[18.11.09г.] Малта - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: [18.11.09г.] Малта - България
копие на мача Левски - Сант Жулия
Айде моят човек дебютира 

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Браво на Бербатов. Показа, че може да вкарва само в контроли, а когато дойдат важните мачове у лево ли, у десно ли.
storm написа:Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят?
контузени
- paskaleevich
- Контакти:
acmilan написа:Айде моят човек дебютира
Иванов ли ??
Величието на Родината се гради върху костите на онези, които достойно живяха и умряха за нея.
Браво ''класираха ни'' на СП 

paskaleevich написа:acmilan написа:Айде моят човек дебютира
Иванов ли ??
Да

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Ако Бербо не вкарваше в безмислените контроли срещу мижави отбори и тях щяхме да губим.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Щяхме. Е и какво от това ? По-добре да губим и мижавите контроли, да не се заблуждаваме, че Малта (които между другото имат страхотен стадион!) е критерии. Просто Бербатов в националния е абсолютна скръб. Тия 48 гола просто не знам от къде ги извадиха, няма нито един срещу сериозен противник.
storm написа:Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят?
контузени
YoTheReal написа:Щяхме. Е и какво от това ? По-добре да губим и мижавите контроли, да не се заблуждаваме, че Малта (които между другото имат страхотен стадион!) е критерии. Просто Бербатов в националния е абсолютна скръб. Тия 48 гола просто не знам от къде ги извадиха, няма нито един срещу сериозен противник.
20 гола ги изкара от приятески срещи

-
- Контакти:
В тази контрола показахме добра игра на терена. Имаме добри нападатели с националната фланелка. Срещу Малта добре се справиха Божинов, домовчийски и Бербатов. От коментара на иво Йовчев ми хареса как се представиха всички футболисти. Чудесен е и Благо, който от фаул за пореден път отбеляза гол за България. честито на Бербо, че е вече рекордьор по голове с българската фланелка. Смятам, че се получи 1 добра проверка за нас.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.