Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)

Мнениеот Middlesbrough » 22 май 2014 13:22

ralka_levskarka написа:Успех на Лъчо. :)

+1

Офтопик:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 май 2014 14:08

tevez написа:Балтанов не е онзи Балтанов, който си тръгна от Левски. В Черноморец натрупа опит и самочувствие, изиграл доста мачове, в които се представи доста добре.
Успех му пожелавам.

Стигна и до капитан на отбора.
Макриев си тръгва!Пореден силен ход на Гонзо.
За Мюлдер съм раздвоен,но там причината е орязването на бюджета!
Очертаха се заминаващите...Крайно време е да почнем да виждаме "приситгащи"!!!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 22 май 2014 14:09

Полузащитникът Лъчезар Балтанов е първият привлечен в "Левски" след завръщането на Георги Иванов. Юношата на "сините" подписа днес договор с клуба за 2 години, след което заяви пред БЛИЦ, че е много радостен от факта, че Гонзо го е поканил обратно на "Герена".

"Много се радвам и съм изключително щастлив. Преди малко подписах договор за 2 години и отново ще имам честта да защитавам синия екип. Дано този път остана по-дълго на "Герена" и да се докажа. Зарадвах се, когато Георги Иванов ми се обади и ме покани. Веднага приех да играя за "Левски", изобщо не съм се замислял. Желанието ми беше да се завърна в клуба, в който съм израснал", заяви Балтанов пред БЛИЦ.

"Имах няколко оферти, включително и от чужбина, но на "Левски" няма как да се откаже. Преди години печелех трофеи с любимия отбор. Сега се върнах, за да го правя отново. Само като си спомня какви невероятни преживявания съм имал... настръхвам", коментира 25-годишният халф.

"Ще направя всичко по силите си, за да помагам на "Левски" през новия сезон. Не знам дали съм привлечен за заместник на Владимир Гаджев. Нямам идея дали други от съотборниците ми в Черноморец ще дойдат на "Герена", каза Балтанов, след като се заговори, че Гонзо ще върне и Симеон Райков.

"В Черноморец натрупах нужния опит и самочувствие. Благодарен съм на Димитър Димитров. Съжалявам, че така се получиха нещата. Черноморец трябва да бъде в "А" група, дано клубът се съживи. За Бургас е огромна загуба, че няма да има отбор в елита. Феновете не го заслужават. В Черноморец беше много тежко. Нямам сметки за разчистване с тях, разтрогнахме по взаимно съгласие", каза още Балтанов, който изкара последните два сезона при "акулите".

"Какво мога да обещая на феновете ли? Искам да знаят, че аз ще давам най-доброто от себе си за любимия "Левски". Сигурен съм, че и съотборниците ми ще правят същото. Надявам се да радваме привържениците през новия сезон и да печелил трофеи", оптимист е юношата на "Левски".

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 22 май 2014 14:15

Middlesbrough написа:

+1

-1
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 22 май 2014 14:28

modor написа:
Middlesbrough написа:

+1

-1

0

Офтопик:

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 22 май 2014 14:39

Явно е, че целите през новия сезон ще са да се направи отбор. Ние такъв нямаме от времето на Я.Петров(есента на 2010 г.). Ще се привличат скромни играчи, но с мисъл за бъдещо развитие. Следващия сезон ще е преходен, целта ще бъде влизане в ЛЕ, а и ако можем за купата да стигнем финала. Скромни цели, но и скромни възможности.

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 22 май 2014 14:46

Рикардо Нунеш разтрогна със "сините"

Левски прекрати договора си с Рикардо Нунеш по взаимно съгласие, съобщиха от официалния сайт на "сините".

Това е поредният чужденец, който си тръгва от "Герена", след като същото направиха Рафаел Бастос, Ларсен Туре, Кристовао Рамос и Кевин Бру.

С Левски ще се разделят и Влади Гаджев и Димитър Макриев. Не е изключено и още футболисти да напуснат Левски през лятото.

Днес Гонзо призна, че има шест-седем играчи, чиито договори изтичат. Новият спортен директор в Левски заяви, че на всички тях им е дал срок до вторник да вземат решение остават ли в клуба, или напускат.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 22 май 2014 14:49

Абе, този Кевин Бру как може да е такъв наглец? Не го ли е срам този бе, как може да си иска дължимите заплати?

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 22 май 2014 14:50

blue avalanche написа:
tevez написа:Балтанов не е онзи Балтанов, който си тръгна от Левски. В Черноморец натрупа опит и самочувствие, изиграл доста мачове, в които се представи доста добре.
Успех му пожелавам.

Стигна и до капитан на отбора.
Макриев си тръгва!Пореден силен ход на Гонзо.
За Мюлдер съм раздвоен,но там причината е орязването на бюджета!
Очертаха се заминаващите...Крайно време е да почнем да виждаме "приситгащи"!!!

Деко маха ли се и тои.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 22 май 2014 14:58

blue atak написа:Деко маха ли се и тои.

Най-вероятно да.

Върни се в “Левски”