Официално: Ливърпул с нов мениджър - Брендън Роджърс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

suareshampion

Re: Официално: Ливърпул с нов мениджър - Брендън Роджърс

Мнениеот suareshampion » 21 май 2014 21:42

Благодарение на Брендън Роджърс Ливърпул имаха най-добрия си сезон от 24 години насам !!! Това е показателно за моите думи . Знаете ,че бях твърдо против Далглиш и неговите трансфери и твърдо за Роджърс ,веднага след като чух неговите виждания и философия за футбола .
Аз казах,че Роджърс ще постигне много успехи ,титли ,купи и слава .И виждаме , че той започна .Като за начало ,постигна не малък успех ..върна този голям Гранд в ШЛ !
Аз съм щастлив ,че тоя човек оправда очакванията ми и направи ,точно това ,което исках да се случи с тоя отбор ,най вече като игра .
Той наложи един нападателен стил ,красив ,резултатен и ефективен .Той ,не можа да спечели 19тата сега ,най вече заради една нелепа грешка на капитана ,но повярвайте ми --само въпрос на време е да я спечели .
Убеден съм ,че Брендън Роджърс ще постави началото на една нова златна ера за клуба !
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

john barnes

Мнениеот john barnes » 21 май 2014 23:54

suareshampion написа:Благодарение на Брендън Роджърс Ливърпул имаха най-добрия си сезон от 24 години насам !!! Това е показателно за моите думи . Знаете ,че бях твърдо против Далглиш и неговите трансфери и твърдо за Роджърс ,веднага след като чух неговите виждания и философия за футбола .
Аз казах,че Роджърс ще постигне много успехи ,титли ,купи и слава .И виждаме , че той започна .Като за начало ,постигна не малък успех ..върна този голям Гранд в ШЛ !
Аз съм щастлив ,че тоя човек оправда очакванията ми и направи ,точно това ,което исках да се случи с тоя отбор ,най вече като игра .
Той наложи един нападателен стил ,красив ,резултатен и ефективен .Той ,не можа да спечели 19тата сега ,най вече заради една нелепа грешка на капитана ,но повярвайте ми --само въпрос на време е да я спечели .
Убеден съм ,че Брендън Роджърс ще постави началото на една нова златна ера за клуба !

титли купи и слава? кога ще стане туй бре,тренер? кво се радваш на второто място,като 3 кръга преди края бяхме лидери и целия свят очакваше да дигаме 19-тата? за каква неземна радост говорим тук,във туй бебешко форумче-радват се миличките на второто място.историята помни само ПОБЕДИТЕЛИТЕ!!! разговора приключи!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 22 май 2014 12:13

john barnes написа:
suareshampion написа:Благодарение на Брендън Роджърс Ливърпул имаха най-добрия си сезон от 24 години насам !!! Това е показателно за моите думи . Знаете ,че бях твърдо против Далглиш и неговите трансфери и твърдо за Роджърс ,веднага след като чух неговите виждания и философия за футбола .

титли купи и слава? кога ще стане туй бре,тренер? кво се радваш на второто място,като 3 кръга преди края бяхме лидери и целия свят очакваше да дигаме 19-тата? за каква неземна радост говорим тук,във туй бебешко форумче-радват се миличките на второто място.историята помни само ПОБЕДИТЕЛИТЕ!!! разговора приключи!

Радвам се на цялостната му работа ,която свърши. И знам,че в утрешения ден имаме треньор и отбор. Чакам вече всеки мач с нетърпение и се чуствам добре ,въпреки изпусната титла . Чуствам се добре ,като фен на Ливърпул в момента ,това е най важното за мен ,разбираш ли ме или не ме разбираш мой ? :)
Най малкото ,което е Роджърс спря бъзиците от чужди фенове . Нямат вече поводчета да бъзикат.Сила сме ! А при предните треньорчета, ни пукаха от бъзик .Но явно на теб това ти харесва хаха
Роджърс повдигна самочуствието на нашите фенове ,което също ме радва. Преди това ,бяха потиснати ,неуверени в отбора ,пишеха като средняци ,без самочуствие ..а сега е различно .Ето тия неща ме радват мойй :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

john barnes

Мнениеот john barnes » 22 май 2014 20:19

тренер,на твоя човек ще му повярвам,ако направи още два такива силни сезона и е в борбата за титлата...някакси обаче,не ми се вярва това да стане,но пък дано ме опровергае.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 23 май 2014 15:38

john barnes написа:тренер,на твоя човек ще му повярвам,ако направи още два такива силни сезона и е в борбата за титлата...някакси обаче,не ми се вярва това да стане,но пък дано ме опровергае.

Аз пък ще му повярвам,ако се осмели поне да изпрати оферта за някой футболист,който не играе в отбор над 5 място в страната си....
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 26 май 2014 18:44

http://liverpoolfc.com/news/latest-news ... w-lfc-deal
Вече официално ,големеца подписа до 2018 г. Напълно заслужено .
Аз казах ,още преди две години ,че тоя големец ,заедно със Суарес ,ще останат дълги години в Ливърпул и ще донесат много успехи и слава .. и ще станат легенди . И както виждаме ,нещата се случват .. :)

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 26 май 2014 18:52

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 26 май 2014 19:15

Защо темата не се преименува на "Брендън Роджърс - фен тема" и не се сложи при важните? Все пак на Фланагън е при важните, а на Брендо не... :lol:
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 26 май 2014 22:50

Alonso_Massa написа:Защо темата не се преименува на "Брендън Роджърс - фен тема" и не се сложи при важните? Все пак на Фланагън е при важните, а на Брендо не... :lol:

Tи добре ли си ? Нали ще получи удар тоя малкия пикльо,дето сте го направили модераторче .
Не виждате ли ,че почти никой не харесва Роджърс бе ,кво се прайте на луди ? Повечето фенове си искат техните любимци Далглиш и Бенитес и това е положението ,без значение ,че не постигат резултати. Това тях не ги интересува. И за играчите е същата работа. Искате си любимците ,с които сте свикнали и това е .Без значение дали Шкъртел ще си вкара 20 автогола или Агер и Джонсон ще играят ганкиното .И за Рейна ,мнгоо ревяха ,като Роджърс го натири и за Керъл и за Даунинг и т.н ..Голяма любов ,голямо нещо . :) Ще кажеш ,че са спечелили 5 титли в Англия и 5 ШЛиги. :)
Това е една голяма секта за мен ,нямам друго обяснение.
Незнам защо се правите на кьорави и не виждате за какво става въпрос ? Ми мен ме плюете всеки ден ,за това че защитавам Роджърс и Суарес бе .Аз ги защитавам ,единствено и само защото са силни фигури ,но вие не искате силни фигури в отбора ,вие си искате вашите фигуранти и това е . :) А в същото време мрънкате за класа ?!?!?!?! :) :) :) :) :) :)
Ми за Далглиш как беше положението ,същата работа ? Само аз и Джони бяхме против него ,защото първо той просто не беше адекватен . Аз имах чуството ,че тоя човек ,всеки ден за закуска изпиваше едно шише усики ..ебаси неадкватните действия и ходове ,ебаси неадекватните интервюта братче ?! Смях .
Тогава играехме супер слабо ,но никой не мрънкаше . Напротив ,всички го възхвалявахте и защитавахте и оправдавахте .Смях.Няма такъв смях.
А сега играем супер силно и се мрънка против Роджърс. Дебне се най малкото и му се скача .
Тогава ,имахме супер трагични трансфери ,но никой не мрънкаше.Напротив ,всички само дето за богове не ги обявихте тия куци магарета.
А сега се мрънка ,против трансферите всекидневно ...против резервите ?! Отбора върви ,мачка наред ,но вие пак търсите проблем ?! И се хващате за резервите . Смях. За тактитки ,за незнам си кво ...аве ей пумпали ,вие изобщо знаете ли какво е тактика алоуу махалата ?
Не не ,аз мога да говоря цяла вечер за вас ,всъщност цял месец сигурно няма да ми стигне ,но смисъла е никакъв.
Важното е ,че силните играчи и силните треньори в клуба говорят вместо мен .

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 28 май 2014 12:46

Брендън до момента ,взимаше трохи в сравнение с конкурентите от първата 6 шестица. Заплата му беше само 2 млн на година а сега след новия договор ,тя е вдигната на 3.5 млн .

Върни се в “Кошче за отпадъци”