damyanov1963 написа:Абсолютно подкрепям. Новата измишльотина, на някой който е решил да се направи на оригинален никак не ми харесва!
Отнеси въпроса към "директора" на сайта НА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
damyanov1963 написа:Абсолютно подкрепям. Новата измишльотина, на някой който е решил да се направи на оригинален никак не ми харесва!
tonito написа:И на мен не ми харесва. С 300 зора намерих форума първия ден. А и това с прехвърлянето на страниците не е доизкусурено. Натискаш дадена тема на 2-ра или 3-та страница искаш да се върнеш пак на нея, но те връща на 1-та. Само да не направят форума по същия начин,че ще е направо мани бегай.
batekrasi написа:И на мен не ми харесва, аматьорски е направен. Разпилян, с много празни пространства, неугледен ... Може би трябва да има бутон "върни се към старата версия"
dindan написа:Уж има видео и аудио,комбинирано в мултимедия а нищо не тръгва
stenly написа:dindan написа:Уж има видео и аудио,комбинирано в мултимедия а нищо не тръгва
Взимаме под внимание всяко едно изказано мнение.
За да не тръгват при теб нито видео, нито аудио, вероятно има някаква причина. На какъв браузър си, за да проверим за какво става дума.
stenly написа:dindan написа:Уж има видео и аудио,комбинирано в мултимедия а нищо не тръгва
За да не тръгват при теб нито видео, нито аудио, вероятно има някаква причина. На какъв браузър си, за да проверим за какво става дума.
Yoda написа:Новата "шарена версия" на гонг е правена или от военен или от луд !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
hajitsu написа:Добре е, но стилът на Спортал ми допада повече. (дано не се приеме като реклама)
Yoda написа:Новата "шарена версия" на гонг е правена или от военен или от луд !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Или от самия Йода.
Потребители, разглеждащи този форум: bubka, ReBorn1982 и 270 госта