suareshampion написа:john barnes написа:при всички положения ни трябва трети нападател,но не като борини и аспас.нали не очаквате всеки мач да играят суарес и стъридж? нали видяхте в края на сезона колко бяха каталясали и нищо не играха? дали ще е бони,реми,санчес или някой друг-задължително ни трябва трети читав нападател!!! аз искам коща или кавани,защото стъридж трябва да има жестока конкуренция,ама кой ме пита мене?
Коща е мечта .Така е ,ще се отрази добре на Стъридж. Скоро беше казал ,че това за челси са глупости. Ще видим какво ще се случи ,но след мача който гледах срещу Шамрок ,съм приятно изненадан от Борини . Търси удара от всякаква дистанция,самочуствието му се е качило ,има голямо израстване ! Освен това ,Брендън каза ,че ще разчита на италианеца. Моя човек Ибе ,също го виждам в групата за другия сезон ,уникален ...така че това са двама играча ,които според мен трябва да ги слагате в сметките..
Аз го броя за 4ти,но третия ни трябва да е по-добър.Роджърс сам каза,че ще го гледаме в отбора догодина,но Съндърланд са предложили вече 8 мил паунда за да го вземат за постоянно
и ако станат някакви въртележки с трансферите може и да го пусне,за да се финансира някой трансфер.Борини,Агър и Лукас са единствените от които могат да се вземат по-прилични пари при продажба и мисля,че може да ги използва за това,в зависимост как вървят трансферите ни.Ибе се надявам да го върне и да не купи крило,а да налага него.Нищо,че ще трябва да чакаме.Но без да играе няма как да израстне или ако е само в 5,6 мача за купите.Ако ще го преотстъпва пак,дано да е в отбор от ВЛ.
Не харесваш играчи,като Милнър,ама виж накрая за напечените мачове,как Навас залепна на пейката за наегова сметка.Мнг стабилен футболист,но не мисля,че имаме интерс.Спекулациите почнаха, след като се каза,че искал да се маха и веднага ние и Арсенал бяхме сложени на първо място кандидати