Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Liverpool_EC » 19 май 2014 15:31

suareshampion написа:
john barnes написа:при всички положения ни трябва трети нападател,но не като борини и аспас.нали не очаквате всеки мач да играят суарес и стъридж? нали видяхте в края на сезона колко бяха каталясали и нищо не играха? дали ще е бони,реми,санчес или някой друг-задължително ни трябва трети читав нападател!!! аз искам коща или кавани,защото стъридж трябва да има жестока конкуренция,ама кой ме пита мене?

Коща е мечта .Така е ,ще се отрази добре на Стъридж. Скоро беше казал ,че това за челси са глупости. Ще видим какво ще се случи ,но след мача който гледах срещу Шамрок ,съм приятно изненадан от Борини . Търси удара от всякаква дистанция,самочуствието му се е качило ,има голямо израстване ! Освен това ,Брендън каза ,че ще разчита на италианеца. Моя човек Ибе ,също го виждам в групата за другия сезон ,уникален ...така че това са двама играча ,които според мен трябва да ги слагате в сметките..

Аз го броя за 4ти,но третия ни трябва да е по-добър.Роджърс сам каза,че ще го гледаме в отбора догодина,но Съндърланд са предложили вече 8 мил паунда за да го вземат за постоянно
и ако станат някакви въртележки с трансферите може и да го пусне,за да се финансира някой трансфер.Борини,Агър и Лукас са единствените от които могат да се вземат по-прилични пари при продажба и мисля,че може да ги използва за това,в зависимост как вървят трансферите ни.Ибе се надявам да го върне и да не купи крило,а да налага него.Нищо,че ще трябва да чакаме.Но без да играе няма как да израстне или ако е само в 5,6 мача за купите.Ако ще го преотстъпва пак,дано да е в отбор от ВЛ.
Не харесваш играчи,като Милнър,ама виж накрая за напечените мачове,как Навас залепна на пейката за наегова сметка.Мнг стабилен футболист,но не мисля,че имаме интерс.Спекулациите почнаха, след като се каза,че искал да се маха и веднага ние и Арсенал бяхме сложени на първо място кандидати :lol: От това което чета,Сити след тази глоба май ще свият байраците,ако не веднага до 2,3 г със сигурност.Отделно това лято май ще ги напускат всичките англичани(Бари,Милнър,Лескът,Родуел) без Д.Харт и ще трябва да търсят 5ма такива,заради правилото за 6те местни играча.Откъде ще вземат добри такива,не знам :oops:

Izzy
Контакти:

Мнениеот Izzy » 19 май 2014 16:05

Ловрен добре обаче бековe кога ще вземем. Аз още един сезон с Дебелия Глен и непостоянни леви бекове няма да изтърпя. Джан очевидно ще го вземем. Дано греша за него и да е по-успешен трансфер от тези на Алберто и Аспас.

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 19 май 2014 23:58

Daniel Agger interview with Ekstra Bladet about his situation at ‪#‎LFC‬: "I'm not going to play second fiddle to anyone."

Q - Will you be at LFC next season?
Agger: "I don't know It's up to the manager. I can't place myself in the line up."

Q - Can you live with being no3 in the defence at LFC?
Agger: "No I can not. I shouldn't be number 3."

Агер ще напуска почти сигура е .... Лично за мен е един от най-добрите централни, но просто тези контузии не му позволиха да го покаже напълно... След Кара е единствения сърцат централен който може да бъде лидер надявам се Сако(звяра) да се адаптира напълно и да заформи един тандем с новия десен централен и Шкъртел с още 1 да ги покриват от пейката :)
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 20 май 2014 00:01

Сако е звяр само на външен вид.
За момента не разбирам с какво заслужи да е титуляр вместо Агер освен с парите които се платиха за него...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 20 май 2014 01:00

HoUs4oOL написа:Сако е звяр само на външен вид.
За момента не разбирам с какво заслужи да е титуляр вместо Агер освен с парите които се платиха за него...

И Агер и Шкъртел са по-добри от него...
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 20 май 2014 08:16

Абе кой е по добър бе алоуу ? Аз повтарям едно и също вече трета година и пак ще го повторя ,тъй като думите ми се оправдават всяка година.
Шкъртел,Агер,Джонсон,Енрике са в основата на неуспехите на Ливърпул ! От както са в отбора ,вече 6та година ,търпим само срам ! Карагър също беше дупка ,както и Рейна .Това са посредствени играчи без постояннство,без психика,без манталитет на победители .Повечето са изключително чупливи . Това са губещи играчи.
Айде вие феновете ,очевадно сте влюбени в тях и сте пристрастни и заблудени ,но толкова ли тия треньори ,не виждат и не могат да осъзнаят ,защо Ливърпул няма успехи в последните години бе мама му стара ?? Вън от Ливърпул ! И чак след това ,ще започнем да вдигаме купи и титли !
Новината за Агер е страхотна ,няма такъв чуплив играч ..предавал е отбора много пъти ,имено заради тия контузии ,айде по принцип не може човек да се вини за дадена контузия ,но неговото вече е прекалено ! И все недоволстват ,че не играят а като играят какво правят ? Какво са спечелили ? Нищо. Само срам . Скъсаха ми нервите толкова години.Да си ходи ,заедно с останалите паляци !
Последна промяна от suareshampion на 20 май 2014 09:57, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 20 май 2014 08:31

Liverpool_EC написа:
suareshampion написа:
john barnes написа:при всички положения ни трябва трети нападател,но не като борини и аспас.нали не очаквате всеки мач да играят суарес и стъридж? нали видяхте в края на сезона колко бяха каталясали и нищо не играха? дали ще е бони,реми,санчес или някой друг-задължително ни трябва трети читав нападател!!! аз искам коща или кавани,защото стъридж трябва да има жестока конкуренция,ама кой ме пита мене?

Коща е мечта .Така е ,ще се отрази добре на Стъридж. Скоро беше казал ,че това за челси са глупости. Ще видим какво ще се случи ,но след мача който гледах срещу Шамрок ,съм приятно изненадан от Борини . Търси удара от всякаква дистанция,самочуствието му се е качило ,има голямо израстване ! Освен това ,Брендън каза ,че ще разчита на италианеца. Моя човек Ибе ,също го виждам в групата за другия сезон ,уникален ...така че това са двама играча ,които според мен трябва да ги слагате в сметките..

Аз го броя за 4ти,но третия ни трябва да е по-добър.Роджърс сам каза,че ще го гледаме в отбора догодина,но Съндърланд са предложили вече 8 мил паунда за да го вземат за постоянно
и ако станат някакви въртележки с трансферите може и да го пусне,за да се финансира някой трансфер.Борини,Агър и Лукас са единствените от които могат да се вземат по-прилични пари при продажба и мисля,че може да ги използва за това,в зависимост как вървят трансферите ни.Ибе се надявам да го върне и да не купи крило,а да налага него.Нищо,че ще трябва да чакаме.Но без да играе няма как да израстне или ако е само в 5,6 мача за купите.Ако ще го преотстъпва пак,дано да е в отбор от ВЛ.
Не харесваш играчи,като Милнър,ама виж накрая за напечените мачове,как Навас залепна на пейката за наегова сметка.Мнг стабилен футболист,но не мисля,че имаме интерс.Спекулациите почнаха, след като се каза,че искал да се маха и веднага ние и Арсенал бяхме сложени на първо място кандидати :lol: От това което чета,Сити след тази глоба май ще свият байраците,ако не веднага до 2,3 г със сигурност.Отделно това лято май ще ги напускат всичките англичани(Бари,Милнър,Лескът,Родуел) без Д.Харт и ще трябва да търсят 5ма такива,заради правилото за 6те местни играча.Откъде ще вземат добри такива,не знам :oops:

Абе 3ти -4ти няма значение ,момчето е израстнало много и вече съм сигурен ,че ще помогне . Аспас също не е лош ,но просто не е за ВЛ. Мек футболист. А меките футболисти не виреят особено в силовата ВЛ. Нека се замени за някой друг ,като Коща ,който стъпва много здраво на терена .Видяхме как изяде Тери ,взе му много първи топки а знаем ,че Тери е един от най твърдите защитници.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 20 май 2014 08:38

Тренер, а дребния детайл, че цената на Коща е 2/3 от общия ви бюджет за лятото :?: Така получаваш 3-ти класен нападател, а отзад дупката си стои ... Още повече, че с 3 звезди отпред, някой трябва да цикли пейката - кой :?: Не сте Реал М, за да заковавате звезди на пейката
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 20 май 2014 08:42

boabbb написа:Тренер, а дребния детайл, че цената на Коща е 2/3 от общия ви бюджет за лятото :?: Така получаваш 3-ти класен нападател, а отзад дупката си стои ... Още повече, че с 3 звезди отпред, някой трябва да цикли пейката - кой :?: Не сте Реал М, за да заковавате звезди на пейката

Абе аре не ми говори глупости бе . Много знаеш ти какъв ще ни е бюджета . И може да не сме Мадрид, но когато имаш вече високи цели и амбиции ,нещата се променят . Трябва 3ти класен нападател за постигането на тия цели и амбиции и щом трябва ,кесията ще се развърже. Ще видиш..

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 20 май 2014 13:46

[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”