Нужда от модераторска помощ, тук!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Мнениеот Udoji90 » 21 май 2014 14:13

Струва ми се, че тази тема е престояла вече достатъчно дълго (не обвинявам модерторите - ясно е, че не може всичко да виждат веднага): viewtopic.php?f=46&t=178043&st=0&sk=t&sd=a
В раздела на ЦСКА има 2 теми, които са по въпроса, а и като виждам в кой раздел е тази (и кой е авторът), силно ме съмнява да цели някаква градивна дискусия - по-скоро я има, за да се прави на интересен този или онзи (не съм я чел, така че не знам какво точно са писали).
Последна промяна от Udoji90 на 21 май 2014 15:36, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 21 май 2014 14:56

hajitsu написа:Желая да стана модератор на някой от разделите във форума. Към кого трябва да се обърна?

Към мене............например! ;) Аз ще дам "ход" на кандидатурата ти!

messi.fan

Мнениеот messi.fan » 21 май 2014 16:44

urkoto написа:
Питам докога ще продължава това по стадионите ни и то вечно от обичайните заподозряни - феновете на комунистическите останки и динозаври. Няма ли най-сетне Перуките да вземат някакви мерки по този наболял въпрос или се чака първата смърт за да се плеснат по челото и да се сетят, че има проблем? Или по-скоро да няма как да прикрият вече изстъпленията на лумпенизираните фенчета? Макар че те са доста опитни, като нищо и това да заметат под килима :idea:

gong/viewtopic.php?f=&t=177907

Нарушение на точки от правилата на форума:

1. Комуникация във форума се поддържа с уважителен за останалите потребители тон, като това важи и за мненията отправени към екипа на Гонг. Обиди, преки или косвени нападки, гневни изказвания, нецензурен и вулгарен език няма да се толерират и също ще бъдат санкционирани.
5. Пускайте нови теми и постове само когато смятате, че носят някаква интересна и полезна за останалите потребители информация. Публикувайте темите си с конкретни и целенасочени заглавия. По този начин улеснявате всички в намиране на подходящата тема, както и даването на точен отговор.
9. Забранява се изписването на имена, най-вече на отбори, по неправилен начин, който цели обиждане на съответния клуб и е с цел демонстрация на неуважение.

В едно мнение има доста основания за бан. Явно няколко дневните банове на потребителя не му оказват ефект. Ето сами виждате как отново умишлено търси провокация и конфронтация с останалите потребители. Показал съм коментара му, показал съм и нарушенията му на правилата. Питам, кога ще се вземат окончатвлни мерки срещу този трол Урко ? Сами виждате, че и да му слагате едно-дву-три дневен бан, веднага след като изтече започва отново да троли форума.
P.S. Обърнете внимание и на подписа на профила му.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 май 2014 22:49

vaskonti написа:Толкова ли е сложно просто да дадеш линк към нещата, които смущават съня ти, ами се правиш на оригинален? :| Левскарите не са казали нищо, ти си седнал да се тръшкаш за глупости?!??

Това не е отговор, но друг и не очаквах!
Благодаря за помощта все пак. Аз си знаех предварително, че такъв аватар е недопустим, но ми беше интересно как други подобни са допустими.

ПП- Толкова ли е трудно да се отговори с Да или Не, без да се търсят конспирации?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 21 май 2014 23:04

Кашчей написа:
vaskonti написа:Толкова ли е сложно просто да дадеш линк към нещата, които смущават съня ти, ами се правиш на оригинален? :| Левскарите не са казали нищо, ти си седнал да се тръшкаш за глупости?!??

Благодаря за помощта все пак. Аз си знаех предварително, че такъв аватар е недопустим, но ми беше интересно как други подобни са допустими.

ПП- Толкова ли е трудно да се отговори с Да или Не, без да се търсят конспирации?!

На теб поне ти отговориха, на мен директно ми изтриха коментара като попитах за аватар... Защо ли? :roll:
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 май 2014 23:10

hajitsu написа:
Кашчей написа:

На теб поне ти отговориха, на мен директно ми изтриха коментара като попитах за аватар... Защо ли? :roll:

Защото ще ставаш модератор!

Много обичам натегачите!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 22 май 2014 08:40

Кашчей написа:

С Да или НЕ се отговаря на конкретни въпроси, а не на иронични и ритотични такива.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Plovdiv 100

Мнениеот Plovdiv 100 » 22 май 2014 09:05

Stuffed написа:
Plovdiv 100 написа:Не знам кво точно ще угасне, най-вероятно ултра-модерното хай дифинишън осветление на Лаута.....

Абе шматарок, до вчера хобито ти беше да садиш домати на село, днес вече си от любимия Бостанъ. Говориш ми ти за осветление.
Минетко :lol:
п.п. Започвайте агитацията, защото електората на Барекгюдю и Карадорлу няма да е само от малцинствата. Еничари. :mrgreen:

lokopld/viewtopic.php?f=10&t=178085&p=6012499#p6012499

t.6

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 май 2014 22:38

Това е потресаваща простащина

cska/viewtopic.php?f=&t=178225

Не смятам, че такива хора имат място в този форум!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 27 май 2014 15:09

tzvetan_tee написа:
DarkPsy написа:Не съм казал, че е малко, ама 40 000 не са 400 000, а още по-малко милион. Някои жалки хорица много бързаха да се радват.

Бати тъпака... Голяма радост беше настанала, че ще плащате. Понеже нямате пари и се надявахме да ви закрият.

botev/viewtopic.php?f=7&t=178395&st=0&sk=t&sd=a&start=20

T.6

Върни се в “Свободна зона”