MuFc1878 написа:Луис ван Гаал: Знам, че някои от феновете на Манчестър Юнайтед не искат точно аз да съм мениджър на техния любим отбор, но не ме интересува. Със сигурност са искали някой друг. Няма да се съобразявам с никого. Ръководството на тима взе решение треньора да съм аз и ще съм аз. Вече командвам аз, не ме интересува кой какво ще си мисли или ще си каже за мен. Аз отговарям за всичко, но ще ми помагат малко естествено. Аз ще движа трансферите, купуването и продаването на футболисти, разтрогванията на договорите, заплатите и трансферните оферти и суми. Малко помощ ще получавам от някои скаути и директори на отбора, но главната движеща сила ще съм аз. Напълно съм сериозен. Всички ще разберат кой командва. Много хора по света ме мразят, но това е положението. Нямам намерение да се променям само и само, за да се харесам на някого. Връщам Манчестър Юнайтед на върха в Англия и всички вече ще се съобразяват с нас. Ще бъде така, както е било при Сър Алекс Фъргюсън или дори по-добре. Въпрос на време, обстоятелства и факти. Аз и щабът ми ще направим всичко възможно да направим тима такъв, какъвто беше.
Доста голяма смелост е нужна или дори лудост, за да кажеш, че ще си наравно със Сър Алекс, че и по-добре!
Who's your daddy?
Ули Хьонес: "Ван Гаал не се мисли за Господ. Той се мисли за бащата на Господ."
Това е само началото, въпреки че и медиите доукрасяват.

[/center]