Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Plovdiv 100 написа:Гледам и скаутите на Черноморец идват в БотевЗначи с играчи и скаути на изпаднал отбор ще гоним високи цели
Май малко са били факлите оня ден.....
Живко6461 написа:"Черноморец Бургас" Пловдив.
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
kubik написа:джони написа:fena написа:Не се изхвърляйте, пак да не по третите най-скъпото 4-то място в историята на световния футбол. Видя се че при вас колкото и пари да се наливат, каквито и треньори да идват, вие чупите антирекорди. Нещо подобно като при брокерите. Нищо не ви се получава... А това вече говори, че не е до парите и треньорите, а до манталитета
това говори само,че играем честно за разлика от други,който си купиха титли и купи,а после ги разнасяха бошко балабан и компания,освен това се прави стадион и школа,там резултатите са видими,единствено в първия отбор нещата стават бавно
Купата ви си беше уредена от Цецу.
slash1912 написа:Ботев ще има ново скаутско звено, научи ексклузивно репортер на PlovdivNews.bg. Досегашния главен скаут Марин Бакалов ще бъде освободен още тази седмица. С него си отива и другият скаут в клуба Атанас Пашев. Новото скаутско звено ще бъде оглавено от Георги Чиликов, който идва с препоръката на Димитър Димитров. Като спортен шеф Херо ще отговаря за скаутското звено и за школата. Директор на ДЮШ обаче си остава Николай Киров- Белия.
Помощник на Чиликов като скаут ще бъде Петър Колев, който до момента също работеше с Херо в Черноморец.
Това ако е вярно аз лично не съм доволен.Направо да взимаме целия Черноморец заедно с лекари,масажисти и секретарки.С препоръката на Херо....
slash1912 написа:Ботев ще има ново скаутско звено, научи ексклузивно репортер на PlovdivNews.bg. Досегашния главен скаут Марин Бакалов ще бъде освободен още тази седмица. С него си отива и другият скаут в клуба Атанас Пашев. Новото скаутско звено ще бъде оглавено от Георги Чиликов, който идва с препоръката на Димитър Димитров. Като спортен шеф Херо ще отговаря за скаутското звено и за школата. Директор на ДЮШ обаче си остава Николай Киров- Белия.
Помощник на Чиликов като скаут ще бъде Петър Колев, който до момента също работеше с Херо в Черноморец.
Това ако е вярно аз лично не съм доволен.Направо да взимаме целия Черноморец заедно с лекари,масажисти и секретарки.С препоръката на Херо....
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта