Пловдивската аристокрация просто се позабавлява

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
bilyaletdinov написа:Пловдивските аристократи да си гледат мачове пред празни трибуни! Миналата година в Ловеч какво се получи? Два отбора, чиито агитки се мразят направиха отлично шоу за зрители и футболисти, без да има каквито и да е било ексцесии. Стадионът в Ловеч да ни би да има писта? Всичко е до организация и нормално поведение на зрителите! Жълтурите са ербап има кой да им плаща зулумите, нека продължават в същия дух!
Alexx написа:Plovdiv 100 написа:IvailoRz написа:А дай да не гледаме от най- футболната държава Англия , а от диваците ... ? После защо сме направили такава клетка ... ми защото тея факли и камъни летяха по деца инвалиди .
Много е "яко" в Англия. Чичковци и лелки пляскат като на театър. Хайде моля ви се.
Като искаш да палиш факли защо го правиш на стадиони? Лелките и чиковците по-малко фенове ли са от тебе? Виж те какви билети плащат и виж ти.
bilyaletdinov написа:Пловдивските аристократи да си гледат мачове пред празни трибуни! Миналата година в Ловеч какво се получи? Два отбора, чиито агитки се мразят направиха отлично шоу за зрители и футболисти, без да има каквито и да е било ексцесии. Стадионът в Ловеч да ни би да има писта? Всичко е до организация и нормално поведение на зрителите! Жълтурите са ербап има кой да им плаща зулумите, нека продължават в същия дух!
bez-nick написа:Plovdiv 100 написа:Гръмни се.
Аз нямам против нормалните фенове на Ботев Пд, имам предвид, че има много лумпени средя тях и трябва да им се забрани посещението на стадиони в България, да се направи и фейс контрол по стадионите, иначе няма да има промяна!
Show Must Go On написа:bez-nick написа:Plovdiv 100 написа:Гръмни се.
Аз нямам против нормалните фенове на Ботев Пд, имам предвид, че има много лумпени средя тях и трябва да им се забрани посещението на стадиони в България, да се направи и фейс контрол по стадионите, иначе няма да има промяна!
Ей смешко, като нямаш против феновете на Ботев, защо казваш лумпените от Пловдив. Скрий се някъде и си вземи четиво за лягане!
Plovdiv 100 написа:IvailoRz написа:А дай да не гледаме от най- футболната държава Англия , а от диваците ... ? После защо сме направили такава клетка ... ми защото тея факли и камъни летяха по деца инвалиди .
Много е "яко" в Англия. Чичковци и лелки пляскат като на театър. Хайде моля ви се.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта