Купа на Германия ФИНАЛ: Борусия Дортмунд - Байерн Мюнхен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Re: Купа на Германия ФИНАЛ: Борусия Дортмунд - Байерн Мюнхен

Мнениеот Der Führer » 19 май 2014 16:06

CSKA69 написа:
Der Führer написа:
Capitan Puyol написа:Моуриньо 2ри пореден сезон е с калъфките и това не знам защо минава между другото. При това занули два сезона подред не с Чавдар Етрополе, а с отбори от ранга на Реал и Челси с неизчерпаем финансов ресурс. То и миналото лято сините фенчета повтаряха как му трябвало малко време и "машината ще тръгне", ама засега слушаме само оправдания след поредния провал. ;)
За мен винаги ще си остане един напудрен холивудски герой във футбола, на когото медиите обръщат прекалено голямо внимание и му създават тоя имидж, вместо да го поставят там където му е мястото. Впрочем има някои журналисти, които обаче се броят на пръсти, които не му се мазнят и директно му задават неудобните въпроси очи в очи, след което той разбира се отклонява темата и се изхлузва като червей. :lol:
А относно адаптирането на играта към всеки противник...той 3 години дотолкова беше обсебен от идеята да намери точната формула за противодействие на Барса, че забрави че има сумати други отбори в ШЛ и в Примера с различен стил от този на Барса и срещу тях анти-Барса противоотровата не действа и трябва да измисли друго. Затова и го яде дебелия от двата немски отбора в ШЛ, а в Примера всеки що годе организиран средняк или дори опашкар му правеше хикс или го биеше с 1-0 (любимия му резултат). :lol:
Ако Барса изпитва трудности срещу плътно прибран противник, то за да видите един наистина безпомощен отбор срещу окопал се отбор погледнете Реал по времето на Моуриньо...практически всяко гостуване на опашкар беше истинска мъка - (Барса поне по времето на Пеп разчупваше бетона на по-скромните противници в Примера, а Моуриньо и срещу тях се мъчеше)...ама така е когато си построил отбора си с анти-Барса тактика и да играе на контри и изведнъж ти идва някое гостуване на Гранада да кажем, които са плътно прибрани в защита и трябва да измислиш нещо креативно...е няма как да стане тая работа. :lol:

На Моуриньо не му беше позволено да развие идеите си ... нито в Реал , нито в Челси . И двата отбора се управляват по олигархичен начин и искат успехи на момента . Истинския Моу беше в Интер и Порто ... особено в Интер .

За Реал не съм много съгласен, тъй като след първия сезон когато изпълнителният директор Хорхе Валдано беше посочен като пречещ на португалеца и беше уволнен, той имаше ПЪЛНАТА власт в отбора :idea:

Иначе наистина в Интер Моуриньо беше ''истинският Моуриньо'' и имам чувството, че ако се провали и следващата година в Челси, той отново ще се завърне в Италия..

Втората година в Реал имаше тих бунт сред играчите ( с благословията на президента ) срещу Моуриньо водени от Касияс и Рамос , които минаваха за играчи на Валдано . Отделно примадони като Роналдо и Бензема смятаха , че е под достойството им да участват в дефанзивната фаза на играта
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
brendiboy
Контакти:

Мнениеот brendiboy » 19 май 2014 18:07

Пеп ще остане, но аз усещам заплаха за пълната доминация на Байерн. Това са МанчЮ и Ливърпул.....

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 19 май 2014 19:09

brendiboy написа:Пеп ще остане, но аз усещам заплаха за пълната доминация на Байерн. Това са МанчЮ и Ливърпул.....

Юнайтед няма да играят в ШЛ,а на Ливърпул им е рано за пълна доминация особено в Европа.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Владо
Контакти:

Мнениеот Владо » 20 май 2014 17:21

Доминацията не ти осигурява успеха,Атлетико го показа най-добре,може да го покаже и в шл.

Потребителски аватар
Capitan Puyol

Мнениеот Capitan Puyol » 20 май 2014 17:41

Нали знаете че ШЛ рядко печели най-добрия отбор в Европа към настоящия момент и там оказват влияние доста други фактори като късмета е на първо място. Иначе Челси 2012 и Ливъпул 2005 нямаше да минат групите или щяха да отпаднат на 1/8финал...впрочем Челси 2012 почти бяха отпаднали от Наполи и замалко приказката им да приключи рано-рано преди да е започнала. 8-)
А за Байерн...имам някакво усещане че Гуардиола ще развърти метлата това лято и ще има доста изненадващо попарени играчи от настоящия състав. :lol:

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 20 май 2014 18:22

Не съм гледал мача и не искам да взимам отношение. Честита купа на всички баварци, радвам се и за играчите. Опасявам се обаче тази победа да не се окаже пирова.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
brendiboy
Контакти:

Мнениеот brendiboy » 22 май 2014 17:32

Сериозно ли Кроос отива в Манчу?

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 22 май 2014 17:36

brendiboy написа:Сериозно ли Кроос отива в Манчу?

Ааа не, отива засмяно :)

Няма нищо до момента.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
brendiboy
Контакти:

Мнениеот brendiboy » 22 май 2014 18:23

MCMXIII написа:
brendiboy написа:Сериозно ли Кроос отива в Манчу?

Ааа не, отива засмяно :)

Няма нищо до момента.

Тук пише, аз го четох и в Бибиси

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 22 май 2014 18:29

Добре.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Байерн”