Селекцията на "Армията" - 2014

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Venko123
Контакти:

Re: Селекцията на "Армията" - 2014

Мнениеот Venko123 » 19 май 2014 20:38

Да кажем, че той го е намекнал, а същото се отнася и за някои футболисти, но разбира се нищо не е сигурно, ще поживеем и ще видим.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 19 май 2014 20:47

memnto написа:
Jr.Moraes написа:.. Камбуров ако го вземе ще ни е доста полезен и съм почти сигурен ,че ще вкара доста голове..

Колко гола вкара при предишния му престой при нас?

Тук вече треньора да си поеме вината.Да имаш такава машина като Камбуров и да не я използваш,това води до много загубени точки за ЦСКА.Не вярвам Младенов да допусне такава грешка.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 20 май 2014 10:23

Михаил Венков няма да се връща в ЦСКА!
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 20 май 2014 13:39

Само не казвайте колко гола бил вкарал Камбуров, защото Радуканов пускаше Спаско, за сметка на Камбура и ядохме дръвцето. С тези 20 гола вкарани през този сезон от Камбуров, на мястото на 4-те на Косоко щяхме да сме с 10 точки пред Лудогорец. Вижда се, че точно таран, дето може и от разстояние да ги шие ни трябва и слабите ни игри се дължаха, че този играч липсваше. А Маркиньос вероятно ще е за алтернатива на Бадема и Чочев.

Аз предпочитам Фераресо пред Венков, поне е млад и може да се включва добре напред.

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 20 май 2014 16:30

Да и на мен ми харесва как играе Диего Фераресо!
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 20 май 2014 17:12

На Венков най-силните му години отминаха, но е приемлив вариант, ако разбира се е вярна тази новина за него, макар че аз лично предпочитам Диего, ако се появи възможност да вземем него. За Долапчиев в началото мислех, че е добра идея да го преотстъпят, но като знам вече, че Косоко напуска, малко почвам да се колебая, щото добри нападатели не се намират толкова лесно и ако пак зациклим в търсенето, поне не трябва да се лишаваме от досегашните. В този ред на мисли не знам дали Ди Вани ще остава, след като в края на пролетта понякога даже не беше в групата. При всяко положение двама нови нападатели си трябват. Ако единият е Камбуров, приемливо е, макар че по-скоро ми звучи като слух това. Имаме доста централни защитници - ако някой предложи добри пари за Менди, не сме в позиция да отказваме (този коментар е с уговорката, че поне аз не знам колко ще се възстановява Вальо Илиев). Трябва си десен бек, но честно казано не ми се иска Бандаловски, за когото има слухове, пак да ми къса нервите. Не знам каква е ситуацията с опорните халфове - Галчев позагуби доверието на Стойчо след изгонването срещу "Левски" и няколко пъти даже не беше в групата, а Тошко може и да се откаже. Ако и двамата напуснат, ще трябва подсилване в тази зона с поне един нов - реално двама, но с един ще се мине, ако започнат да налагат Витанов, който с малкото изяви, които съм му гледал, ми направи впечатление на грамотен и талантлив играч. Твърдо подкрепям трансфера на Маркиньос, който е доста вероятен, макар и не сигурен - Бадема цял сезон игра без смяна и е уместно да има заместник, пък и бразилецът при нужда може да играе малко по-назад (не ми харесва като вариант, но го има), по фланговете или като нападател.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 20 май 2014 18:44

Като цяло подкрепям с две ръце привличането на опитни за "А" група играчи. Да, те не са супер звезди, няма и да станат, но са стабилни и знаят как се играе в "А" група. Към момента се въртят имената на Тунчев, Венков, Маркиньос и Камбуров. И четиримата са стабилни играчи, които ни излизат без пари. Глупаво е да не ги вземем.

Извън това ни трябват още 1-2 нападатели и ляв бек, 1-2 халфа и т.н. Имаме ли възможност да привличаме качествени играчи без пари, трябва да го правим.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 май 2014 19:33

Logical person написа:Като цяло подкрепям с две ръце привличането на опитни за "А" група играчи. Да, те не са супер звезди, няма и да станат, но са стабилни и знаят как се играе в "А" група. Към момента се въртят имената на Тунчев, Венков, Маркиньос и Камбуров. И четиримата са стабилни играчи, които ни излизат без пари. Глупаво е да не ги вземем.

Извън това ни трябват още 1-2 нападатели и ляв бек, 1-2 халфа и т.н. Имаме ли възможност да привличаме качествени играчи без пари, трябва да го правим.

Венков-30г.
Тунчев-33г.
Камбуров-33г.
Маркиньос-32г.
В.Илиев-34г.
Т.Янчев-38г.
А.Попов-32г.
Е.Гъргоров-33г.
Ти добре ли си???
:mrgreen:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 20 май 2014 20:10

blue avalanche написа:
Logical person написа:Като цяло подкрепям с две ръце привличането на опитни за "А" група играчи. Да, те не са супер звезди, няма и да станат, но са стабилни и знаят как се играе в "А" група. Към момента се въртят имената на Тунчев, Венков, Маркиньос и Камбуров. И четиримата са стабилни играчи, които ни излизат без пари. Глупаво е да не ги вземем.

Венков-30г.
Тунчев-33г.
Камбуров-33г.
Маркиньос-32г.
В.Илиев-34г.
Т.Янчев-38г.
А.Попов-32г.
Е.Гъргоров-33г.
Ти добре ли си???
:mrgreen:

Половината от тия дето си изброй се ''облекчиха'' на главите на бебета на Топчо :idea:

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 20 май 2014 20:12

А.Господинов - 19г.
Маркович - 19 г.
Чочев - 21 г.
Карачанаков - 21 г.
Силва - 19 г.
Витанов - 19 г.
Eреро - 20 г.
В.Попов - 18 г.

Не е зле май? 8 опитни и 8 млади играчи + такива на по 25-26 години като Крачунов, Венци Василев и Менди.

Върни се в “Архив”