Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 17 май 2014 16:24

blue atak написа:
Betchualeng Arnaikem написа:
zlatan написа:blue,не знам но ти мислиш ли че в България има тренер за Левски.

Да. Аз.

И кои е тои :? :? сподели

Аз бе. Аз ще съм тренер, не разбрахте ли? Ама само ако Борат участва на тренировките наравно с другите хохо
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 17 май 2014 20:16

Ето от мен един примерен разширен състав за новия сезон :)

Вратари - там е ясно.
Десен бек:Дъстли и Крумов(ако Дъстли напусне Стефан Станчев)
Ляв бек: Веско Минев/Венков и Орачев
Централни защитници:Белаид,Борислав Стойчев,Асен Георгиев и някой юноша(тук може да се помисли и за някой измежду Барт,Терзиев и Александров от Лудогорец,там са 5-ма центр защитника.Друг е въпроса дали Домуса ще иска изобщо да преговаря)
Деф халфове:Велев,Балтанов,Старокин,Д.Димов,Гаджев ако остане.
Офанзивни халфове:Цоневи,Огнянов,Стивън Петков,Божидар Краев и тук може да се вземе някой чужденец,но сериозен и класен(сърбин или румънец,а не черно менте,което го мързи да тича)
Нападатели:Божинов,Домовчийски,Генков,Илия Димитров,Мисяк

Ако Генков се навие да си намали заплатата,според мен ще е полезен и с Божи ще направят хубав тандем.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 18 май 2014 17:09

Като говорим за чужденци треньори - Окука? Доста добър треньор се оказа.
Иначе днес видях в балоните информация,че Гонзо щял да връща Рабех :lol: :lol: :lol: :lol:
110 години любов!

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 18 май 2014 22:38

Djack_84 написа:Ето от мен един примерен разширен състав за новия сезон :)

Вратари - там е ясно.
Централни защитници:Белаид,Борислав Стойчев,Асен Георгиев и някой юноша(тук може да се помисли и за някой измежду Барт,Терзиев и Александров от Лудогорец,там са 5-ма центр защитника.Друг е въпроса дали Домуса ще иска изобщо да преговаря)
Офанзивни халфове:Цоневи,Огнянов,Стивън Петков,Божидар Краев и тук може да се вземе някой чужденец,но сериозен и класен(сърбин или румънец,а не черно менте,което го мързи да тича)

Ако Генков се навие да си намали заплатата,според мен ще е полезен и с Божи ще направят хубав тандем.

Стойчев .. не става, Асен Георгиев е наш юноша и за Локо е идеалка, а за нас ... кой знае. По-скоро да се направи една двойка от Белаид и Чмовш, въпреки че втория май е пътник, което означава че пак ще има нови защитници ... абе мазало :lol: Веско Минев ... нема нужда, Венков в Левски определено няма да дойде, а Орачев по-добре да иде под наем малко, че да поиграе редовно и тогава да се види дали става, защото за мен в момента е спорен. Дефанзивните са ок, то и пари за звезди нямаме :lol: Отпред Мангото дали ще иска да се върне в Левски не е много ясно, но ни трябва някой да може да прави играта и то много ни трябва, което означава че е добре да се погледне и към Холандия или Южна Америка или Португалия за бързи халфове, които или ще са научени да играят или ще са млади и амбициозни да се развиват ;) Нападатели най-добре ще е Божинов и Домо от тия които си изброил, но тука може да погледнем пак за някой бърз нападател, който да е с по-свободни функции и се сещам за Бакари от Черно Море, а да не забравяме и Огнянов, който ще е готов за началото на подготовката и ако влезе бързо във форма ще е много полезен ;)

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 18 май 2014 23:02

Djack_84 написа:Ето от мен един примерен разширен състав за новия сезон :)

Вратари - там е ясно.

Тая к*рва Минев,след онзи жест,който направи срещу феновете ни в Пловдив няма място и като домакин на Герена.
110 години любов!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 май 2014 23:09

Ако ще е за пенсии като Минев,що не взехме Генчев навремето???

Потребителски аватар
Блутуг
Контакти:

Мнениеот Блутуг » 19 май 2014 11:03

Честно казано се притеснявам Димитър Рангелов да не акостира при нас !!! Много трудолюбив човек , но много слаб реализатор!Ако е играе зад нападателя - става , но да разчиташ да вкарва - кошмар!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 19 май 2014 14:39

Диего напуска Локо Пд, така че Гонзо да не спи!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 19 май 2014 16:50

Новият силен човек в Левски Георги Иванов не се е отказал от намерението си да привлече халфа на Черно море Еденилсон Бергонси на "Герена", научи Sportal.bg. Гонзо харесва качествата на полузащитника и смятал, че може да бъдe от полза на "сините". За целта Иванов смятал съвсем скоро да проведе заключителен разговор с бразилеца, за да го убеди да смени клубната си принадлежност. Привличането на състезателя не би трябвало да се окаже проблем, тъй като договорът му с "моряците" изтича през лятот

Върни се в “Левски”