Струва ми се, че тази тема е престояла вече достатъчно дълго (не обвинявам модерторите - ясно е, че не може всичко да виждат веднага): viewtopic.php?f=46&t=178043&st=0&sk=t&sd=a
В раздела на ЦСКА има 2 теми, които са по въпроса, а и като виждам в кой раздел е тази (и кой е авторът), силно ме съмнява да цели някаква градивна дискусия - по-скоро я има, за да се прави на интересен този или онзи (не съм я чел, така че не знам какво точно са писали).
Нужда от модераторска помощ, тук!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: Нужда от модераторска помощ, тук!
Последна промяна от Udoji90 на 21 май 2014 15:36, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
hajitsu написа:Желая да стана модератор на някой от разделите във форума. Към кого трябва да се обърна?
Към мене............например!

urkoto написа:Питам докога ще продължава това по стадионите ни и то вечно от обичайните заподозряни - феновете на комунистическите останки и динозаври. Няма ли най-сетне Перуките да вземат някакви мерки по този наболял въпрос или се чака първата смърт за да се плеснат по челото и да се сетят, че има проблем? Или по-скоро да няма как да прикрият вече изстъпленията на лумпенизираните фенчета? Макар че те са доста опитни, като нищо и това да заметат под килима
gong/viewtopic.php?f=&t=177907
Нарушение на точки от правилата на форума:
1. Комуникация във форума се поддържа с уважителен за останалите потребители тон, като това важи и за мненията отправени към екипа на Гонг. Обиди, преки или косвени нападки, гневни изказвания, нецензурен и вулгарен език няма да се толерират и също ще бъдат санкционирани.
5. Пускайте нови теми и постове само когато смятате, че носят някаква интересна и полезна за останалите потребители информация. Публикувайте темите си с конкретни и целенасочени заглавия. По този начин улеснявате всички в намиране на подходящата тема, както и даването на точен отговор.
9. Забранява се изписването на имена, най-вече на отбори, по неправилен начин, който цели обиждане на съответния клуб и е с цел демонстрация на неуважение.
В едно мнение има доста основания за бан. Явно няколко дневните банове на потребителя не му оказват ефект. Ето сами виждате как отново умишлено търси провокация и конфронтация с останалите потребители. Показал съм коментара му, показал съм и нарушенията му на правилата. Питам, кога ще се вземат окончатвлни мерки срещу този трол Урко ? Сами виждате, че и да му слагате едно-дву-три дневен бан, веднага след като изтече започва отново да троли форума.
P.S. Обърнете внимание и на подписа на профила му.
vaskonti написа:Толкова ли е сложно просто да дадеш линк към нещата, които смущават съня ти, ами се правиш на оригинален?Левскарите не са казали нищо, ти си седнал да се тръшкаш за глупости?!??
Това не е отговор, но друг и не очаквах!
Благодаря за помощта все пак. Аз си знаех предварително, че такъв аватар е недопустим, но ми беше интересно как други подобни са допустими.
ПП- Толкова ли е трудно да се отговори с Да или Не, без да се търсят конспирации?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:vaskonti написа:Толкова ли е сложно просто да дадеш линк към нещата, които смущават съня ти, ами се правиш на оригинален?Левскарите не са казали нищо, ти си седнал да се тръшкаш за глупости?!??
Благодаря за помощта все пак. Аз си знаех предварително, че такъв аватар е недопустим, но ми беше интересно как други подобни са допустими.
ПП- Толкова ли е трудно да се отговори с Да или Не, без да се търсят конспирации?!
На теб поне ти отговориха, на мен директно ми изтриха коментара като попитах за аватар... Защо ли?

[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
hajitsu написа:Кашчей написа:vaskonti написа:Толкова ли е сложно просто да дадеш линк към нещата, които смущават съня ти, ами се правиш на оригинален?Левскарите не са казали нищо, ти си седнал да се тръшкаш за глупости?!??
На теб поне ти отговориха, на мен директно ми изтриха коментара като попитах за аватар... Защо ли?
Защото ще ставаш модератор!
Много обичам натегачите!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:vaskonti написа:Толкова ли е сложно просто да дадеш линк към нещата, които смущават съня ти, ами се правиш на оригинален?Левскарите не са казали нищо, ти си седнал да се тръшкаш за глупости?!??
С Да или НЕ се отговаря на конкретни въпроси, а не на иронични и ритотични такива.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
-
Stuffed написа:Plovdiv 100 написа:Не знам кво точно ще угасне, най-вероятно ултра-модерното хай дифинишън осветление на Лаута.....
Абе шматарок, до вчера хобито ти беше да садиш домати на село, днес вече си от любимия Бостанъ. Говориш ми ти за осветление.
Минетко
п.п. Започвайте агитацията, защото електората на Барекгюдю и Карадорлу няма да е само от малцинствата. Еничари.
lokopld/viewtopic.php?f=10&t=178085&p=6012499#p6012499
t.6
Това е потресаваща простащина
cska/viewtopic.php?f=&t=178225
Не смятам, че такива хора имат място в този форум!
cska/viewtopic.php?f=&t=178225
Не смятам, че такива хора имат място в този форум!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
tzvetan_tee написа:DarkPsy написа:Не съм казал, че е малко, ама 40 000 не са 400 000, а още по-малко милион. Някои жалки хорица много бързаха да се радват.
Бати тъпака... Голяма радост беше настанала, че ще плащате. Понеже нямате пари и се надявахме да ви закрият.
botev/viewtopic.php?f=7&t=178395&st=0&sk=t&sd=a&start=20
T.6