Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
old_traff
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот old_traff » 18 май 2014 21:04

От Sportsdirect е най-добре. Да, доста скъпо излиза, но поне си сигурен че тениската е оригинална.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 18 май 2014 21:07

CECO_1981 написа:Момчета защото ли ми се струва,че ще трябват около 7-8 трансфера особено в защита и в халфовата линия.

Вижда ми се твърде много, видяхме Тотнъм с толкова попълнения на какво приличаха в началото на сезона! Три до четири максимум :)

Потребителски аватар
old_traff
Контакти:

Мнениеот old_traff » 18 май 2014 21:46

За този сезон искам само ЛБ(Шоу), ЦЗ, един или двама халфа и може и крило. Трансферните бомби да ги запазим за следващия сезон при участие в ШЛ, тъкмо тогава повече играчи ще искат да играят за нас. Кой знае, може тогава да се появат нови звезди. :)

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 18 май 2014 23:02

[offtopic]
smoothc написа:
DmG написа:
smoothc написа:Някои гледа ли снощи Барселона-Атлетико?
Алекс Сонг(преди време го свързваха с нас) изигра един доста силен мач,страхотен контрол и мощ в центъра...в някои отношения доста ми напомни на Яя Туре и в този ред на мисли си казах,че ще е перфектна идея той да бъде привлечен в Юнайтед!
Заедно с Фелайни такова чудо в центъра могат да изградят,че...бедна ни е фантазията :)

страхотни ще са на пейката заедно със "капитана" Евънс ...
Сонг си е вечната резерва , капитана хахаха Евънс няма класа , а Фелайнито вероятно няма да си подобри играта.

Джони Евънс израсна доста в последните няколко сезона и в спортно-техническо отношение,и като поведение на терена!
Не разбрах само защо слагаш думата капитан в кавички!? Джони Евънс има известен опит като капитан-както за Северна Ирландия,така и за Манчестър Юнайтед!
А и да не забравяме,че когато се учиш от класни играчи като Неманя Видич и Рио Фърдинанд,няма начин да не прогресираш в някои отношения.
Алекс Сонг е играч,който се намира в разцвета на силите си като футболист(26г),със солиден опит от Висшата лига и въпреки че не играе първостепенна роля в Барселона(по обективни причини),това ни най-малко го прави второстепенен играч.Човекът играе със самочувствие,стабилност и динамика,просто така се стекоха обстоятелствата за него,че в Барселона трудно може да покаже пълният си потенциал(а той е доста сериозен),но все пак опитът който натрупа,определено ще си окаже положително влияние.
Както казах Сонг има някои общи елементи с играта на Яя Туре( а и да не забравяме,че Яя Туре прогресира идвайки от Барселона в Манчестър Сити),което е още едно доказателство,че един такъв трансфер ще е от изключително значение за Манчестър Юнайтед.
Или ти предпочиташ да си караме с вечния талант Том Клевърли,Андо-Скарата и Карик-дървото,а в защита да действаме с амортизиралия Рио и перманентно контузения в поледните 1-2 сезона Видич? И после защо така,и защо иначе,а? :)
Образно казано:В Манчестър Юнайтед от няколко години има едни "туморчета",които с годините започнаха да се превръщат в злокачествени образувания!
За съжаление само и единствено сър Алекс можеше да контролира този процес,прилагайки им ефектина "лъчетерапия",която ни поддържаше на върха в продължение на години,въпреки тези тревожни обстоятелства за клуб като Манчестър Юнайтед.
Сър Алекс се пенсионира и 'туморчетата" за отрицателно време се превърнаха в злокачествени такива и...сега е моментът да бъдат остранени из основи,защото както казах и преди-преходният период вече свърши! "Метастазите" са обхаванали някои стратегически позиции и трябва да се действа бързо и адекватно,защото в противен случай рисковете за Манчестър Юнайтед са огромни!
[/offtopic]
Нищо лично , но понякога влизаш във някакви фимчета .
Евънс е ДАЛЕЧЕ от това да е титуляр и то стабилен . А да говорим за капитанска лента е смешно .
Сонг може да си е повдигнал нивото , но то никога не е било много голямо и особено никога не е бил ключов играч . На нас не ни трябва още един Фелайни за който да се чудим дали ще стане , колко време ще му трябва . А ни трябва звезда , която да вдигне нивото още със подписа си.
А да принизяваме ЯЯ Туре само заради това , че са играли във Барса е доста смешно.
Фелайни може да го спаси САМО ЛВГ , ако случайно му намери място . Но за сега си е провал , на нас ни трябваше силен халф ВЕДНАГА , а белгиеца се провали .
А това , че ни трябват играчи го знам от доста години ( за разлика от професионалиста Мойс ).
Аз когато виждах дупката във центъра след Скоулс , това че Евра играе във всеки мач , това че от "трима млади " централни може да излезне точно един от нивото на Видич и Фърдинанд, че крилата ни са изпята песен .
Ти още възхваляваше Уелбек и Мойс .
А плюеше по играч на сезона , Карик , Евра . И гледаше някакви съвпадения от предишни години .
Един въпрос , видя ли втория гол на Байерн във финала преди дни. Уелбек колко пъти щеше да се е спънал ? Според мен поне 3 пъти .

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 18 май 2014 23:15

Не че има значение мойто мнение , но пък ще го кажа .
Трябва ни ЛВГ , едно че е със изключителен опит , твърда ръка и кара отборите си да играе футбол.
Трябва ни ЦЗ ВЕДНАГА и то ЗВЕЗДА !
Трябва ни ляв бек , трябва ни и втори , не за смяна на Рафаел , но реално вече имаме точно един бек . Явно ще трябва да се разчита на Валенсия и Смоулинг . Надявам се Янко или Варела да направят малко мачове .
Център ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да вземем някоя МАШИНА . Даже може и втори , но не вярвам да закупим повече от 4-5 човека .
Надявам се ЛВГ от другите 3-4 да накара поне един да играе на ниво .
Крило ЗАДЪЛЖИТЕЛНО пак да е звезда и да не го чакаме , там положението е ужасяващо . Ашли АУТ .
Нападатели не се знае , първо дали Рунката ще стои послушен и другото със каква система ще играем , предполагам 4-3-3 .

Ако случайно шефчетата направят грешката да не подпишат със ЛВГ - не ми се мисли , за мен няма друг свободен треньор , а може и въобще , който да се справи . Аз лично много не го харесвах , но човека си е доказан.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 18 май 2014 23:26

Барселона обявява името на новия треньор през следващата седмица

Юнайтед и те така :lol: :lol: :?
Изображение[/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 19 май 2014 01:04

Нищо лично , но понякога влизаш във някакви фимчета .
Евънс е ДАЛЕЧЕ от това да е титуляр и то стабилен . А да говорим за капитанска лента е смешно .
Сонг може да си е повдигнал нивото , но то никога не е било много голямо и особено никога не е бил ключов играч .На нас не ни трябва още един Фелайни за който да се чудим дали ще стане , колко време ще му трябва . А ни трябва звезда , която да вдигне нивото още със подписа си.
А да принизяваме ЯЯ Туре само заради това , че са играли във Барса е доста смешно.
Фелайни може да го спаси САМО ЛВГ , ако случайно му намери място . Но за сега си е провал , на нас ни трябваше силен халф ВЕДНАГА , а белгиеца се провали .
А това , че ни трябват играчи го знам от доста години ( за разлика от професионалиста Мойс ).

Аз когато виждах дупката във центъра след Скоулс , това че Евра играе във всеки мач , това че от "трима млади " централни може да излезне точно един от нивото на Видич и Фърдинанд, че крилата ни са изпята песен .
Ти още възхваляваше Уелбек и Мойс .
А плюеше по играч на сезона , Карик , Евра . И гледаше някакви съвпадения от предишни години .
Един въпрос , видя ли втория гол на Байерн във финала преди дни. Уелбек колко пъти щеше да се е спънал ? Според мен поне 3 пъти .

Нещо против Седмото изкуство ли имаш?
Та...
1.Джони Евънс израсна доста в последните години! Нищо общо с онзи неорентиран играч,който доста често правеше фатални за отбор грешки.
Той не е глупав човек(напротив,в интелектуален план заема челните позиции в отбора) и именно поради тази причина той съумя да подобри значително своята игра,да поправи максимално своите грешки,а и както казах опита и реномето на Видич и Рио също доста му помогнаха в това отношение.
А колкото до капитанската лента-Уейн Рууни-Капитан,Ван Перси-Вице-капитан,Евънс-Трети капитан,this is it :)
2.Факторите,които влияят върху трансферирането на топ футболист(особено класен вътрешен халф) са изключително специфични и доста често почти невъзможни за осъществяване.В световен мащаб класните вътр.халфове се броят буквално на пръсти,клаузите за евентуално откупуване са умопомрачителни и във всеки случай подобни операции могат да си позволят едва няколко отбора в света.За това по-разумното решение е за същите пари,да се купят двама отлични халфове или да се търси някакво по-рационално решение.
Алекс Сонг е просто алтернативна възможност,която обединява в себе си две специфики:Отлично качество на изгодна цена...нещо,което със сигурност устройва Манчестър Юнайтед.
Нещо грешно си ме разбрал :) Никой не принизява Яя Туре,а просто правя съпоставка със статуса му в Барселона и текущото му реноме на един от най-добрите халфове в света,след трансфера му в Манчестър Сити! Алекс Сонг спокойно може да се превърне в нашия Яя Туре,а и за разлика от него има солиден опит от Премиършип,което със сигурност ще му помогне за по-бързата адаптация при евентуален трансфер.
3.Класен вътрешен халф ни трябва от поне 4-5 сезона,но явно и затова е виновен Дейвид Мойс...
Уважавам изключително сър Алекс,но това просто му беше една от основните грешки през последните години...Толкова възможности бяха изтървани(не знам поради каква причина) и след това излизаха коментари от рода на:"Можех да го взема през еди коя си година,ама не успях","Беше близо до трансфер в Юнайтед,ама се провали в последния момент" и пр.(за Модрич,за Яя Туре,за Рамзи и за кой ли още не).
Трансфера на Ван Перси е най-ясният индикатор за фразата:Има ли желание,има и начин ;) Ако сър Алекс бе действал със същата енергичност и настоятелност за трансфер на класен вътрешен халф...сега изобщо нямаше да водим този разговор!
В крайна сметка Дейвид Мойс направи това,което сър Алекс трябваше доста по-рано да осъществи-купи утвърден вътрешен халф и то от Висшата лига!
Не разбирам защо и тук трябва да се критикува Дейвид Мойс? Да,трансферът на Фелайни до този момент не оправдава очакванията,но нима сър Алекс в последните години сполучи с абсолютно всички трансфери? Бебе,Обертан,Андерсон,Ашли Йънг...са супер качествени трансфери,нали така?
4.Когато е имало причина/повод съм адмирирал всеки,който е трябвало и обратното! Дани Уелбек този сезон показа едно различно лице,което ясно си личи от броя отбелязани голове и като влияние върху играта на Манчестър Юнайтед като цяло,особено когато играе на левия фланг.Аз лично го предпочитам пред Нани,Йънг,че дори и пред Янузай...най-малкото се чувствам спокоен за тази зона.
А и както и преди съм коментирал:Най-важното е като за начало да му се ограничат игровите минути и да бъде използван на крилото или зад нападателя.Дейвид Мойс подходи именно по този начин и резултатите не закъсняха,въпреки че винаги може още по-добре,но на фона на представянето му при сър Алекс,особено в предходния сезон...прогресът на Дани Уелбек е просто очеваден!
5.Карик през този сезон ясно показа,че това което направи през 2012/2013 бе просто една щастлива случайност,проблясък...който обаче тотално избледня през настоящия сезон,факт! Къде е сега играчът на Манчестър Юнайтед на сезон 2012/2013? В изчакващата листа на Рой Ходжсън за СП в Бразилия...
А колкото до Патрис Евра-Липсата на конкуренция за толкова много години,в един момент се обърна както срещу него,така и срещу Манчестър Юнайтед!
Класен играч,но нивото му през този сезон беше под всякаква критика...определено най-слабият му сезон откакто е в клуба.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 19 май 2014 11:23

Louis Van Gaal will finally be officially appointed as Manchester United's new manager tomorrow.-Manchester Evening News

Няма "next week", което е добър знак :mrgreen:

Потребителски аватар
old_traff
Контакти:

Мнениеот old_traff » 19 май 2014 11:29

MuFc1878 написа:
Louis Van Gaal will finally be officially appointed as Manchester United's new manager tomorrow.-Manchester Evening News

И Sun го пишат. :? Аз тази новина я прочетох снощи в Туитър. :mrgreen:

Потребителски аватар
old_traff
Контакти:

Мнениеот old_traff » 19 май 2014 11:31

old_traff написа:
MuFc1878 написа:

И Sun го пишат. :? Аз тази новина я прочетох снощи в Туитър. :mrgreen:

Адаша май ще е капитан. :)

Върни се в “Манчестър Ю”