Резервен отбор и юноши
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Резервен отбор и юноши
Челси (21) 0:1 Ливърпул (21) с гол на Джак Дън малките побеждават отново и продължават да са 1-ви в класирането 

[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]
-
mitko9311 написа:Челси (21) 0:1 Ливърпул (21) с гол на Джак Дън малките побеждават отново и продължават да са 1-ви в класирането
Супер,браво ,много се радвам .Това първо място е добре за самочуствието на кадрите ,които идват отдолу. Другата добра новина от тоя мач е завръщането след много дълга контузия на Пелоси.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
-
http://liverpoolfc.com/news/latest-news ... -announced
Резервите завършиха на второ място ,след челси и ще играят полуфинален плейоф за купата с манафите на 2 май . Пожелавам успех.
Резервите завършиха на второ място ,след челси и ще играят полуфинален плейоф за купата с манафите на 2 май . Пожелавам успех.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
Славия е на път да си осигури второ ново попълнения за следващия сезон. Белите почти сигурно ще привлекат българина Вилян Бижев, който за последно се подвизава в английския гранд Ливърпул, пише "Тема спорт".
Голям талант изтървахме

-
wolf написа:Славия е на път да си осигури второ ново попълнения за следващия сезон. Белите почти сигурно ще привлекат българина Вилян Бижев, който за последно се подвизава в английския гранд Ливърпул, пише "Тема спорт".
Голям талант изтървахме
Още едно доказателство за набитото око на твоя човек ,господин Далглиш

suareshampion написа:wolf написа:Славия е на път да си осигури второ ново попълнения за следващия сезон. Белите почти сигурно ще привлекат българина Вилян Бижев, който за последно се подвизава в английския гранд Ливърпул, пише "Тема спорт".
Голям талант изтървахме
Още едно доказателство за набитото око на твоя човек ,господин ДалглишТоя няма един добър трансфер от 123445
Суарес чий трансфер е бе душо хаха кой за първи път от Евънс насам започна да налага децата, или може би забрави в какъв момент и на кое място ни пое? Ах как липсва Мейрелеш...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=8zuwZxp7pm0[/youtube]
-
wolf написа:suareshampion написа:wolf написа:Славия е на път да си осигури второ ново попълнения за следващия сезон. Белите почти сигурно ще привлекат българина Вилян Бижев, който за последно се подвизава в английския гранд Ливърпул, пише "Тема спорт".
Голям талант изтървахме
Още едно доказателство за набитото око на твоя човек ,господин ДалглишТоя няма един добър трансфер от 123445
Суарес чий трансфер е бе душо хаха кой за първи път от Евънс насам започна да налага децата, или може би забрави в какъв момент и на кое място ни пое? Ах как липсва Мейрелеш...
Душо ?

suareshampion написа:wolf написа:suareshampion написа:wolf написа:Славия е на път да си осигури второ ново попълнения за следващия сезон. Белите почти сигурно ще привлекат българина Вилян Бижев, който за последно се подвизава в английския гранд Ливърпул, пише "Тема спорт".
Голям талант изтървахме
Душо ?Дребосък ,Суарес е трансфер на Комоли . И нищо не е налагал,пусна за два мача двама и това е .Следващия сезон се наака и си налагаше куците магарета. Далглиш няма нищо общо със съвремения футбол и от това пострада клуба и аз ,но не и ти .. ти пак си го искаш .
Комоли

He added: ‘If you want to talk about the Carroll deal, the situation was quite clear.
‘The way we looked at it, we were selling two players – Fernando Torres and Ryan Babel – and we were bringing two in – Suarez and Carroll – and we were making a profit and the wage bill was coming down considerably as well. It was a four-player deal.
'Chelsea kept bidding higher and higher for Torres. The difference between their first and final bid is double.
'They [FSG] asked me what the risks were and I said if things don’t go well you’ll lose something on Andy, but it is difficult to measure whether you will make money if things go well because Liverpool aren’t a selling club and he could be here for the next 10 years.’
-
http://www.footballdirectnews.com/premi ... sation.php
Долу ръцете от Бранаган ! Отдавна забелязох качествата му . Момчето има огромен потенциал и това започва да се вижда от големите отбори.
Долу ръцете от Бранаган ! Отдавна забелязох качествата му . Момчето има огромен потенциал и това започва да се вижда от големите отбори.