Световното по БНТ HD в чужбина?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Световното по БНТ HD в чужбина?
Искам да попитам някой може ли да ме светне как е възможно да се гледа БНТ HD от чужбина, през интернет. Навярно цаката ще е да замаскирам някак IP-то си, като покажа, че съм в Родината и по пози начин да имам достъп до HD варианта директно от сайта им, но някой друг има предложения ще се радва да ги сподели. От всички сайтове, които предлагат бг телевизии онлайн намерих само един в който БНТ присъства с HD варианта си - DjTacho.com, който сайт обаче изглежда с прекалено съмнителен вид и който не ми дава да погледна и секунда от предлаганите телевизии преди да платя месечен абонамент, което е нелепо тъй като не знам нито какво е качеството, нито дали интернет връзката ми ще го поддържа. Та ще е хубаво и някой има мнение и за този сайт. Благодаря!

Re: Световното по БНТ HD в чужбина?
Дори и да намериш подобен линк ще ти насича, за това кога става дума за стрийм обикновено е с ниско качество точно заради това. Най-добре ще е някой от България да го пусне през Sopcast или някоя друга p2p подобна за да се получи желаното качество...
Все пак моят съвет е да питаш ето ТУК . 

- bilyaletdinov
- Контакти:
Не ти трябва да си тровиш нервите с нашите коментатори 

[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
bilyaletdinov написа:Не ти трябва да си тровиш нервите с нашите коментатори
Проблемът му е, че е незаконно, а не коментаторите? Ай пи-то може да го скриеш през прокси и тогава няма да ти е нужно да търсиш варианта с бнт, ако долавям какво имаш предвид?
“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”
Световното ли те интересува или HD 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !