години назад.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 22 май 2014 22:04

КНДР написа:

Ами приятелю ДПС я създаде САЩ, те се ползват с тяхното благоволение и на ЕС. Създадени са с цел. Знаеш ли каква е била целта на ЕС и САЩ преди 1989-та за Балканите? Ислямизирането на Балканите и подронване на ценностите. България - цигани и турци, Сърбия - разпада и Косово, Македония - проблема с албанците.
Мога да пиша цяла нощ по тая тема. Имам и доста информация.

Кой точно я е създал точно не знам. Дали е САЩ или ДС все е тая. Важно е сега какво става. Ясно ми е за ислямизирането на Балканите, както и в цяла Европа. Обаче тука имаме една Гърция в която не съм бил, но са ми казали ,че има джамии само в близост до Турция. Надолу по страната са ми казали, че няма и не виждам някои да им се меси и да им казва построите им и давайте им права. Те си гледат себе си и православието и не допускат турци да надигат глава. Трябва да вземем опит от тях в тази дейност. Сами трябва да си го направим, но няма как като те са почти винаги във властта и няма изгледи да не бъдат освен ако не бъдат политиците ни истински държавници и да вземат да преглътнат егото си и да направят компромиси в името на България. Така както много наши канове князове и царе са го правили преди векове. Много по лични неща са преглъщали в името на България, а сегашните две най-големи партии не могат да седнат и да се разберат като хора и да се коалират. Няма никаква мъдрост и далновидност в нашите така наречени политици.

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 22 май 2014 22:04

Дали ще гласуваме или не все тая. Пращаме свинете от ГЕРБ, БСП, ДПС и всички останали, а те заминават да лапат европари. Същевременно България продължава да потъва в посредствеността, хората изнемогват и умират от глад. Все пак умират с усмивка на уста, озарени от светлите европейски ценности.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 22 май 2014 22:05

КНДР написа:
bobo_13 написа:"Не" гласуването води до такива лица като Бареков и Сидеров да получават евроместа и квоти в парламента. Защо ли? Защото техния електорат е мобилизиран(платену му е) и ще гласуват под строй. Ниската избирателна активност води до високи проценти за тях и съответно хора като Слави Бинев и сина на Волен да са в Европарламента. Да, няма алтернатива, защото всички партии са проруски и се спонсорират от тях, без значение от цвета. Единственото прозападно правителство, което сме имали беше на Филип Димитров, но много бързо му видяха работата.

Така че всеки решава сам за себе си дали да гласува или да оставя платените избиратели да решават бъдещето му. Всички управници в целия свят си имат шефове, така че пътят е предначертан, ние можем само да направим козметични промени.

Проруски ? XA-XA. Като са проруски, защо подкрепят масонската шайка в ЕС, защо са против присъединяването на Крим към Русия? Защо се бави Южен поток.
Всички са прозападни, всички са нагъзени на САЩ и ЕС.

ГЕРБ - Бойко беше този, който даде зелена улица на Газпром за бензиостанциите си в България, и отделно от това ги беше обещал на ФК Левски. И малките деца знаят, че ГАзпром=Русия

Атака - Сидеров награден с руски орден ....http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4051839

Бареков - България може да е вратата на Русия към Европа

БСП - мисля, че тук няма нужда от доказателства.

ДПС - за Русия е добре да няма силна България и дейсрват по оста християни - мюсолмани, като помагат на ДПС да са силни и да се месят в управлението на държавата

А Южен поток...просто парите не отиват у тези, които са на власт, а за Крим...чакахме 2 седмици преди някой да каже каква е позицията на България за него, накрая след като получиха благословията на Пуин я обявиха. Все пак сме в ЕС и им цуцаме парите и трябва да се съобразяваме с тях.
А до влизането ни в ЕС, това беше единственият ход на политиците да потушат народното негодование към управляващите. Като украинците искат ЕС, така и ние се надявахме, че след като Словения, Чехи, Полша са там и са добре и ние ще станем като тях. Но за съжаление нямаме техните политици.
Последна промяна от bobo_13 на 22 май 2014 22:14, променено общо 2 пъти.
Интериорни врати - Врати хармоника

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 22 май 2014 22:07

Този боклук КНДР най-после се разкри като трол на ДПС. Егати племето гадно сме, как се продаваме на турците....
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 22 май 2014 22:12

Player написа:
КНДР написа:

Ами приятелю ДПС я създаде САЩ, те се ползват с тяхното благоволение и на ЕС. Създадени са с цел. Знаеш ли каква е била целта на ЕС и САЩ преди 1989-та за Балканите? Ислямизирането на Балканите и подронване на ценностите. България - цигани и турци, Сърбия - разпада и Косово, Македония - проблема с албанците.
Мога да пиша цяла нощ по тая тема. Имам и доста информация.

Кой точно я е създал точно не знам. Дали е САЩ или ДС все е тая. Важно е сега какво става. Ясно ми е за ислямизирането на Балканите, както и в цяла Европа. Обаче тука имаме една Гърция в която не съм бил, но са ми казали ,че има джамии само в близост до Турция. Надолу по страната са ми казали, че няма и не виждам някои да им се меси и да им казва построите им и давайте им права. Те си гледат себе си и православието и не допускат турци да надигат глава. Трябва да вземем опит от тях в тази дейност. Сами трябва да си го направим, но няма как като те са почти винаги във властта и няма изгледи да не бъдат освен ако не бъдат политиците ни истински държавници и да вземат да преглътнат егото си и да направят компромиси в името на България. Така както много наши канове князове и царе са го правили преди векове. Много по лични неща са преглъщали в името на България, а сегашните две най-големи партии не могат да седнат и да се разберат като хора и да се коалират. Няма никаква мъдрост и далновидност в нашите така наречени политици.

Аз съм бил в Атина и смея да твърдя, че близостта и до арабските държави си оказва влияние. Всички таксиджии, които ползвах там за 1 седмица си въртяха броениците. А има план да се строи мега джамия в Атина...http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=687694
Последна промяна от bobo_13 на 22 май 2014 22:15, променено общо 1 път.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
КНДР

Мнениеот КНДР » 22 май 2014 22:15

dodo7271 написа:Този боклук КНДР най-после се разкри като трол на ДПС. Егати племето гадно сме, как се продаваме на турците....

Аз турците като ги биех и им сменях имената, ти сигурно не си бил роден.
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.

Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 23 май 2014 00:55

Да излезем от ЕС и да влезем в Евразийският съюз за да се спасим, нали така ?

КНДР написа:
dodo7271 написа:Този боклук КНДР най-после се разкри като трол на ДПС. Егати племето гадно сме, как се продаваме на турците....

Аз турците като ги биех и им сменях имената, ти сигурно не си бил роден.

Ти си ебати пропадналият тип, заклевам се... Може ли да се гордееш с подобен факт ?

И такива болни мозъци, ще ми се правят на патриоти ? Такива дебили ще ми говорят за ЕС и неговите ценности ?

Върни се в “Свободна зона”