Селекция и подготовка - Лято 2014/2015

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

kev1n
Контакти:

Re: Селекция и подготовка - Лято 2014/2015

Мнениеот kev1n » 16 май 2014 19:17

хаха.. :) да не забравяме, че сме поставени и ще играем с грандове от нивото на Мура.. :) споко.. всичко си върви перфектно и по план :Р не се надъхвай много ;д

ж*лък платен н*ркоман! върви се боцкай..

Потребителски аватар
Soul_VB
Контакти:

Мнениеот Soul_VB » 16 май 2014 22:51

CSKA 78 дали пак не си повтаря едно и също без да вижда какво му отговарят и без да има връзка с някаква реалност, различна от тази, в която ЦСКА са най-добрият отбор в БГ и взимат титлата през година и ходят по полуфинали на европейски турнири. Сигурно и като иде на Бяло море си вика, че е още е в България.

Осветли ни, моля те, всезнаещи спортен гуру, като как я видя как се очертава селекцията на Лудогорец, като абсолютно нищо не е ясно покрай нея, освен, че вече има един взет играч, и са набелязани няколко души от А група и няколко от чужбина? Аз лично по-неясна информация относно качество и количество не мога да си представя, ама някои хора явно между редовете четат по цели романи. Явно от вестниците са се научили, щото се обзалагам, че книга не си хващал през живота си :P
Изображение

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 16 май 2014 23:35

То,не е трудно да се сети човек,просто наистина трябва да чете между редовете.Вашият №1 скаут директно каза,че имате трудности при привличането на нови попълнения,нещо повече-отказват ви футболисти от Б лигата на Франция(не е трудно да се сети човек,че положението е подобно и в Португалия,Италия,камо ли за топ-топ първенствата).От България качествени попълнения много трудно ще намерите.Най-перспективните-Чочев и Славчев няма да дойдат при вас!От Европа останаха- руското първенство(там перспективните футболисти са много скъпи) и холандското(от там можете да вземете някой като Луму,но е несериозно да очаквате,че веднага ще ви вдигне класата).Разбира се ,остава Източна Европа,но и в този регион талантите са доста скъпи.Най-вероятно, попълнения може да очаквате от Латинска Америка,но не от първите първенства на тамошните шампионати(защото добрите футболисти от там се купуват от Порто,Спортинг и др.), а от Б групите на тези страни.
Мисля,че ти нарисувах картинката,само трябва да я осмишлиш и разбереш. ;)

ПП Прочел съм доста книги на хартия,вече ги чета на електронен носител.
Едва ли си прочел толкова книги досега,колкото аз съм прочел допреди 15 години. ;) :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Soul_VB
Контакти:

Мнениеот Soul_VB » 16 май 2014 23:57

Да не си мерим пишките по изчетени книги. Ще загубиш, а и е ирелевантно.

Картинката, която я обрисува съществува по-скоро в съзнанието ти, отколкото в реалността. От латинска америка нямак как да се пазаруват играчи, освен ако не смятат да ги ползват само в евротурнирите и в дубъла (което си е вариант, ако се навият). Но за в Европа, смятам, че се вдигна доста авторитета на отбора и съм сигурен, че ще се вземе поне едно име оттам. В Източна Европа - да - таланти като Халилович и Коноплянка. Но иначе в Полша, Словения, Словакия, Румъния има доста прилични играчи, които далеч не са невъзможни за привличане. Според мен ще си проличи каква селекция ще се прави като започнат да се гледат напускащите.

Ясно е, че ако си тръгнат 5-6 играча - значи се готви нещо мащабно. Дотогава можем само да гадаем. Има много схеми, които, вярвам ще се съгласиш, и на двамата не са ни ясни докрай. Имам предвид игри с агенти, отношения между клубове и собственици, спонсори, настоящи играчи в клуба (които са доволен катализатор, особено за сънародници или поне хора, говорещи близък език и с близка култура). От голямо значение за това кога и какъв ще бъде хода на селекцията е и треньорският пост, който също е сериозна неизвестна към момента помоемо.

Та .. всичко, което исках да кажа в този поуст е, че ако предполагаш всичко това - е напълно ок да си изкажеш мнението - все пак това е смисъла на форума. Но да ги твърдиш тези неща с някаква твърда убеденост ми се струва меко-казано неадекватно.
Изображение

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 17 май 2014 11:19

Моля модератор просто да изтрие последните 3-4 страници от темата. Аз ли трябва да ви казвам, че не се спазва т.6 от правилата? Кога най-накрая някой тук ще си свърши работата?
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 17 май 2014 14:37

До Soul_VB
Това,което съм написал се нарича анализ!Този анализ не е, само върху информацията,която съм прочел(разбира се,това доста влияе),но и на база възможностите на вашия клуб,както и на трансферната ви политика през 3-те ви години в А група(като добавим и дедуктивните ми способности,и анализа става завършен).
Докато при теб,твърденията ти ,че си прочел повече книги от мен(разбира се,че е ирелевантно за темата ;) ) се базира на магическа топка или подреждането на звездите спрямо Сатурн(нормално е да използваш тези "похвати",след като не ме познаваш :lol: ).Защо вмъкнах това отклонение?Защото моето мнение тежи повече на мястото си от твоето.И е доста по-адекватно от твоето!
Но да си завърша мисълта, за вашата селекция.Мнението ми се базира на собственият ми анализ,че селекцията ви през лятото, няма да ви вдигне нивото!Никъде не съм написал,че няма да имате въобще никаква селекция!
И всъщност това е важното.Може да привлечете 10-на футболисти от под средноевропейско ниво,но това няма да ви помогне,нито за ШЛ,нито за новият сезон в нашето първенство. ;) 8-)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 18 май 2014 15:27

Българският футболен шампион Лудогорец проявява интерес към бразилския полузащитник Луис Карлос от елитния португалски Брага, съобщава изданието "О Жого", цитирано от БТА.

Очаква в най-скоро време ръководството на клуба от Разград да отправи официална оферта за закупуване на 28-годишния дефанзивен халф. От Брага са склонни да се разделят с играча и дори вече мислят за негов заместник, като един от набелязаните е сънародникът му Аугусто Фелипе от Рио Аве.

Луис Карлос записа 39 официални мача с 1 гол през изминалия сезон. Любопитното е, че през декември 2012 година Левски и ЦСКА също проявяваха интерес към футболиста, когато той играеше в друг португалски клуб - Пасош Ферейра, но до трансфер така и не се стигна.
[offtopic]http://gong.bg/view_article.php?article_id=428103[/offtopic]

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 18 май 2014 17:32

Партенка е тва.. :) 29 годишните ги пращаме да си завършват кариерите в ЦСКА :)

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 21 май 2014 10:56

Лудогорец продължава усилено да работи по лятната селекция. След като през април „зелените“ си осигуриха услугите на бразилеца Вандерсон, сега в полезрението им е попаднал и футболист от Румъния. Става въпрос за полузащитника на Петролул (Плоещ) Сони Мустивар. 24-годишният халф е национал на Хаити и е част от третия в северната ни съседка от лятото на 2012 година. През този сезон халфът е изиграл 24 мача и е вкарал едно попадение.

Дошлият от Флуминензе преди седмица Мишел да Силва Мораес пък ще продължи пробите си. Нападателят най-вероятно ще започне подготовка с тима на 16 юни.

http://www.novsport.com/news1034481_1045.html

Айде честито!! :mrgreen:

Върни се в “Лудогорец”