Селекцията на "Армията" - 2014
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Селекцията на "Армията" - 2014
Не ни трябват много нови, реално ляв, десен бек и един нападател...
“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”
jermiun написа:Не ни трябват много нови, реално ляв, десен бек и един нападател...
Ако ще се борим за нещо по-сериозно двама нападатели.
- Kolec
- Контакти:
Май съм на коренно мнение от всички Вас. Като започнем от акциите, минем през Сашо Апашо и Стойчо и стигнем до футболистите.
Аз акции НЕ съм си купил, и няма да си купя, ако бъдат предлагани от Сашо Апашо, а това че Стойчо е УБИЕЦ на таланти си е голата истина.
Изключително много се радвам, че се разделихме с градинското плашило - Косоко и френското недоразумение - Фо-Пюре. Ако можем да продадем Менди, Сънди, Силва и Маркович и инвестираме всичко в школата ще имаме бъдеще, но докато търсим ново градинско плашило, което да налагаме за сметка на талантливи юноши, ни чака бъдещето на Локомотив София.
Литекс вече ни закопаха и ни взеха прякора "люпилня за таланти" ... Последния ни "голям" трансфер е на Спаско в "Мерсин", докато те продават на ЦСКА Москва и Спортинг Лисабон. Няма човек, които да ме убеди, че ГП (градинското плашило) е по-добър играч от Долапчиев. Погребахме и Маймунков, погребахме и Станислав Костов, сега ще погребем и Карачанаков и Долапчиев... Защо станахме като Левски? Защо вместо да градим, ние разграждаме?
Стига с тези "години" ... Марто Камбуров мисля, че ако го вземем в ЦСКА и играе следващите два сезона ще е голмайстор на А група. Нападател със неговия нюх не сме имали от много години. Все пак това е българската А група, не Премиършип или Примера Дивисион че да не стане голмайстор. Вижте електричката к'во прави на тея години...
Аз акции НЕ съм си купил, и няма да си купя, ако бъдат предлагани от Сашо Апашо, а това че Стойчо е УБИЕЦ на таланти си е голата истина.
Изключително много се радвам, че се разделихме с градинското плашило - Косоко и френското недоразумение - Фо-Пюре. Ако можем да продадем Менди, Сънди, Силва и Маркович и инвестираме всичко в школата ще имаме бъдеще, но докато търсим ново градинско плашило, което да налагаме за сметка на талантливи юноши, ни чака бъдещето на Локомотив София.
Литекс вече ни закопаха и ни взеха прякора "люпилня за таланти" ... Последния ни "голям" трансфер е на Спаско в "Мерсин", докато те продават на ЦСКА Москва и Спортинг Лисабон. Няма човек, които да ме убеди, че ГП (градинското плашило) е по-добър играч от Долапчиев. Погребахме и Маймунков, погребахме и Станислав Костов, сега ще погребем и Карачанаков и Долапчиев... Защо станахме като Левски? Защо вместо да градим, ние разграждаме?
Стига с тези "години" ... Марто Камбуров мисля, че ако го вземем в ЦСКА и играе следващите два сезона ще е голмайстор на А група. Нападател със неговия нюх не сме имали от много години. Все пак това е българската А група, не Премиършип или Примера Дивисион че да не стане голмайстор. Вижте електричката к'во прави на тея години...
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..
Май съм на коренно мнение от всички Вас. Като започнем от акциите, минем през Сашо Апашо и Стойчо и стигнем до футболистите.
Тук спрях да чета.
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Много от нещата като траснфери и школа ги искаме и ние, но по една или друга причина в момента не може да се случат. А темата с талантите е неизчерпаема. Първо когато имаме нормален клуб, с нормални собственици, тогава може да имаме и нормална школа. Но не това е главното според мен. ЦСКА никога не се е славил с талантите си, а с българските си футболисти, обличали екипа му. Там е нашата традиция. Ицо, Емо, Любо. След тях Бербо, Стилиян, Мартин. ЦСКА е това, което е, именно заради подобни играчи. Тези играчи, дисциплината, успехите, духа, създадоха магията ЦСКА и направиха клуба феномен и институция и обичан в цяла България. В противен случай щеше да си остане един квартален отбор като Локо или Славия. И дано някой ден сбъднем мечтата си да имаме отново отбор, съставен от подобни играчи които да обичат ЦСКА, сектора, традициите !
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
-
- Контакти:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Много от нещата като траснфери и школа ги искаме и ние, но по една или друга причина в момента не може да се случат. А темата с талантите е неизчерпаема. Първо когато имаме нормален клуб, с нормални собственици, тогава може да имаме и нормална школа. Но не това е главното според мен. ЦСКА никога не се е славил с талантите си, а с българските си футболисти, обличали екипа му. Там е нашата традиция. Ицо, Емо, Любо. След тях Бербо, Стилиян, Мартин. ЦСКА е това, което е, именно заради подобни играчи. Тези играчи, дисциплината, успехите, духа, създадоха магията ЦСКА и направиха клуба феномен и институция и обичан в цяла България. В противен случай щеше да си остане един квартален отбор като Локо или Славия. И дано някой ден сбъднем мечтата си да имаме отново отбор, съставен от подобни играчи които да обичат ЦСКА, сектора, традициите !
Тогава,защо някои"убавци" от ръководството и фенове скачат срещу"ЦСКА ЗА ВИНАГИ"? Тези хора там правят единствено
нещо в тази насока,правят игрища.И спирам до тук.
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Това е друга дълга тема, чието място не е тук. И не е нужно да цитирате когато пишете под съответното мнение.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
"ЦСКА Завинаги", според които е по-добре ЦСКА да бъде във "В" група, с Калпакчиев и Валентин Михов? Не мерси, Петко!
Venko123 написа:jermiun написа:Не ни трябват много нови, реално ляв, десен бек и един нападател...
Ако ще се борим за нещо по-сериозно двама нападатели.
С оглед ресурсите ни, нека е само един, но доколкото познавам Стойчо, ще вземем наистина двама.
“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”
Kolec написа:Май съм на коренно мнение от всички Вас. Като започнем от акциите, минем през Сашо Апашо и Стойчо и стигнем до футболистите.
Колчо,ти май си от Радомир, а не от Димитровград и искаш да гледаш как играе ЦСКА с Перун Кресна от някоя топола до стадиона.