Алтернатива на проваленото предлагане на акции

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Алтернатива на проваленото предлагане на акции

Мнениеот Кашчей » 22 май 2014 18:46

BRF написа:
Кашчей написа:
BRF написа:
Кашчей написа:Лупи само това чака- да дава акции, които носят лично на него пари, за платен дълг към НАП, който може да се влачи с години 8-)

Ти прочете ли предложението на колегата?Плащаш на НАП и получаваш акции :? !Чети,чети,не че няма пак да избълваш някоя глупост!

Аз много добре го прочетох, но ти от бързане да ме апострофираш дори не вникна в това, което съм написал!
Прочети го още веднъж и помисли малко.

В момента надали феновете имат ясна представа за какъв дълг става дума и дали се обслужва сериозно, а най-истинското е, че на Лупи не му трябва платен дълг към НАП,срещу който да дава акции, които при продажба ще му донесат лични пари, защото той е фокусник, който успя без приходи да погаси 2/3 от дълга на ЦСКА.

Оффффффф философе.На кого му пука какво иска Лупи?Човека е дал предложение и толкова!

Ти приемаш ли някога мнение, което не съвпада с твоето, дори да е обосновано и по темата?
Човекът има предложение и точно това правим-обсъждаме неговата възможност в сегашен момент, а не след 30 години. Когато има предложение за нещо се обсъждат и нещата "против" , а не само нещата "за". Под "против" имам предвид евентуалните пречки пред такова предложение, защото нищо не е само "за" на този свят! Колегата има някакво виждане, което го е изпълнило с ентусиазъм и смята, че няма проблем да се реализира. Аз пък не смятам, че Лупи има интерес от реализация на такова предложение.. а ти какво смяташ, че досега от трите ти поста нито един не е по темата, а са само апострофи на чужди мнения?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 май 2014 18:52

Venko123 написа:Кашчей бамбука отново избухва :lol:

Мнение точно по темата, нали :mrgreen:
Само че Кашчей понякога и мисли, а не се втурва, като овен с рогата напред, забил поглед в земята, без да се огледа настрани 8-)

Предложете го на Лупи този идеен проект и да видим какъв ще е резултатът. Аз ще наблюдавам с интерес и бира в ръка :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 22 май 2014 18:53

Red joker написа:
джони написа:
damyanov1963 написа:Истината е, че Левски и ЦСКА се докараха до просяшка тояга. Събирането на милостиня под една, или друга форма го доказва. Целта беше да се смачкат двата отбора, които събираха най-много публика и играеха и побеждаваха едни от най-силните отбори в Света. Сега ще гледаме родното първенство, пред най-много 10-на хил. души на мач и ще ни се виждат, като 50 000, а отборчетата, които ще ни представят в Европа, трябва да играят в София, за да съберат публика, горе-долу, като на европейски мач.

какво предлагаш,сигурно да се върне бкп-то и пак да сложи милко балев,добри джуров от едната страна,а от другата цола драгойчева,солаков и зетя на бай тошо-батето ,във всички други страни от източния блок имаше такива изкуствени отбори като левски и цска,навсякъде се закриха или кретат по долните дивизии-динамо берлин,дукла прага и т.н,къде са сега?какво загубиха тези държави и футбола им-абсолютно нищо

А какво загуби футбола ни, като вие кретахте из долните дивизии-абсолютно нищо ;)

точно това казвам и аз-самите ние само спечелихме от това,другите също,в долните дивизии се доказваш що за отбор и клуб си,колко фенове имаш,това е най-точния барометър дали си голям отбор-много отбори го издържаха-Ювентус,Рейнджърс,Ботев и т.н

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 22 май 2014 19:54

Кашчей е прав, на 90% Томов ще търси изгода за себе си. Но как си обясняваш това, че прие Манджуков и Трейс и т.н. при себе си. Как раздаде акции на някой хора на левче за брой. Видя се че около 1 милион се събраха от тези акции, тези средства е препоръчително да влязат по един или друг начин в клуба и ако хората са сигурни къде отиват, могат и повече да се съберат. Но, да Кашчей е прав.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 май 2014 20:03

d.milanov написа:Кашчей е прав, на 90% Томов ще търси изгода за себе си. Но как си обясняваш това, че прие Манджуков и Трейс и т.н. при себе си. Как раздаде акции на някой хора на левче за брой. Видя се че около 1 милион се събраха от тези акции, тези средства е препоръчително да влязат по един или друг начин в клуба и ако хората са сигурни къде отиват, могат и повече да се съберат. Но, да Кашчей е прав.

Лесно е за обяснение-те му дават пари в брой, а той дали ги ползва за ЦСКА - никой не може да му дири сметка. Същото ще е и с третият вариант за парите от неуспешното ИПО- да получат акции от уставния капитал, но пак на цена 3лв за акция... много хитро, но и много прозрачно.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

scot

Мнениеот scot » 22 май 2014 23:31

И аз имам прадложение!
ПРАВИ СЕ ОТбОР, КОЙТО ДА ИГРАЕ ФИНАЛ ЗА ЛЕ ОЩЕ ДРУГАТА ГОДИНА.
Ше заработи 7-10 милки у евро и край с дълговете. може и акции да пуснат посуе - ше се изкупат. И чак посуе, може да плащаш дълг на НАП, а да получаваш акции....
Без победи у европата, ама кат да биеш носитела на кеш ти казвам, НИЩО НЕ СТАВА!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 23 май 2014 09:05

RedeviL написа:
BRF написа:
Кашчей написа:
BRF написа:
Кашчей написа:Лупи само това чака- да дава акции, които носят лично на него пари, за платен дълг към НАП, който може да се влачи с години 8-)

Ти прочете ли предложението на колегата?Плащаш на НАП и получаваш акции :? !Чети,чети,не че няма пак да избълваш някоя глупост!

Аз много добре го прочетох, но ти от бързане да ме апострофираш дори не вникна в това, което съм написал!
Прочети го още веднъж и помисли малко.

В момента надали феновете имат ясна представа за какъв дълг става дума и дали се обслужва сериозно, а най-истинското е, че на Лупи не му трябва платен дълг към НАП,срещу който да дава акции, които при продажба ще му донесат лични пари, защото той е фокусник, който успя без приходи да погаси 2/3 от дълга на ЦСКА.

Оффффффф философе.На кого му пука какво иска Лупи?Човека е дал предложение и толкова!

Oф, не оф, в случая Кашчей е много прав! Надали, в момента дългът към НАП е основния проблем на ЦСКА.. Най-важното е намирането на сериозен инвеститор и спонсор, които да подсигурят бюджета за в бъдеще, както и отдаване на базите към клуба. За момента не виждам нито едно от двете.. Плащането на задълженията към НАП, едва ли ще решат проблемите на ЦСКА, които са много повече и големи!

Чакай сега, хубаво, с русенския сте прави ;) Колко тогава са задълженията към НАП :?: За каква сума става въпрос, че лично на мен не ми е ясно :? Кажете за колко пари става въпрос, иначе си остава говорене наизуст ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 23 май 2014 09:25

Предложението може да се обсъжда само ако Ал. Томов не е замесен.
Ако клуба ще е титуляр по тези сметки и Лупи ще разполага с тези пари както той прецени няма да се събере нищо!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 23 май 2014 13:48

=
Последна промяна от BRF на 24 май 2014 11:56, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 23 май 2014 14:13

Алтернатива няма ! За проваленото предлагане на акции са виновни Сашовците и тяхната болна мегаломания
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “ЦСКА”