Договорите си с клуба прекратиха К. Гади, Диего, Мендеш. Сашо Станков, Тунчев, М. Камбуровси също напуснаха отбора?
Коко Динев се е скрил и казва, че продава отбора! Въпроса е има ли на кой?
Какъв е пътя от тук нататък за Локомотив Пловдив?
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=LKCHQEcJVIA#t=17[/youtube]
Какво става с Локомотив Пловдив?
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- отборът на Пловдив
- Контакти:
Какво става с Локомотив Пловдив?
Последна промяна от отборът на Пловдив на 21 май 2014 14:57, променено общо 2 пъти.
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
Re: Какво става с Локо Пловдив?
Даде фира
Догодина а група няма да има представители на БДЖ-то 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Докато не се махне Коко слабо да има някакво положително развитие.Нещата са пълен батак,днес и Диего си тръгва за какво повече може да се говори?
- plovdivram
- Контакти:
Става това, което става всяка година... отбора е УЖ пред разпад, напуснат е от "ВСИЧКИ" футболисти, които са така или иначе с ЕДНОГОДИШЕН договор, а тези, които могат да се "продадат" се дават "под масата".... Всички фенове са "отчаяни", защото виждат "края" на своя "Локомотив"... и точно тогава идва "СПАСИТЕЛЯ" и започва за 9087039687907098953695-ти път да "ГРАДИ ОТБОР ОТ НУЛАТА"!!! Тази година обаче си мисля, че "СЦЕНАРИЯ" ще е по-различен от предишните, когато изведнъж някак си от "НИЩОТО" в Локомотив идваха играчи с интересни визитки, които някак си дори не се връзваха с "бюджета" ни и отбора се оказваше такъв, че го виждахме дори как може да "застраши" призовата тройка или поне да атакува ФИНАЛА за КБ!!!! Тази година обаче мисля, че ни чака нещо от типа на "Спортист" Своге или "Локомотив" Мз! Т.е. "през просото, като за последно"!!!

- отборът на Пловдив
- Контакти:
plovdivram написа:Става това, което става всяка година... отбора е УЖ пред разпад, напуснат е от "ВСИЧКИ" футболисти, които са така или иначе с ЕДНОГОДИШЕН договор, а тези, които могат да се "продадат" се дават "под масата".... Всички фенове са "отчаяни", защото виждат "края" на своя "Локомотив"... и точно тогава идва "СПАСИТЕЛЯ" и започва за 9087039687907098953695-ти път да "ГРАДИ ОТБОР ОТ НУЛАТА"!!! Тази година обаче си мисля, че "СЦЕНАРИЯ" ще е по-различен от предишните, когато изведнъж някак си от "НИЩОТО" в Локомотив идваха играчи с интересни визитки, които някак си дори не се връзваха с "бюджета" ни и отбора се оказваше такъв, че го виждахме дори как може да "застраши" призовата тройка или поне да атакува ФИНАЛА за КБ!!!! Тази година обаче мисля, че ни чака нещо от типа на "Спортист" Своге или "Локомотив" Мз! Т.е. "през просото, като за последно"!!!
Не мисля, че може да се продължи с Динев начело след като той вижда, че вече няма никаква подкрепа от никой и дори незмам дали може да събере кавито и да е играчи и да напрви отбор. Самите играчи отказват да играят при Коко Динев!
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
Нищо съществено.Чисто по сандански гледат да се спестят два месеца(лятото) заплати.Санданския ще "продава" отбора цяло лято и като наближи старта на първенството ще хване 20тина човека останали без отбор и наесен с песен. Тоя филм сме го гледали и финал за съжаление е винаги тъжен за нас феновете.
Даже тази година ще му дойде дюшеш евентуалния ремонт на терена,защото може да си домакинстваме в Сандански да му е по-спокойно.
Даже тази година ще му дойде дюшеш евентуалния ремонт на терена,защото може да си домакинстваме в Сандански да му е по-спокойно.

Коко прави поредното си представление и умишлено допуска класните футболисти да разтрогнат договорите си по вина на клуба, като за това получава пари, които влизат директно в джоба му, а не в касата на клуба. След като раздаде на кой каквото може ще чака да се появи някой балък, който да му плати акциите или да му издържа отбора в продължение на един сезон. Ако не се появи желаещ Коко ще обяви, че не може да остави Локомотив на произвола на съдбата и ще продължи да издържа отбора, след което ще привлече в отбора знайни и незнайни свободни агенти. Новосформираният отбор несъмнено ще размаже Марек и Хасково, както се размазват Любимец, Пирин ГД и Нафтата, а покрай Мъри може да излъже и Ботев, което от своя страна ще върне вярата и надеждата в изтерзаните фенове на отбора. Ако феновете не направят революция в истинския смисъл на думата или пък някой политик не натисне Коко да се махне, както го направи Бойко преди година, то санданския ще си вее байрака още дълго време на Лаута.
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
T&T написа:Коко прави поредното си представление и умишлено допуска класните футболисти да разтрогнат договорите си по вина на клуба, като за това получава пари, които влизат директно в джоба му, а не в касата на клуба. След като раздаде на кой каквото може ще чака да се появи някой балък, който да му плати акциите или да му издържа отбора в продължение на един сезон. Ако не се появи желаещ Коко ще обяви, че не може да остави Локомотив на произвола на съдбата и ще продължи да издържа отбора, след което ще привлече в отбора знайни и незнайни свободни агенти. Новосформираният отбор несъмнено ще размаже Марек и Хасково, както се размазват Любимец, Пирин ГД и Нафтата, а покрай Мъри може да излъже и Ботев, което от своя страна ще върне вярата и надеждата в изтерзаните фенове на отбора. Ако феновете не направят революция в истинския смисъл на думата или пък някой политик не натисне Коко да се махне, както го направи Бойко преди година, то санданския ще си вее байрака още дълго време на Лаута.
В десетката.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
- Logical person
- Контакти:
Принципно какво се случва, ако някой е решил твърдо че не иска повече отбора, но няма и нито един кандидат да го вземе, дори и срещу 1 лев ? Има ли някакъв вариант да го остави на общината ? Или трябва да го закрие, както се закрива фирма ? Ако е твърдо решен, че напуска.
- plovdivram
- Контакти:
отборът на Пловдив написа:.....
Не мисля, че може да се продължи с Динев начело след като той вижда, че вече няма никаква подкрепа от никой и дори незмам дали може да събере кавито и да е играчи и да напрви отбор. Самите играчи отказват да играят при Коко Динев!
Той ще си намери играчи, които да "играят за него"... Подкрепа той знае, че няма получи и точно това ме кара да си мисля, че ще го "удари през просто", до ПЪЛНАТА НИ РАЗСИПИЯ!!! Т&T е казал същото, което казвам и аз, но малко по-различно... единственото, с което не съм съгласен е евентуалния развой на мачовете с "Ботев", които даже мисля, че ще завършат с НЕВИЖДАНИ резултати в полза на "Ботев", защото както казах и по-горе "сега му се е паднало"!!! Т.е. не виждам защо СЕГА, когато РЕАЛНО имаше и ОТБОР от играчи, които можеха да го направят това, а и РЕАЛНА възможност той направи, това кото е в негов "стил", а ще се впуска да го прави, тогава когато "Ботев" ще атакува Шампионската титла!!! АБСУРД!!!
pomiqr158
Коко доведе охранители, които да следят дали се влиза с билетче на "Лаута" и феновете се обърнаха срещу него. Безспорен факт!
Безспорен факт е единствено ГЛУПОСТТА, която си написал!!!