Атлетико Мадрид - Шампион на Испания (2013/2014)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Атлетико Мадрид - Шампион на Испания (2013/2014)
Футболът е жив.Атлетико с бюджет 140 милиона евро изпревари грандовете с бюджет от 500 милиона.
- stefan iliikov
- Контакти:
ама и да не забравяме, че Реал и Барса до голяма степен им помогнаха. Особено Реал с тази мисъл за десетата, сдаде мачовете твърде лесно...и все пак браво на Атлетико тази година, много борбен отбор!
" Най-богат е този, чието щастие изисква най-малко пари "
Честито на Атлетико Мадрид
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
- ZinedineZidane
- Контакти:
Честито и от мен, по-специално на Жако! Заслужен шампион!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Мимолетен успех ще е това , както онзи на Валенсия 2004г . Тогава пак като сега Барса и Реал беха безумно слаби и подариха титлата на Валенсия с Рафа Бенитез след което разпродажба на ключови играчи нещо което сега ще се случи и с Атлетико , вероятно и Симеоне ще отиде някъде , я у Интер , я по Англия .
Искам да кажа ,че титлата на Атлетико е главно заради безумията на Реал и Барса нещо което ще си проличи догодина .
Иначе Атлетико не ме впечатлиха кой знае колко повече физически единоборства прибрани отзад с 8-9 човека и мръсни номера стил ''Симеоне'' който също като играч беше много провокативен .
Диего Коща ги дърпаше сега чета ,че вече бил договорен за трансфер в Англия още една причина да вярвам ,че догодина Атлетико няма да са това което са сега като позиция .
Искам да кажа ,че титлата на Атлетико е главно заради безумията на Реал и Барса нещо което ще си проличи догодина .
Иначе Атлетико не ме впечатлиха кой знае колко повече физически единоборства прибрани отзад с 8-9 човека и мръсни номера стил ''Симеоне'' който също като играч беше много провокативен .
Диего Коща ги дърпаше сега чета ,че вече бил договорен за трансфер в Англия още една причина да вярвам ,че догодина Атлетико няма да са това което са сега като позиция .
Последна промяна от Gary Shaw на 18 май 2014 01:04, променено общо 2 пъти.
- Capitan Puyol
Нещо се бъркаш за 2004г. Тогава Реал бяха с Галактикото, макар че това беше първия сезон без Висенте Дел Боске, а с Карлош Кейрош. До март 2004г. Реал водеше с 8 точки на Валенсия и не се виждаше как ще изпуснат титлата. После обаче настъпи срив след отпадането от Монако на 1/4финала в ШЛ, а за капак Барса (2003/2004 беше първия сезон на Рийкард) би с 2-1 на Бернабеу и така практически коронова Валенсия с шампионската титла. Преди това 2002г. Валенсия отново беше шампион в сезона, в който Реал блестеше и за последно спечели ШЛ. Така че не омаловажавайте труда на Рафа Бенитес, който 2 пъти взе титлата с Валенсия по време, когато Реал беше в най-силните години на Галактикото.
Иначе като цяло за доброто на испанския футбол е че Атлетико спечели титлата, но ще трябва да надградят за догодина. Президентът на Атлетико Серезо е амбициозен човек и не вярвам да остави този отбор да бъде разпродаден, т.е. и да напусне Коща ще дойде някой подходящ заместник. Иначе трансферната политика на Атлетико е за пример. Взеха Агуеро от Аржентина и го продадоха на голяма печалба на Сити, замениха го с Фалкао и пак въпреки че дадоха много пари на Порто го продадоха на Монако отново на печалба. А Диего Коща го взеха от Португалия за без пари почти и го размятаха под наем в Райо и къде ли не другаде, за да се превърне в тоя играч, който е днес...и от него ще спечелят 50млн. минимум!
Иначе като цяло за доброто на испанския футбол е че Атлетико спечели титлата, но ще трябва да надградят за догодина. Президентът на Атлетико Серезо е амбициозен човек и не вярвам да остави този отбор да бъде разпродаден, т.е. и да напусне Коща ще дойде някой подходящ заместник. Иначе трансферната политика на Атлетико е за пример. Взеха Агуеро от Аржентина и го продадоха на голяма печалба на Сити, замениха го с Фалкао и пак въпреки че дадоха много пари на Порто го продадоха на Монако отново на печалба. А Диего Коща го взеха от Португалия за без пари почти и го размятаха под наем в Райо и къде ли не другаде, за да се превърне в тоя играч, който е днес...и от него ще спечелят 50млн. минимум!

До колкото знам Атлетико са беден клуб като цяло и немогат да си позволят голям/и трансфер/и освен ,ако не продадат някой преди това като Фалкао , сега като продадат Коща (евентуално) + парите от финала за КЕШ (50млн май се говореше) ще закрепат положението ,но като цяло Атлетико са беден клуб и главно събират играчи от кол и въже .
-
Gary Shaw написа:До колкото знам Атлетико са беден клуб като цяло и немогат да си позволят голям/и трансфер/и освен ,ако не продадат някой преди това като Фалкао , сега като продадат Коща (евентуално) + парите от финала за КЕШ (50млн май се говореше) ще закрепат положението ,но като цяло Атлетико са беден клуб и главно събират играчи от кол и въже .
Няма значение дали са бедни или богати. Аз предпочитам Вихрен (Сандански) да играят в Шампионската лига , пред Барселона и Реал Мадрид ( с тези прехвалени звезди Мези и Руналдо).
James Beattie написа:
Няма значение дали са бедни или богати. Аз предпочитам Вихрен (Сандански) да играят в Шампионската лига , пред Барселона и Реал Мадрид ( с тези прехвалени звезди Мези и Руналдо).
Само ,че отбори като Реал и Барса пълнят касите на УЕФА и Платини и мнението на феновете не ги грее много . Така де , и аз искам да гледам Нотингам Форест редовно в ШЛ само ,че парите идват от отбори като Реал , Барса , Байерн ,а не от Вихрен

Честита титла на отбора и феновете на Атлетико! Определено бяха най-заслужилият отбор след като не загубиха нито един от мачовете срещу преките конкуренти, в някои мачове имаха и необходимия късмет, и аз като фен на Реал мога да кажа, че и ние сами загубихме в борбата за титлата, но няма какво да се лъжем, "дюшекчиите" както казах бяха най-заслужилият тим и грабнаха титлата! Още веднъж Честито!
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!