Валери Домовчийски
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Валери Домовчийски
На път сте да си върнете Балтанов, после Хичо, Копи, Сърмата и сте готови за ШЛ>
Моля, разпространете
http://pomiqrat.blog.bg/politika/2014/06/10/za-miho-rapa.1272250
- metodito
- Контакти:
popokutepetel написа:Домовчийски е приличен футболист. Пък е и левскар. За съжаление му липсват доста качества да бъде и водач, но не е лош вариант, особено ако в отбора остане и Божинов. Биха били не лош тандем.
+1 От цяла тема едно нормално мнение.
@ЕМИЛ: Няколко Домо каза през лятото: "Чакам да ми се обадят от "Левски".
Лично аз виждах Домо, като един достоен заместник на Гонзо. Това обаче беше преди да го пратят в Германия. Отиде в Херта, приличен отбор, където игра с добри футболисти, на страхотен стадион, но не му се получи. Логичното се случи и той е пак при нас. Дано ни опровергае, тъй като и аз изпитвам известни съмнения, дали ще е онзи, който бе преди Германия. Зависи от треньора. Има още 4-5 години футбол за него и зависи само от Домо, дали ще се пее името му или ще бъде освиркван. Пожелавам му успех!
Добре дошъл у дома, Домо!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aQsKujtZ4M0[/youtube]
Ако може авторът да добави едно "-фен тема" към заглавието... ако ще и да е хейтърски поста му. Така ще е по-забавно като почне да пори мрежите.
Добре де, защо тук виждам някакво лека подигравателно отношение към Коприваров. Та той бе един от лидерите и най-важни играчи в отбора от 2005 до 2007. Даже не ми е ясно защо и как напусна. 2-3 години по-късно случайно го видях в мач за купата с втородивизионен отбор. Има нещо гнило и то не е в Дания. Та аз ако можех бих вкарал по затворите всеки един, имащ отношение към разтурването на онзи отбор: Копи, Домо, Мечо, Бардон, Топчо, Вагнер, Томашич, Емо Ангелов, Ричард. Всеки един, изгонил който и да е от тези играчи трябва да бъде линчуван и никога да не стъпи на Герена. Единствено със Станислав Ангелов ми е ясно какво стана и защо стана, но в случая вината е изцяло негова и трябва да си понесе последствията.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
- amstel_beer
- Контакти:
doktora25 написа:Добре де, защо тук виждам някакво лека подигравателно отношение към Коприваров. Та той бе един от лидерите и най-важни играчи в отбора от 2005 до 2007. Даже не ми е ясно защо и как напусна. 2-3 години по-късно случайно го видях в мач за купата с втородивизионен отбор. Има нещо гнило и то не е в Дания. Та аз ако можех бих вкарал по затворите всеки един, имащ отношение към разтурването на онзи отбор: Копи, Домо, Мечо, Бардон, Топчо, Вагнер, Томашич, Емо Ангелов, Ричард. Всеки един, изгонил който и да е от тези играчи трябва да бъде линчуван и никога да не стъпи на Герена. Единствено със Станислав Ангелов ми е ясно какво стана и защо стана, но в случая вината е изцяло негова и трябва да си понесе последствията.
Тампере ги прати в "трета глуха"

amstel_beer написа:doktora25 написа:Добре де, защо тук виждам някакво лека подигравателно отношение към Коприваров. Та той бе един от лидерите и най-важни играчи в отбора от 2005 до 2007. Даже не ми е ясно защо и как напусна. 2-3 години по-късно случайно го видях в мач за купата с втородивизионен отбор. Има нещо гнило и то не е в Дания. Та аз ако можех бих вкарал по затворите всеки един, имащ отношение към разтурването на онзи отбор: Копи, Домо, Мечо, Бардон, Топчо, Вагнер, Томашич, Емо Ангелов, Ричард. Всеки един, изгонил който и да е от тези играчи трябва да бъде линчуван и никога да не стъпи на Герена. Единствено със Станислав Ангелов ми е ясно какво стана и защо стана, но в случая вината е изцяло негова и трябва да си понесе последствията.
Първо, част от тях бяха започнали да напускат преди Тампере и второ, един мач може да заличи представянето от последните 3 години (респективно качествата на всички тези играчи) само в главата на най-умствено изостаналия ръководител. Най-пресният пример е отпадането на БАТЕ от Шахтьор Караганди в същата фаза, нито им попречи за титлата, нито си разпродадоха отбора.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
doktora25 написа:amstel_beer написа:doktora25 написа:Добре де, защо тук виждам някакво лека подигравателно отношение към Коприваров. Та той бе един от лидерите и най-важни играчи в отбора от 2005 до 2007. Даже не ми е ясно защо и как напусна. 2-3 години по-късно случайно го видях в мач за купата с втородивизионен отбор. Има нещо гнило и то не е в Дания. Та аз ако можех бих вкарал по затворите всеки един, имащ отношение към разтурването на онзи отбор: Копи, Домо, Мечо, Бардон, Топчо, Вагнер, Томашич, Емо Ангелов, Ричард. Всеки един, изгонил който и да е от тези играчи трябва да бъде линчуван и никога да не стъпи на Герена. Единствено със Станислав Ангелов ми е ясно какво стана и защо стана, но в случая вината е изцяло негова и трябва да си понесе последствията.
Първо, част от тях бяха започнали да напускат преди Тампере и второ, един мач може да заличи представянето от последните 3 години (респективно качествата на всички тези играчи) само в главата на най-умствено изостаналия ръководител. Най-пресният пример е отпадането на БАТЕ от Шахтьор Караганди в същата фаза, нито им попречи за титлата, нито си разпродадоха отбора.
Загубата на Байерн М от Реал М може, но загубата на Левски от Тампере не може? Много ти е двоен аршина
Моля, разпространете
pomiqr158 написа:doktora25 написа:amstel_beer написа:doktora25 написа:Добре де, защо тук виждам някакво лека подигравателно отношение към Коприваров. Та той бе един от лидерите и най-важни играчи в отбора от 2005 до 2007. Даже не ми е ясно защо и как напусна. 2-3 години по-късно случайно го видях в мач за купата с втородивизионен отбор. Има нещо гнило и то не е в Дания. Та аз ако можех бих вкарал по затворите всеки един, имащ отношение към разтурването на онзи отбор: Копи, Домо, Мечо, Бардон, Топчо, Вагнер, Томашич, Емо Ангелов, Ричард. Всеки един, изгонил който и да е от тези играчи трябва да бъде линчуван и никога да не стъпи на Герена. Единствено със Станислав Ангелов ми е ясно какво стана и защо стана, но в случая вината е изцяло негова и трябва да си понесе последствията.
Загубата на Байерн М от Реал М може, но загубата на Левски от Тампере не може? Много ти е двоен аршина
Че аз да не би да искам Байерн да си разпродаде отбора.

Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
- metodito
- Контакти:
Верно ли си забравил кой разби онзи отбор и вече години наред дълбаем надолу. Спомни си кой разтури готов отбор преди Беверен. Зловещо, а?
Мъри подготвяше новия отбор - с Жо, Дарко и другите, но трябваше да изфъчка сегашните. Той действа много субективно като треньор, влияе се от "съветници" и е дървен. Чак се учудвам, че Ботев не завърши шести. Правилно ли бе да се подиграва на Коловати? Верно ли беше изчерпан за футбола? Така ли беше с Бардон, Топчо, Гонзо?
Само в малоумни първенства и държави като нашата един футболист като направи три мача подред слаби и го смятата за "изчерпан"...
Мъри подготвяше новия отбор - с Жо, Дарко и другите, но трябваше да изфъчка сегашните. Той действа много субективно като треньор, влияе се от "съветници" и е дървен. Чак се учудвам, че Ботев не завърши шести. Правилно ли бе да се подиграва на Коловати? Верно ли беше изчерпан за футбола? Така ли беше с Бардон, Топчо, Гонзо?
Само в малоумни първенства и държави като нашата един футболист като направи три мача подред слаби и го смятата за "изчерпан"...
Captain Stottlemeyer написа:pomiqr158 написа:damyanov1963 написа:pomiqr158 написа:Аналната любов ръжда не хваща. Има силно привличане между Гонзи и Домко. Да не забравяме, че в мачовете на "Левски" подминават фауловете им в атака, което позволява на футболистите им да бележат. Тук можете да си обясните спада им в играта, когато отидат в друг клуб.
Поздравления! Изказа се точно, като ника си
Поздравления! Това с ника много отдавна се изтърка. Запази си умната мисъл на десктопа си.
Никак не се е изтъркало даже, защото за съжаление тъпанарите като теб са неунищожими и вечни - помияри от матрицата с пореден номер...![]()
По темата: Само от Домовчийски зависи, дали ще възроди кариерата си - на 28 години (ненавършени) е твърде рано да го отписваме за футбола...
Кой футболист си е възродил кариерата в "Левски", та и Домовчийски или Божинов да го направят?
Нали за това се иска и треньор да има отборът, а не само на хартия да е такъв.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Върни се в “Футбол - България”