BRF написа:Кашчей написа:BRF написа:Кашчей написа:Лупи само това чака- да дава акции, които носят лично на него пари, за платен дълг към НАП, който може да се влачи с години
Ти прочете ли предложението на колегата?Плащаш на НАП и получаваш акции!Чети,чети,не че няма пак да избълваш някоя глупост!
Аз много добре го прочетох, но ти от бързане да ме апострофираш дори не вникна в това, което съм написал!
Прочети го още веднъж и помисли малко.
В момента надали феновете имат ясна представа за какъв дълг става дума и дали се обслужва сериозно, а най-истинското е, че на Лупи не му трябва платен дълг към НАП,срещу който да дава акции, които при продажба ще му донесат лични пари, защото той е фокусник, който успя без приходи да погаси 2/3 от дълга на ЦСКА.
Оффффффф философе.На кого му пука какво иска Лупи?Човека е дал предложение и толкова!
Ти приемаш ли някога мнение, което не съвпада с твоето, дори да е обосновано и по темата?
Човекът има предложение и точно това правим-обсъждаме неговата възможност в сегашен момент, а не след 30 години. Когато има предложение за нещо се обсъждат и нещата "против" , а не само нещата "за". Под "против" имам предвид евентуалните пречки пред такова предложение, защото нищо не е само "за" на този свят! Колегата има някакво виждане, което го е изпълнило с ентусиазъм и смята, че няма проблем да се реализира. Аз пък не смятам, че Лупи има интерес от реализация на такова предложение.. а ти какво смяташ, че досега от трите ти поста нито един не е по темата, а са само апострофи на чужди мнения?!