Купа на Германия ФИНАЛ: Борусия Дортмунд - Байерн Мюнхен
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Купа на Германия ФИНАЛ: Борусия Дортмунд - Байерн Мюнхен
Хицвелт за трети път ще му е много,а португалския циганин дано никога не стъпи в Байерн.Не знам причините за омразата към Гуардиола,ама Моуриньо,сериозно?
- Der Führer
- Контакти:
HoUs4oOL написа:MCMXIII написа:Моу в БАЙЕРНДа, ама не!
Ули в едно интервю през 2012 бе казал, че никой не може да е по- голям от клуба. Инече не било възпитано, да се коментира тренер на чужд отбор, тогава на Реал от Мадрид.
Моу пък бил щастлив, че е работил в най- големите първенства. Явно Бундеслигата не го блазни или пък гроздето е кисело. Отделно не знаел германски, пак негови думи.
Та не става. От това пък аз съм доволен. Голям треньор е, има и категори D, но е още по- голям мрънкач. Далеко от Мюнхен и точка
+2.
Прекалено значение отдавате на мединия образ който му е изграден ... Аз гледам чисто професионалните му качества . Освен че е уникален тактик , аз лично след Рехагел не съм видял друг треньор , който да умее така да чете играта и който подхожда към даден двубой събразно качаствата на съперника . Отличен мотиватор и роден победител . Вярно егото му е по-големичко . Но Съра , Ван Гаал и Гуардиола също не са от най-сромните

Не съм съгласен , че се поставя по-високо от клуба в който работи . В Челси и Реал нерядко имаше вмешателство в работата му . Достатъчно е да споменем трансферите на Торес и Шевченко .
Колкото до Ули ... всяка негова думи си има скрито значение . Така , че не бих се учудил ако са дикутирали възможността Моу да застане начело на Баейрн . Все пак първите контакти с Гуардиола са били още докато е бил треньор на Барса

вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
- Der Führer
- Контакти:
Владо написа:Хицвелт за трети път ще му е много,а португалския циганин дано никога не стъпи в Байерн.Не знам причините за омразата към Гуардиола,ама Моуриньо,сериозно?
Няма омраза към Гуардиола ... просто трябва да си заслужи респекта с успехи . Най-вече в Европа . Без да омаловажавам конккуренцията в Германия , домашните трофеи не изискват някакви сериозни треньорски умения .
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
- Capitan Puyol
Моуриньо 2ри пореден сезон е с калъфките и това не знам защо минава между другото. При това занули два сезона подред не с Чавдар Етрополе, а с отбори от ранга на Реал и Челси с неизчерпаем финансов ресурс. То и миналото лято сините фенчета повтаряха как му трябвало малко време и "машината ще тръгне", ама засега слушаме само оправдания след поредния провал.
За мен винаги ще си остане един напудрен холивудски герой във футбола, на когото медиите обръщат прекалено голямо внимание и му създават тоя имидж, вместо да го поставят там където му е мястото. Впрочем има някои журналисти, които обаче се броят на пръсти, които не му се мазнят и директно му задават неудобните въпроси очи в очи, след което той разбира се отклонява темата и се изхлузва като червей.
А относно адаптирането на играта към всеки противник...той 3 години дотолкова беше обсебен от идеята да намери точната формула за противодействие на Барса, че забрави че има сумати други отбори в ШЛ и в Примера с различен стил от този на Барса и срещу тях анти-Барса противоотровата не действа и трябва да измисли друго. Затова и го яде дебелия от двата немски отбора в ШЛ, а в Примера всеки що годе организиран средняк или дори опашкар му правеше хикс или го биеше с 1-0 (любимия му резултат).
Ако Барса изпитва трудности срещу плътно прибран противник, то за да видите един наистина безпомощен отбор срещу окопал се отбор погледнете Реал по времето на Моуриньо...практически всяко гостуване на опашкар беше истинска мъка - (Барса поне по времето на Пеп разчупваше бетона на по-скромните противници в Примера, а Моуриньо и срещу тях се мъчеше)...ама така е когато си построил отбора си с анти-Барса тактика и да играе на контри и изведнъж ти идва някое гостуване на Гранада да кажем, които са плътно прибрани в защита и трябва да измислиш нещо креативно...е няма как да стане тая работа.

За мен винаги ще си остане един напудрен холивудски герой във футбола, на когото медиите обръщат прекалено голямо внимание и му създават тоя имидж, вместо да го поставят там където му е мястото. Впрочем има някои журналисти, които обаче се броят на пръсти, които не му се мазнят и директно му задават неудобните въпроси очи в очи, след което той разбира се отклонява темата и се изхлузва като червей.

А относно адаптирането на играта към всеки противник...той 3 години дотолкова беше обсебен от идеята да намери точната формула за противодействие на Барса, че забрави че има сумати други отбори в ШЛ и в Примера с различен стил от този на Барса и срещу тях анти-Барса противоотровата не действа и трябва да измисли друго. Затова и го яде дебелия от двата немски отбора в ШЛ, а в Примера всеки що годе организиран средняк или дори опашкар му правеше хикс или го биеше с 1-0 (любимия му резултат).

Ако Барса изпитва трудности срещу плътно прибран противник, то за да видите един наистина безпомощен отбор срещу окопал се отбор погледнете Реал по времето на Моуриньо...практически всяко гостуване на опашкар беше истинска мъка - (Барса поне по времето на Пеп разчупваше бетона на по-скромните противници в Примера, а Моуриньо и срещу тях се мъчеше)...ама така е когато си построил отбора си с анти-Барса тактика и да играе на контри и изведнъж ти идва някое гостуване на Гранада да кажем, които са плътно прибрани в защита и трябва да измислиш нещо креативно...е няма как да стане тая работа.

- Neron
- Контакти:
Толкова нагъл и високомерен човек като Моуриньо не ни трябва. Още повече да бъркаме стоманобетон е още по зле от 1000 паса на мач. Байерн е отбор на който му подхожда само бърз и атакуващ футбол и всичко друго е недопустимо.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- Der Führer
- Контакти:
Capitan Puyol написа:Моуриньо 2ри пореден сезон е с калъфките и това не знам защо минава между другото. При това занули два сезона подред не с Чавдар Етрополе, а с отбори от ранга на Реал и Челси с неизчерпаем финансов ресурс. То и миналото лято сините фенчета повтаряха как му трябвало малко време и "машината ще тръгне", ама засега слушаме само оправдания след поредния провал.![]()
За мен винаги ще си остане един напудрен холивудски герой във футбола, на когото медиите обръщат прекалено голямо внимание и му създават тоя имидж, вместо да го поставят там където му е мястото. Впрочем има някои журналисти, които обаче се броят на пръсти, които не му се мазнят и директно му задават неудобните въпроси очи в очи, след което той разбира се отклонява темата и се изхлузва като червей.![]()
А относно адаптирането на играта към всеки противник...той 3 години дотолкова беше обсебен от идеята да намери точната формула за противодействие на Барса, че забрави че има сумати други отбори в ШЛ и в Примера с различен стил от този на Барса и срещу тях анти-Барса противоотровата не действа и трябва да измисли друго. Затова и го яде дебелия от двата немски отбора в ШЛ, а в Примера всеки що годе организиран средняк или дори опашкар му правеше хикс или го биеше с 1-0 (любимия му резултат).![]()
На Моуриньо не му беше позволено да развие идеите си ... нито в Реал , нито в Челси . И двата отбора се управляват по олигархичен начин и искат успехи на момента . Истинския Моу беше в Интер и Порто ... особено в Интер .
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
Neron написа:Толкова нагъл и високомерен човек като Моуриньо не ни трябва. Още повече да бъркаме стоманобетон е още по зле от 1000 паса на мач. Байерн е отбор на който му подхожда само бърз и атакуващ футбол и всичко друго е недопустимо.
ДИЕГО СИМЕОНЕ ми се струва интересна опция - стилът му на игра нито е прекалено дефанзивен, нито прекалено офанзивен.. Разчита се най-вече на КОЛЕКТИВНАТА игра, на умението 11 играчи да играят като един във всички фази на играта..

Der Führer написа:Capitan Puyol написа:Моуриньо 2ри пореден сезон е с калъфките и това не знам защо минава между другото. При това занули два сезона подред не с Чавдар Етрополе, а с отбори от ранга на Реал и Челси с неизчерпаем финансов ресурс. То и миналото лято сините фенчета повтаряха как му трябвало малко време и "машината ще тръгне", ама засега слушаме само оправдания след поредния провал.![]()
За мен винаги ще си остане един напудрен холивудски герой във футбола, на когото медиите обръщат прекалено голямо внимание и му създават тоя имидж, вместо да го поставят там където му е мястото. Впрочем има някои журналисти, които обаче се броят на пръсти, които не му се мазнят и директно му задават неудобните въпроси очи в очи, след което той разбира се отклонява темата и се изхлузва като червей.![]()
А относно адаптирането на играта към всеки противник...той 3 години дотолкова беше обсебен от идеята да намери точната формула за противодействие на Барса, че забрави че има сумати други отбори в ШЛ и в Примера с различен стил от този на Барса и срещу тях анти-Барса противоотровата не действа и трябва да измисли друго. Затова и го яде дебелия от двата немски отбора в ШЛ, а в Примера всеки що годе организиран средняк или дори опашкар му правеше хикс или го биеше с 1-0 (любимия му резултат).![]()
На Моуриньо не му беше позволено да развие идеите си ... нито в Реал , нито в Челси . И двата отбора се управляват по олигархичен начин и искат успехи на момента . Истинския Моу беше в Интер и Порто ... особено в Интер .
За Реал не съм много съгласен, тъй като след първия сезон когато изпълнителният директор Хорхе Валдано беше посочен като пречещ на португалеца и беше уволнен, той имаше ПЪЛНАТА власт в отбора

Иначе наистина в Интер Моуриньо беше ''истинският Моуриньо'' и имам чувството, че ако се провали и следващата година в Челси, той отново ще се завърне в Италия..

MCMXIII написа:Хер Робери, е ли възможно гифче, когато Ману изгледа с хладнокръвието на киборг, ударът на топката в напречната греда?
Ето го! От три различни перспективи.

[center]
[/center]

Благодаря! Гуем е 

[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]