Какво става с Локомотив Пловдив?
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Пловдив1926
- Контакти:
Re: Какво става с Локо Пловдив?
Че той е никъв в Локомотив, на негово име няма нищо. Шофьора му обявява фалит и отива да живее в Македония. Край.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
-
plovdivram написа:отборът на Пловдив написа:.....
Не мисля, че може да се продължи с Динев начело след като той вижда, че вече няма никаква подкрепа от никой и дори незмам дали може да събере кавито и да е играчи и да напрви отбор. Самите играчи отказват да играят при Коко Динев!
Той ще си намери играчи, които да "играят за него"... Подкрепа той знае, че няма получи и точно това ме кара да си мисля, че ще го "удари през просто", до ПЪЛНАТА НИ РАЗСИПИЯ!!! Т&T е казал същото, което казвам и аз, но малко по-различно... единственото, с което не съм съгласен е евентуалния развой на мачовете с "Ботев", които даже мисля, че ще завършат с НЕВИЖДАНИ резултати в полза на "Ботев", защото както казах и по-горе "сега му се е паднало"!!! Т.е. не виждам защо СЕГА, когато РЕАЛНО имаше и ОТБОР от играчи, които можеха да го направят това, а и РЕАЛНА възможност той направи, това кото е в негов "стил", а ще се впуска да го прави, тогава когато "Ботев" ще атакува Шампионската титла!!! АБСУРД!!!
pomiqr158Коко доведе охранители, които да следят дали се влиза с билетче на "Лаута" и феновете се обърнаха срещу него. Безспорен факт!
Безспорен факт е единствено ГЛУПОСТТА, която си написал!!!
Хахаха, шегобиец

Аз пък си мисля, че тия сценарии за които говорите всички са малко вероятни. Мисля, че Коко се наигра достатъчно в Пловдив. Трябва да е луд да се занимава повече.
- plovdivram
- Контакти:
Plovdiv 100 написа:plovdivram написа:отборът на Пловдив написа:.....
Не мисля, че може да се продължи с Динев начело след като той вижда, че вече няма никаква подкрепа от никой и дори незмам дали може да събере кавито и да е играчи и да напрви отбор. Самите играчи отказват да играят при Коко Динев!
Той ще си намери играчи, които да "играят за него"... Подкрепа той знае, че няма получи и точно това ме кара да си мисля, че ще го "удари през просто", до ПЪЛНАТА НИ РАЗСИПИЯ!!! Т&T е казал същото, което казвам и аз, но малко по-различно... единственото, с което не съм съгласен е евентуалния развой на мачовете с "Ботев", които даже мисля, че ще завършат с НЕВИЖДАНИ резултати в полза на "Ботев", защото както казах и по-горе "сега му се е паднало"!!! Т.е. не виждам защо СЕГА, когато РЕАЛНО имаше и ОТБОР от играчи, които можеха да го направят това, а и РЕАЛНА възможност той направи, това кото е в негов "стил", а ще се впуска да го прави, тогава когато "Ботев" ще атакува Шампионската титла!!! АБСУРД!!!
pomiqr158Коко доведе охранители, които да следят дали се влиза с билетче на "Лаута" и феновете се обърнаха срещу него. Безспорен факт!
Безспорен факт е единствено ГЛУПОСТТА, която си написал!!!
Хахаха, шегобиец
Аз пък си мисля, че тия сценарии за които говорите всички са малко вероятни. Мисля, че Коко се наигра достатъчно в Пловдив. Трябва да е луд да се занимава повече.
"Ха-ха"... изгледай това интервю и ми кажи... има ли нещо общо заглавието, с това за което става дума в него... и дали оставаш с впечатление, че това е човек, който НАПУСКА "Локомотив" Пловдив...
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/multimedia/audio/koko-dinev-napuskam-lokomotiv-pd-278723

Logical person написа:Принципно какво се случва, ако някой е решил твърдо че не иска повече отбора, но няма и нито един кандидат да го вземе, дори и срещу 1 лев ? Има ли някакъв вариант да го остави на общината ? Или трябва да го закрие, както се закрива фирма ? Ако е твърдо решен, че напуска.
Акциите на всяко едно АД, каквото е и Локомотив Пловдив, могат да бъдат прехвърлени чрез продажба или дарение. За да дариш обаче нещо на някого е необходимо и неговото съгласие, а едва ли някой ще се съгласи да му подарят дружество с немалки дългове. Общината би приела дарените акции само ако има готов вариант на кого да ги прехвърли, но процедурата там е по-тромава, тъй като за целта е необходимо решение на Общинския съвет, който първо трябва да реши да приеме дарението, а после да реши да дари получените акции на трето лице. Ако Коко реши да се откаже напълно то той може да открие процедура по обявяване в несъстоятелност на клуба, като в този случай ще му бъде отнет лиценза за участие в А група. Иначе от откриване на процедурата по несъстоятелност до пълното ликвидиране на АД-то може да минат доста години, тъй като нещата в България се случват бавно и мъчително.
Коко не мисли да напуска. Поне от интервюто не се разбира че ще го направи. Ще стане както казват по-горе, ще спасява положението
Отбора ни няма да започне А група с Коко, в това бъдете сигурни. Няма кой да ги остави курвите Здравко, Данчо и т.н. дори да тренират. Стига толкова лапачка на гърба на клуба ни.
SINOTE написа:pomiqr158 написа:Коко доведе охранители, които да следят дали се влиза с билетче на "Лаута" и феновете се обърнаха срещу него. Безспорен факт!
Безспорен е единствено фактът, че си много ограничен и озлобен.
Голяма част от феновете са против тоя продажен боклук след продадения финал в Бургас, а върхът беше когато реши да се наведе на ДПС и го направи на официалния сайт на клуба. Това беше капката която преля чашата и всички се обърнаха срещу него защото локомотивците са горди хора и няма начин да позволят престъпниците, които съсипват България да се подиграват и с любимия им клуб.
Иначе ако някой вчера се е объркал от манипулативното заглавие на статията, НЕ Локомотив не се продава. Просто Коко продължава със старите номера - цяло лято някой негов човек "ще обикаля България да търси спонсор" и непрекъснато ще ни облъчват, че единственият който милее за клуба е той, месията!
Този път трябва всички да сме на бариерата.
Разбира се. Знаем, че Локомотив Пд са непобедим отбор и не могат да загубят от някакъв си Лудогорец. Ако не беше Коко всяка година щяха да печелят ШЛ, както го правеха преди Коко.
Моля, разпространете
http://pomiqrat.blog.bg/politika/2014/06/10/za-miho-rapa.1272250
http://pomiqrat.blog.bg/politika/2014/06/10/za-miho-rapa.1272250
- Logical person
- Контакти:
T&T написа:Logical person написа:Принципно какво се случва, ако някой е решил твърдо че не иска повече отбора, но няма и нито един кандидат да го вземе, дори и срещу 1 лев ? Има ли някакъв вариант да го остави на общината ? Или трябва да го закрие, както се закрива фирма ? Ако е твърдо решен, че напуска.
Акциите на всяко едно АД, каквото е и Локомотив Пловдив, могат да бъдат прехвърлени чрез продажба или дарение. За да дариш обаче нещо на някого е необходимо и неговото съгласие, а едва ли някой ще се съгласи да му подарят дружество с немалки дългове. Общината би приела дарените акции само ако има готов вариант на кого да ги прехвърли, но процедурата там е по-тромава, тъй като за целта е необходимо решение на Общинския съвет, който първо трябва да реши да приеме дарението, а после да реши да дари получените акции на трето лице. Ако Коко реши да се откаже напълно то той може да открие процедура по обявяване в несъстоятелност на клуба, като в този случай ще му бъде отнет лиценза за участие в А група. Иначе от откриване на процедурата по несъстоятелност до пълното ликвидиране на АД-то може да минат доста години, тъй като нещата в България се случват бавно и мъчително.
Тя процедурата по несъстоятелност е ясна, но какво следва от нея ? Едно нещо дето е съществувало да речем 60-70-80-100 години, престава да го има. Е кой ще вземе такова решение и ще "натисне копчето" ? Нали на другия ден ще го разфасоват ? президенти на такива отбори са в много особено положение и само се чудят как да се отърват, молят се някой да ги отърве и т.н. Веднъж захванеш ли се няма как да оставиш, ако някой не те отърве.
-
Re: Какво става с Локомотив Пловдив?
Ок, Динев се маха. Вариантите са два. В група или продажба, но с натрупаните дългове. Кой ще купи отбора с 4-5 милиона задължения?
- plovdivram
- Контакти:
Re: Какво става с Локомотив Пловдив?
Plovdiv 100 написа:Ок, Динев се маха. Вариантите са два. В група или продажба, но с натрупаните дългове. Кой ще купи отбора с 4-5 милиона задължения?
Ами какво значи - "ОК, Коко Динев се маха!!!" ...
Как така се "маха" и какво значи отбора да се "продава"?!!
Колко и към кой точно са "задълженията" на този отбор?!
Това са все въпроси, които НЯМАТ ЯСЕН отговор!!!
Само за едно си прав, че по този начин НЯМА КАК ДА ИМА АЛТЕРНАТИВА!!! АБСУРД!!! Същото беше и при вас, с тази разлика, че при вас Бареков докара групировка, която буквално можем дори да кажем, че в момента е държавата!! Е, ако питаш дали зад нас стои нещо такова... аз поне не знам!!!