Купа на Германия ФИНАЛ: Борусия Дортмунд - Байерн Мюнхен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: Купа на Германия ФИНАЛ: Борусия Дортмунд - Байерн Мюнхен

Мнениеот MCMXIII » 18 май 2014 19:46

Хер Робери, е ли възможно гифче, когато Ману изгледа с хладнокръвието на киборг, ударът на топката в напречната греда?
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 18 май 2014 20:54

smoothc написа:[offtopic]
най-добрия десен бек в света е козметична промяна...

След Дани Алвеш ;)[/offtopic]

[offtopic]спора тук ще е безсмислен ... тъй като никой няма да може да убеди другия в противното ;)[/offtopic]
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Владо
Контакти:

Мнениеот Владо » 18 май 2014 21:38

Различен тип играчи са,единия разчита на скорост,другия на интелект.Феновете на барса нямат добро мнение за него,а не е лош играч,но е изпята песен,типично за бразилците.

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 18 май 2014 22:49

HoUs4oOL написа:Тухел трябва да натрупа малко опит в Европа.
Пеп няма да се махне този сезон,а може би и следващия,иначе аз не бих се разсърдил и на Клоп в комплект с Марко Ройс. :mrgreen:

Клопо го изпуснахме навремето ... вместо него взехме Клинсман . Резултата се видя . Гледам някой беше споменал и асистента на Клинсман - Льов . Предлагам да го пропуснем 8-)
Аз много бих искал Моуриньо ... с Байерн ще са перфектната комбинация . Философията на Моу съчетана с немския дух , може да доведе наистина до доминация на Байерн в Европа .
Тухел е един романтичен вариант ... така да се каже . Но Байерн вече си има подобен треньор - Хайко Фогел ;)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 18 май 2014 23:26

Моу в БАЙЕРН :o Да, ама не!
Ули в едно интервю през 2012 бе казал, че никой не може да е по- голям от клуба. Инече не било възпитано, да се коментира тренер на чужд отбор, тогава на Реал от Мадрид.
Моу пък бил щастлив, че е работил в най- големите първенства. Явно Бундеслигата не го блазни или пък гроздето е кисело. Отделно не знаел германски, пак негови думи.
Та не става. От това пък аз съм доволен. Голям треньор е, има и категори D, но е още по- голям мрънкач. Далеко от Мюнхен и точка :)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
brendiboy
Контакти:

Мнениеот brendiboy » 18 май 2014 23:32

Пеп се маха и идва Кайзера. кратко и ясно

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 18 май 2014 23:33

MCMXIII написа:Моу в БАЙЕРН :o Да, ама не!
Ули в едно интервю през 2012 бе казал, че никой не може да е по- голям от клуба. Инече не било възпитано, да се коментира тренер на чужд отбор, тогава на Реал от Мадрид.
Моу пък бил щастлив, че е работил в най- големите първенства. Явно Бундеслигата не го блазни или пък гроздето е кисело. Отделно не знаел германски, пак негови думи.
Та не става. От това пък аз съм доволен. Голям треньор е, има и категори D, но е още по- голям мрънкач. Далеко от Мюнхен и точка :)

+1

Три години ми бяхa напълно достатъчни да изтърпя Специалния начело на мой любим отбор.. Да бъде начело на друг мой любим отбор, ще ми бъде в повече :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 18 май 2014 23:37

MCMXIII написа:Моу в БАЙЕРН :o Да, ама не!

+2. :)
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 18 май 2014 23:40

brendiboy написа:Пеп се маха и идва Кайзера. кратко и ясно

:) :) :)
Това и аз съм си го мислил. Не заради Пеп. И при други ситуации ми е минавало през акъла, но нема как да стане.
П.п. Замер също е бил треньор. Печелил е Бундеслигата ;) Фюрера написа Фогел. Че той океца Манчестър с Базел. Опция е.
Последна промяна от MCMXIII на 18 май 2014 23:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Capitan Puyol

Мнениеот Capitan Puyol » 18 май 2014 23:53

Хитцфелд и Рехагел винаги са били идеалните треньори за Байерн, но вече са на години. :lol:

Върни се в “Байерн”