Тема за Станимир Стоилов (Ботев Пд)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Мъри-оправдание или пари
Разбира се че за пари става въпрос! Мъри и лоялност ? Нищо общо няма! Не мога да разбера левскарчетата защо се натискат за този измислен некадърник?
Мъри го оправдавам, че избира парите, но това, че винаги някой е виновен за собствената му некадърност няма как ! Това както виждам го разбраха вече и най-големите му поклонници и застъпници Томето и Касабов 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Истината е ,че липсата на пари и перспектива за работа в дългосрочен плат спират много от треньорите да дойдат в Левски .
vency75 написа:Ами зарежи го Батков-ела в труден момент за отбора ,които те направи тренер,с които те опознаха всички и му помогни с каквото можеш.
Е той точно това прави де. Помага на Левски като не идва. Иначе като нищо ще вземе да изпаднем с неговия правилен футбол

[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Пари!!! Паднаха ми в очите двамата с Херо.
-
- Контакти:
ЕМИЛ написа:Истината е ,че липсата на пари и перспектива за работа в дългосрочен плат спират много от треньорите да дойдат в Левски .
Много си прав, като добавим и непрекъснатото вмешателство на Батков в треньорската работа както и абсолютната несигурност на треньорския пост само един луд и закъсал човек може да се навие да стане треньор на Левски в такъв момент.
Кучетата си лаят, орлите си летят.
- Agnostic front 1912
- Контакти:
Тоя глупак трябва да напусне Ботев!По-неадекватен треньор досега не сме имали!
[wrapimg=]http://img2.sportal.bg/uploads/news/2012_11/images/00354091.jpg[/wrapimg]
bobbi написа:Пари!!! Паднаха ми в очите двамата с Херо.
Защо не ги оставите на мира? Имат право на избор. А и според мен към Станимир Стоилов не трябваше да бъде отправяна покана. Доказал е, че няма качества.
Re: Тема за Станимир Стоилов
Сега вече очаквам Мърляча да повтори подвизите си с Беверен и Тампере 

Re: Тема за Станимир Стоилов
Отборът на Хасково спечели с 2:0 като гост на Банско и спечели промоция за "А" група.
Хаиде Мъри заминаваи да поемеш Асково,готов съм да ти платя пътните.
Хаиде Мъри заминаваи да поемеш Асково,готов съм да ти платя пътните.