Ще спасим ли ЦСКА София ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red joker

Re: Ще спасим ли ЦСКА София ?

Мнениеот Red joker » 18 май 2014 23:38

sin4ec написа:
CSKA 78 написа:
sin4ec написа: Дучето каза много неща, но нямаше кой да им даде гласност, или беше обявяван за вредител. Това е.

Откога левскарите слушате Дучето,или го слушате,само когато сте на един акъл??! :lol:

За разлика от тебе, аз познавам Дучето от времето, когато с Фризьора и Ченцо бяха лидерите на червената агитка. Бяхме противници, но сядахме и на една пейка с пушкаровка. Аз съм доста по-малък от тях, но ги знам. Е, ако понятия като Фризьора, Ченцовката, Владо Кьорав, Къро, пушкаровка са ти непознати, няма за какво да говорим...

...На мене са ми много познати ,но не като понятия...с изключение на... Дучето и до ден днешен се чудя от къде изскочи тоя убавец :( !Айде ,като си бил толкова вървела ,кажи кои бяха вашите лидери по това време ;)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 май 2014 00:21

Red joker написа:
blue avalanche написа:
Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров сподели след мача с Локомотив Пловдив и края на сезона, че е оптимист за бъдещето на клуба, дори и при вариант, че кампанията с акциите се окаже неуспешна.

„Надявам се тези трудности, които ги имахме тази година, да са много по-малко“, сподели Тодоров. „Казах, че дори и да не е успешна кампанията с акциите, ние работим по един план, който сме начертали. Щеше да е по-лесно, ако беше успешна емисията, но смятам, че така или иначе нещата пред отбора се случват и се стабилизират.“

Нещо взехме да бием отбой ли???

А ти влезна ли в клуба на „мъжете“ с некой лев...е може би и да е десен :lol: ,важното е да участваш,както казва невръстеника тити :mrgreen:

Не съм бил с отбора в ШЛ. ;)

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 19 май 2014 12:07

Според мен Сашетата ще сбъркат ако не направяте еимисията успешна ама то това вече е до фин. възможност!
Все пак макар и малко хора им събрахме над 1 млн. лв. и те ще ги изгубят ако се провалят нещата.
Вече дали могат да вкарат 3 млн. които да не ползват известно време и въобще дали имат такива пари е друго.
Според мен ако е успешна емисията ще се продават акции и в близките месеци, малко по-малко и хора които
са си купили може и пак да си купят.
Мен ми е интересно да разбера и колко хора са дали собствени пари за ЦСКА?
А и още по-интерсно колко от бившите футболисти и треньори са се включили?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 май 2014 12:23

Pichichi написа:Мен ми е интересно да разбера и колко хора са дали собствени пари за ЦСКА?

Не можеш да разбереш.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 19 май 2014 12:40

Tommi написа:
Pichichi написа:Мен ми е интересно да разбера и колко хора са дали собствени пари за ЦСКА?

Не можеш да разбереш.

А поне колко сделки е имало?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 май 2014 12:44

Pichichi написа:
Tommi написа:

Не можеш да разбереш.

Сделките може да ги видиш. Към 12:24 часа са 5376. Но сделките не са равни на броя акционери, защото има и такива, които са направили по две или повече сделки.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 19 май 2014 12:47

Да така е но горе долу е някакъв знак.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 19 май 2014 13:07

Tommi написа:
Pichichi написа:
Tommi написа:

Не можеш да разбереш.

Сделките може да ги видиш. Към 12:24 часа са 5376. Но сделките не са равни на броя акционери, защото има и такива, които са направили по две или повече сделки.

Има и друго.Аз на пример освен за себе си,взех и за баща ми и дядо ми.Това сме трима акционери,но на името на един и с една сделка.По тази логика има повече акционери от сделки.Обратното е по-малко вероятно,защото всяко купуване си е отделна сделка със съответната комисионна!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 май 2014 13:12

BRF написа:Има и друго.Аз на пример освен за себе си,взех и за баща ми и дядо ми.Това сме трима акционери,но на името на един и с една сделка.По тази логика има повече акционери от сделки.Обратното е по-малко вероятно,защото всяко купуване си е отделна сделка със съответната комисионна!

Значи баща ти и дядо ти не са акционери, а само ти си акционер. По твоята логика може и за мен да си купил 1 акция, за да ме направиш акционер в ЦСКА. :)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 19 май 2014 13:19

Tommi написа:
BRF написа:Има и друго.Аз на пример освен за себе си,взех и за баща ми и дядо ми.Това сме трима акционери,но на името на един и с една сделка.По тази логика има повече акционери от сделки.Обратното е по-малко вероятно,защото всяко купуване си е отделна сделка със съответната комисионна!

Значи баща ти и дядо ти не са акционери, а само ти си акционер. По твоята логика може и за мен да си купил 1 акция, за да ме направиш акционер в ЦСКА. :)

Офффффффф

Върни се в “ЦСКА”