Сини лумпени замеряха с ракети деца в Ловеч

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Сини лумпени замеряха с ракети деца в Ловеч

Мнениеот ivan56 » 17 май 2014 18:36

Поне по -голяма част ботевистите имаха топки да си признаят че това което стана на финала е идиотщина,обаче левскарите чупите тъпомера на дебелизъм и безочие.Както винаги.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 17 май 2014 18:44

Gandalf написа:
urkoto написа:
ЕМИЛ написа:Нямаха работа пред синия сектор . Тяхната почетна обиколка трябваше да е полуобиколка .

И феновете на Левски ли ще казват на хората къде да си правят почетните ШАМПИОНСКИ обиколки на СОБСТВЕНИЯ стадион!?
В Подуене си събличайте който си искате, на другите стадиони вие не сте фактор и не може да давате наклон на *** на хората! Това са фактите, останалото е сини комплекси и митология :idea:

Ае ти с тая глава мислиш ли или я ползваш за нещо друго? Ти виждал ли си почетна обиколка на стадион, когато на него има фенове на друг отбор? Основната вина е на глупендера от Литекс, който е измислил тая безумица. Търси причината, а не следствието!

А бе не видях феновете на Бенфика да замярват футболистите на Севиля, докато си правят почетната обиколка със спечелената Лига Европа, а и футболистите на Литекс не бяха извън терена, а доста на вътре в него, че това да се счете за провокация, ДАЙ И ПРОТИВНИКА ДА НЕ ИГРАЕ И ДА НЕ СЕ РАДВА, АКО ВКАРА ГОЛ ПРЕД ТРИБУНАТА, КЪДЕТО СА НАСТАНЕНИ ПРОТИВНИКОВИТЕ ФЕНОВЕ, ЕЙ ТОВА МОЖЕ ДА НЕ СЕ ДЕЦА, НО ТОВА СА ХОРА И ДА ДОРИ ДА СИ ПОМИСЛИШ ДА ГИ ЗАМЯРВАШ С ДИМКИ И ФАКЛИ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ИДИОТИ.

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 17 май 2014 18:51

Бай Иван написа:
Captain Stottlemeyer написа:Един глупак из**ва мнението си във форума, след което влиза чрез другия си ник и сам си отговаря... 8-)
П.П. Иване, да те е*е кой те хване!... :lol:

Няма нужда от твоята ненужна ирония и безсмислено писане на мнения. Има си администратори и модератори, които наблюдават форума, напиши им по едно лично съобщение да ги питаш дали сме един и същ потребител.

Show Must Go On написа:Вземете се целунете и се нае.ете :lol: :lol: :lol: Иван и Бай му ;)

Типично просташко мнение на "бултрас" - "ултрас" от отбора на "Ботевъ". Пиши по темата, вместо да си измисляш щуротии за писане.

Мнение ли искаш? Какво правят "децата" пред публиката на Левски? Кой малоумник им каза да ходят да ги дразнят? Ще има ли наказание на Литекс за хвърлена бутилка по Гаджев?
п.п. Отборът се казва БОТЕВ, простако!!!!

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 17 май 2014 18:51

С какви ракети ги замерваха? Томахоук, СС или Скъд?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 май 2014 18:54

DrAvalanche написа:С какви ракети ги замерваха? Томахоук, СС или Скъд?

Земя-въздух...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 17 май 2014 18:57

ivan56 написа:Поне по -голяма част ботевистите имаха топки да си признаят че това което стана на финала е идиотщина,обаче левскарите чупите тъпомера на дебелизъм и безочие.Както винаги.

Е и аз по-горе писах - ИДИОТЩИНА е да има мач и ти да пратиш едни деца да размятат една купа пред агитката на гостите само и само за да ги дразнят... Според мен трябва и сериозни наказания да има за Литекс за постъпката им.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 17 май 2014 18:57

Бай Иван написа:Явно следват примера на батковците "бултраси" - "ултраси" от отбора на "Ботевъ"! :)

Другият път, когато се афектираш и споменаваш трети лица, които не са замесени - не казвай на хората да пишат по темата, след като ти не си го направил!!!
И не се пише Ботевъ, а Ботев - простако!

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Мнениеот Lubaka1892 » 17 май 2014 18:59

Чиста провокация от "дечицата". Не знам дали някой им е казал да го направят, но съвсем умишлено си отидоха да провокират.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 17 май 2014 19:02

Alex написа:
ivan56 написа:Поне по -голяма част ботевистите имаха топки да си признаят че това което стана на финала е идиотщина,обаче левскарите чупите тъпомера на дебелизъм и безочие.Както винаги.

Е и аз по-горе писах - ИДИОТЩИНА е да има мач и ти да пратиш едни деца да размятат една купа пред агитката на гостите само и само за да ги дразнят... Според мен трябва и сериозни наказания да има за Литекс за постъпката им.

Прочити още един път това което съм написал.. :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 17 май 2014 19:03

Lubaka1892 написа:Чиста провокация от "дечицата". Не знам дали някой им е казал да го направят, но съвсем умишлено си отидоха да провокират.

Всеки, който е ходил на тоя стадион, знае по колко публика имат Ловеч и къде стои тя... Какво повече да коментираме...
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Футбол - България”