СПАМ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

guglata
Контакти:

Re: СПАМ

Мнениеот guglata » 18 май 2014 21:56

Радвам се за Александър Александров, заслужаваше да стане шампион. Жалко, че не е с Черно море , но като няма желание от собствениците няма как да стане. Всъщност ми хареса обстановката в Разград, деца цели семейства , пак си пяха хората и се радваха. Много съжалявам, че нашите собственици не пожелаха да зарадват Варна и да ни дадат тези емоции.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 19 май 2014 00:16

А аз недоумявам що за БЕЗОЧИЕ беше това съдийство на този ПАЛЯЧО Калин Людмилов днес!!! Нещо го беше шубе да развали празника на двамата Домуси ли ? Чист брутален фал с КАРТОН срещу Бекир Расим, спират го да нахлуе в полето им....нищо ?! СВИРЕПА КРИСТАЛНА ДУЗПА срещу Домовчийски...не се дава! Не броим БЕЗОБРАЗНИТЕ им влизания, особено непрестанните удари с лакти на разните МАНГАЛИ Витиня, Шукардиня, Чоко Боко или там как се казват боклуците не знам....но днес се свири БРУТАЛНО срещу Черно Море ! До 33 минута не беше даден НИТО ЕДИН ?!?! фал в полза на моряците. Що за безобразие е това, или хомо прегръдките и гунките между баш Домуса и Перуката дават резултати...Както и да е, не, че имаше значение резултата днес, но това което стори мръсникът Калин Людмилов беше безобразно. Жалкото е, че под давление на празненствата ще остане безнаказан и ще си харчи паричките от ДОмуз :idea:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 19 май 2014 11:00

Аз пък мисля,че втори вратар трябва да е Християн Христов,а не Ник Дашев.Нашия юноша загатна за по големи качества от Дашев. ;)

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 19 май 2014 12:58

Гриша Ганчев отново с топ сделка - Симеон Славчев за 2.5 млн евро на Спортинг Лисабон, ТИМ трябва да се замислят какво изобщо искат да правят в Черно Море занапред, скоро Ботев и Лудогорец и те ще започнат да вадят пари от юношите, построиха си бази за ДЮШ, наеха скаути и треньори, въпрос на време е...

Varnauser
Контакти:

Мнениеот Varnauser » 19 май 2014 14:05

Мисля, че ако ТИМ можеха да правят нещата като Ганчев, нямаше да пропуснат. Защото, поне според медиите, "Литекс" не е с голям бюджет. Май просто не могат.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 19 май 2014 23:27

Не не не, точно ТИМ са такива хора за които думата "не мога" не съществува. Нека не забравяме какво са работели, когато са били нормални хора, особено Марин Митев е прехвърлял границите на човешките възможности стотици пъти....НО има едно "не искам", там е техния проблем с Черно Море. Учудващото за мене е, че хора като тях, свикнали да побеждават навсякъде не се осмелиха да победят във футбола...Истината е, че не им достигнаха топки за Черно Море, не им достигна....кураж да бъдат шампиони.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 19 май 2014 23:33

Баси новия фейс на Гонг. Много е калпав.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 20 май 2014 07:13

зеления написа:Баси новия фейс на Гонг. Много е калпав.

И на мен тъй ми се видя, ама се надявам да е само на първо четене :lol: Може би като му посвикнем.. ;)
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Живков
Контакти:

Мнениеот Живков » 21 май 2014 15:07

Грозотия си е, с извинение... Едвам намерих форума

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 21 май 2014 16:22

зеления написа:Баси новия фейс на Гонг. Много е калпав.

Сякаш Мистър Бийн го е редактирал :lol:

Върни се в “Черно море”