They were granted multiple extensions to the deadline for settling their case before eventually backing down, allowing Uefa to announce all nine clubs found guilty of FFP breaches had settled with the investigatory chamber.
As well as City and Paris St Germain, they are Zenit St Petersburg, Rubin Kazan, Anzhi Makhachkala, Galatasaray, Trabzonspor, Bursaspor and Levski Sofia.
http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... rules.html
Левски сред наказаните клубове заради неспазване на ФФП
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Левски сред наказаните клубове заради неспазване на ФФП
Да видим кога ще се усетят българските медии, но е факт. 
Re: Левски сред наказаните клубове заради неспазване на ФФП
През 1875г. Стара Загора има 4 419 дома с 25 550 жители и е най-големият град на територията на днешна България ,до 21 юли 1877г. когато Сюлейман паша (Соломон Леви Явиш ) изкла и изгори над 14 000 българи и унищожава Стара Загора.
Ужас!!! ДА ги изхвърлят за 100 години от евротурнирите, да им сменят името, да им забранят да играят в "А" група, феновете да бъдат изселени...Тогава ще си доволен. Те нашите медии се усетиха, но ти понеже си тъп, не си се усетил. Батков вече го каза в интервюто си...
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Тая смешка "финансов феърплей" не беше ли някъде до 50-60 млн. евро загуба? Или се бъркам? Цялата А група заедно няма такава загуба.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Йес ве, ще се отървем много по-лесно от ТБ!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Tommi написа:Тая смешка "финансов феърплей" не беше ли някъде до 50-60 млн. евро загуба? Или се бъркам? Цялата А група заедно няма такава загуба.
Тоя аршин е според чергата
Леевски, оле
dodo7271 написа:Ужас!!! ДА ги изхвърлят за 100 години от евротурнирите, да им сменят името, да им забранят да играят в "А" група, феновете да бъдат изселени...Тогава ще си доволен. Те нашите медии се усетиха, но ти понеже си тъп, не си се усетил. Батков вече го каза в интервюто си...
Батков какво е казал под мустак не ми пука. Никъде все още няма съобщено от нашите псевдожурналисти, че Левски е сред 9-те наказани клуба, както пишат из западните медии. Така че спести си комплексите и по-полека с изразните средства.
boabbb написа:Tommi написа:Тая смешка "финансов феърплей" не беше ли някъде до 50-60 млн. евро загуба? Или се бъркам? Цялата А група заедно няма такава загуба.
Тоя аршин е според чергатаПроблема в случая е, че стремейки се да си осигури парите, дето влага в Левски, чича ви Тодор записва дългове на Левски към негови фирми
Сега са станали прекалено много, което значи, че трябва да се отпишат и да се вдигне капитала на дружеството
Това би направило Левски непродаваем, а мен лично - доволен
![]()
Закъде без добрия стар машинист чичо Тодор
И как реши, че това би направило Левски непродаваем?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Ми ... Добре дошли в клуба

[center]

[/center]

[/center]Re: Левски сред наказаните клубове заради неспазване на ФФП
Tommi написа:boabbb написа:Tommi написа:Тая смешка "финансов феърплей" не беше ли някъде до 50-60 млн. евро загуба? Или се бъркам? Цялата А група заедно няма такава загуба.
Тоя аршин е според чергатаПроблема в случая е, че стремейки се да си осигури парите, дето влага в Левски, чича ви Тодор записва дългове на Левски към негови фирми
Сега са станали прекалено много, което значи, че трябва да се отпишат и да се вдигне капитала на дружеството
Това би направило Левски непродаваем, а мен лично - доволен
![]()
Закъде без добрия стар машинист чичо Тодор
И как реши, че това би направило Левски непродаваем?
Примерно цената става 40 млн. лева, дори може и евро
Леевски, оле