Ремонт на "Лудогорец Арена"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

kev1n
Контакти:

Re: Ремонт на стадион "Лудогорец Арена" - Разград

Мнениеот kev1n » 04 май 2014 13:34

http://www.sportal.bg/video.php?video=46567
Да се знае!

А сега пиай ме пак, защо ви изместига по-назад сектора (за гостуващи агитки) и го оградиха като затвор :)

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 13 май 2014 14:01

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви пред „Тема Спорт", че тимът няма да има проблеми да домакинства в Разград, докато се изгражда новият стадион.

"Напълно готови сме с проекта за "Лудогорец Арена". Ще започнем изграждането през лятото. Строежът ще бъде поетапен. Първо ще стартираме с южната трибуна, тази, в която е разположена агитката ни. В нея ще бъдат изградени съблекални. Те ще бъдат ползвани, след като разрушим централната трибуна. Това ще се случи веднага след като бъде построен първият сектор. Там ще има всички необходими стаи за съдии, отбори и т.н. Оптимист съм, че построяването на трибуната ще протече бързо. Не искам обаче да се ангажирам с крайни срокове"

"След като съборим централната трибуна, ще продължим да домакинстваме в Разград. Ще бъде нещо подобно на Левски. Ще обезопасим този периметър, за да може всичко да е както трябва. Сектор „А" ще отговаря на всички изисквания на УЕФА. Надявам се всичко да върви по план и скоро да имаме нов, хубав стадион, който да може да приеме мачове от груповата фаза на Шампионската лига и Лига Европа" - завърши Петричев.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 16 май 2014 18:52

Е,това сравнение със стадиона на "Левски" направо ме разби!Гледайте да не стане като при тях,накрая да не решите,че без козирка е по-модерно??! :lol: :mrgreen:

ПП Събдата на "Левски" да ви споходи, не е толкова невероятно!
И те като си разрушиха стадиона-уж бяха осигурили парите,уж имаха 10-на спонсора,никакви финансови проблеми,а видяхме какво стана накрая. ;)
Последна промяна от CSKA 78 на 16 май 2014 19:19, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 16 май 2014 19:16

Бегай продавай акции.. :)

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 16 май 2014 19:22

Искаш да кажеш да си купя,а(аз съм си купил, 2 пъти)?!Не се и очудвам,че в маалите на Разград не правят разлика м/у двете! :lol: 8-)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 16 май 2014 20:52

CSKA 78 написа:Искаш да кажеш да си купя,а(аз съм си купил, 2 пъти)?!Не се и очудвам,че в маалите на Разград не правят разлика м/у двете! :lol: 8-)

Препоръчително е да влезнеш там, от където си излезнал.Може пък и да ти стане кеф, както ти е кеф да спамиш.
ЗАВЪРШЕН ИДИОТ, а се има за зрял човек !!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 16 май 2014 21:35

JACKO написа:
CSKA 78 написа:Искаш да кажеш да си купя,а(аз съм си купил, 2 пъти)?!Не се и очудвам,че в маалите на Разград не правят разлика м/у двете! :lol: 8-)

Препоръчително е да влезнеш там, от където си излезнал.Може пък и да ти стане кеф, както ти е кеф да спамиш.
ЗАВЪРШЕН ИДИОТ, а се има за зрял човек !!

Отговарям на завършеният идиот,твой колега.А ти след като не си го разбал,или си го разбрал,но се правиш на ударен.То,ти си още по-голям и от него,след като отговаряш по подобен начин.Нали така "зрели" човеко! ;)

ПП Мерси за препоръката,но предпочитам да влизам на други места,като хубави женски телесни части.
Явно имаш завършен Едипов комплекс,щом ми препоръчваш тези неща.Обаче никога не е късно да се излекуваш! :)

SVM
Контакти:

Мнениеот SVM » 16 май 2014 23:26

FCH написа:
ЕМИЛ написа:Много неприятен стадион ......

Пропуснал е колегата да опише интересните огради на Арената. Докато държавата се смущаваше и маеше откъде ще намери бодлива тел, за да спре набезите на бежанците към България, ДомуСчиев успя набързо да сложи близо километър режеща тел, опасваща Арената на Лудогорец, бивш Разград 2000...

Да се върнем на оградите и ситуирането на сектора...

Бургас -> прлилично голям, доволно развит, задоволително прогресивен и изключително добре устроен, по нашите си стандарти (че и средно-европейски), град. Полиция, която би следвало да е добре подготвена, предвид летния период и всички свързани с него предизвикателства. Стадионът покриващ най-високите изисквания на УЕФА,...сред наличните у нас. Болшинството публика, за която въпреки всичко случило се, продължавам да твърдя, че е сред най-футболно, емоционално, фенски, исторически...и т.н. грамотните в България.

Разград -> китен, подреден, чист, малък...не със затихващи, но с опитващи се да 'надигнат глава' функции град. Полиция, която като щат, опит, подготовка, мотивация не може да справи и с Мечо Пух. Публика и фенове, които са на гребена на вълната, но отрудени хора, поочукани от живота, различни приоритети и без стряскащи футболни традиции (това не е срамно!!!, евала че и толкова ходят, колкото бяха на всички плейофи).

Какво бихте направили?

Аз лично, още утре викам аргонафтите или аргончиците беше? Още една, напълно идентична ограда (но от по-дуракоустойчива сплав) на 30 см пред (или след) настоящата и разминаващи се тръби. Ситна рабица над целия сектор и водни оръдия от четирите страни.

И те така...Домусчиев може да е всичко друго, но не и глупав, още по-малко ларж...

Мат'р'ала е кофти...лош та дрънка...

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 19 май 2014 00:49

Едно мнение от преди месец
BadBoy написа:
kev1n написа:Споко, всичко е готово, строежа започва Май месец, както е по план. Поетапно строене, като до началото на сезона ще има поне 1 завършен сектор, а до зимата - 3 :)

Айде вържем бас, че до началото на сезона няма да има нито един завършен сектор?

Та кога лошото момче пише за строителни дейности много ще го слушкаш, пък ако не искаш да ме слишкаш, слушай Домусчиев, а той сподели, че лятото ще стартира изграждането на първата трибуна и вероятно до края на годината ще стане готова.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 19 май 2014 05:59

:) Тей тей.. ако нямаше мързеливи дебели пъпчиви чичкофци(вероятно като теб), които да правят спънки и 3 месеца да обжалват и бавят "хубавото", щеше :)

Амбициите в момента са да се играят квалифицикациите за ЕКТ, както и част от мачовете, докато се построи новия сектор (общинския), след което бутат 3-те сектора и строежа започва, като домакинстваме във същото време.

Върни се в “Лудогорец”