Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот zlatan » 18 май 2014 22:43

turbogena написа:
konvoec написа:Е майтапя се, идеята е, че е негово решение това за Петев, а и не го заслужава, разбира се :)
Ти лично какво не му харесваш на треньорските качества, като изключим другото, че е чорбар?

Уважавам страшно много Гонзо и по принцип бих се съгласил с всяко негово решение. Това назначение обаче ми се струва абсурдно. Петев за мен е абсолютно недоказал се треньор. Трябва да минат още няколко години ,за да се види дали става. Друг въпрос е тоя човек какво уважение има към самия себе си ,за да се върне тук.
Иначе по-неловката ситуация е за нас феновете. Първият път беше съблечен и сега каквото и да се направи ще бъде грешно. Просто няма правилен ход. По-добре Гонзо да ни спести нови циркове и да се съсредоточи върху намирането на друг човек. Ако няма такъв ,да става той треньор.

турбо имах те за по-умен човек.Тоя недоказал се тренер няма да го коментираме само ще ти кажа че зимата когато пое АЕЛ бяха 7 или 8.Жалко че има такива като вас,а да знаеш че твоя собственик е потомствен чорбар,това знаеш ли го.
LEVSKI_FOREVER

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 18 май 2014 22:45

turbogena написа: Той самият трябва да няма никакво достойнство ,за да се върне.
А може би има смелост и топки, за да се върне. Повече от някои, незавършили гимназия.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 18 май 2014 22:47

turbogena написа:Уважавам страшно много Гонзо и по принцип бих се съгласил с всяко негово решение. Това назначение обаче ми се струва абсурдно. Петев за мен е абсолютно недоказал се треньор. Трябва да минат още няколко години ,за да се види дали става. Друг въпрос е тоя човек какво уважение има към самия себе си ,за да се върне тук.
Иначе по-неловката ситуация е за нас феновете. Първият път беше съблечен и сега каквото и да се направи ще бъде грешно. Просто няма правилен ход. По-добре Гонзо да ни спести нови циркове и да се съсредоточи върху намирането на друг човек. Ако няма такъв ,да става той треньор.

:shock:
Предпочиташ Гонзо треньор пред Петев?

По неловка ситуация била за феновете? Човек ти четеш ли това, което пишеш? Човека го съблякаха ей така за нищото. Пред погледа на Наско големият мъж...
Аз лично съм супер за Петев като треньор и точно ние феновете трябва да изчистим името му, точно както го опетнихме и него като личност. Мен още ме е срам от дебилското събличане...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 май 2014 22:49

Петев е много по-добър вариант от Топчовци,Христовци,Здравковци и други знайни и незнайни герои.Известни единствено с това,че били "мъжкари","левскари"...Само не и с това,че са треньори!!!
Сигурен съм,че Гонзо нямаше да допусне на Петев да му се случи това,което допусна "супермъжкаря" и суперлевскаря" Сираков!!!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 18 май 2014 22:50

zlatan написа:
turbogena написа:
konvoec написа:Е майтапя се, идеята е, че е негово решение това за Петев, а и не го заслужава, разбира се :)
Ти лично какво не му харесваш на треньорските качества, като изключим другото, че е чорбар?

Уважавам страшно много Гонзо и по принцип бих се съгласил с всяко негово решение. Това назначение обаче ми се струва абсурдно. Петев за мен е абсолютно недоказал се треньор. Трябва да минат още няколко години ,за да се види дали става. Друг въпрос е тоя човек какво уважение има към самия себе си ,за да се върне тук.

турбо имах те за по-умен човек.Тоя недоказал се тренер няма да го коментираме само ще ти кажа че зимата когато пое АЕЛ бяха 7 или 8.Жалко че има такива като вас,а да знаеш че твоя собственик е потомствен чорбар,това знаеш ли го.

Чакай бе ,човек. Аз не говоря за това ,че е чорбар. Това не ме интересува чак толкова много. За мен лично е недоказал се ,но не искам да влизам в дълги и излишни спорове за това. Не искам да се връща ,защото най-вероятно пак ще има някакви циркове. Ние имахме един нормален треньор в последните години - Йоканович. И него го смениха по абсурден начин.
А Ганьо много добре знам какъв е.
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 18 май 2014 22:54

Конвоец, прав си! Големи "левскари" отидоха за пара вповече едикъде си. А Петев-още тогава отбелязах, постъпи мъжки, нито е ревал, нито е съдил някого. И ако се върне, ще постъпи още по-мъжки. Не мога да му го отрека, макар че не го харесвам, както вече споменах достатъчно пъти.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 18 май 2014 22:55

Laetitia написа:
turbogena написа: Той самият трябва да няма никакво достойнство ,за да се върне.
А може би има смелост и топки, за да се върне. Повече от някои, незавършили гимназия.

Смелост и топки? Ами достойнство? :|
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 18 май 2014 22:56

vaskonti написа:
Laetitia написа:

Смелост и топки? Ами достойнство? :|
За достойнството могат да мислят незавършилите гимназия. Петев се държа като мъж.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 18 май 2014 22:57

turbogena написа:Чакай бе ,човек. Аз не говоря за това ,че е чорбар. Това не ме интересува чак толкова много. За мен лично е недоказал се ,но не искам да влизам в дълги и излишни спорове за това. Не искам да се връща ,защото най-вероятно пак ще има някакви циркове. Ние имахме един нормален треньор в последните години - Йоканович. И него го смениха по абсурден начин.
А Ганьо много добре знам какъв е.

Йока повечето от нас го харесвахме,но не е виновен Петев за начина по който го изхвърлиха. Йока си каза какво се случва в Левски и стана неудобен. Толкова по въпроса. Лошото е,че разни глупаци си изкараха яда и комплексите върху Петев.
110 години любов!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 18 май 2014 22:57

Laetitia написа:

Ако ти на това му викаш смелост и топки ,ОК. ;)
В крайна сметка да става каквото ще. Аз подкрепям Гонзо ,дори с цената треньор да ни е Петев. Нагледали сме се на какви ли не капацитети на Герена ,та тоя ли няма да изтърпим...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Върни се в “Левски”