Левски сред наказаните клубове заради неспазване на ФФП

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Левски сред наказаните клубове заради неспазване на ФФП

Мнениеот boys85 » 16 май 2014 23:26

Да видим кога ще се усетят българските медии, но е факт. :mrgreen:

They were granted multiple extensions to the deadline for settling their case before eventually backing down, allowing Uefa to announce all nine clubs found guilty of FFP breaches had settled with the investigatory chamber.
As well as City and Paris St Germain, they are Zenit St Petersburg, Rubin Kazan, Anzhi Makhachkala, Galatasaray, Trabzonspor, Bursaspor and Levski Sofia.
http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... rules.html

Потребителски аватар
BAT UGOR
Контакти:

Re: Левски сред наказаните клубове заради неспазване на ФФП

Мнениеот BAT UGOR » 16 май 2014 23:36

През 1875г. Стара Загора има 4 419 дома с 25 550 жители и е най-големият град на територията на днешна България ,до 21 юли 1877г. когато Сюлейман паша (Соломон Леви Явиш ) изкла и изгори над 14 000 българи и унищожава Стара Загора.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 16 май 2014 23:37

Ужас!!! ДА ги изхвърлят за 100 години от евротурнирите, да им сменят името, да им забранят да играят в "А" група, феновете да бъдат изселени...Тогава ще си доволен. Те нашите медии се усетиха, но ти понеже си тъп, не си се усетил. Батков вече го каза в интервюто си...
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 16 май 2014 23:38

Тая смешка "финансов феърплей" не беше ли някъде до 50-60 млн. евро загуба? Или се бъркам? Цялата А група заедно няма такава загуба.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 16 май 2014 23:40

Йес ве, ще се отървем много по-лесно от ТБ!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 май 2014 23:42

Tommi написа:Тая смешка "финансов феърплей" не беше ли някъде до 50-60 млн. евро загуба? Или се бъркам? Цялата А група заедно няма такава загуба.

Тоя аршин е според чергата ;) Проблема в случая е, че стремейки се да си осигури парите, дето влага в Левски, чича ви Тодор записва дългове на Левски към негови фирми ;) Сега са станали прекалено много, което значи, че трябва да се отпишат и да се вдигне капитала на дружеството ;) Това би направило Левски непродаваем, а мен лично - доволен :mrgreen: :lol: Закъде без добрия стар машинист чичо Тодор :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 16 май 2014 23:44

dodo7271 написа:Ужас!!! ДА ги изхвърлят за 100 години от евротурнирите, да им сменят името, да им забранят да играят в "А" група, феновете да бъдат изселени...Тогава ще си доволен. Те нашите медии се усетиха, но ти понеже си тъп, не си се усетил. Батков вече го каза в интервюто си...

Батков какво е казал под мустак не ми пука. Никъде все още няма съобщено от нашите псевдожурналисти, че Левски е сред 9-те наказани клуба, както пишат из западните медии. Така че спести си комплексите и по-полека с изразните средства.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 16 май 2014 23:45

boabbb написа:
Tommi написа:Тая смешка "финансов феърплей" не беше ли някъде до 50-60 млн. евро загуба? Или се бъркам? Цялата А група заедно няма такава загуба.

Тоя аршин е според чергата ;) Проблема в случая е, че стремейки се да си осигури парите, дето влага в Левски, чича ви Тодор записва дългове на Левски към негови фирми ;) Сега са станали прекалено много, което значи, че трябва да се отпишат и да се вдигне капитала на дружеството ;) Това би направило Левски непродаваем, а мен лично - доволен :mrgreen: :lol: Закъде без добрия стар машинист чичо Тодор :lol:

И как реши, че това би направило Левски непродаваем? :?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 16 май 2014 23:47

Ми ... Добре дошли в клуба :lol: :lol: :lol:
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 май 2014 23:47

Tommi написа:
boabbb написа:

И как реши, че това би направило Левски непродаваем? :?

Примерно цената става 40 млн. лева, дори може и евро :o :? Ти ще ги дадеш ли за батко ти Божи и компания + бутнатия стадионм дето май и не е ваш :?
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Левски”