Да се знае!
А сега пиай ме пак, защо ви изместига по-назад сектора (за гостуващи агитки) и го оградиха като затвор

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви пред „Тема Спорт", че тимът няма да има проблеми да домакинства в Разград, докато се изгражда новият стадион.
"Напълно готови сме с проекта за "Лудогорец Арена". Ще започнем изграждането през лятото. Строежът ще бъде поетапен. Първо ще стартираме с южната трибуна, тази, в която е разположена агитката ни. В нея ще бъдат изградени съблекални. Те ще бъдат ползвани, след като разрушим централната трибуна. Това ще се случи веднага след като бъде построен първият сектор. Там ще има всички необходими стаи за съдии, отбори и т.н. Оптимист съм, че построяването на трибуната ще протече бързо. Не искам обаче да се ангажирам с крайни срокове"
"След като съборим централната трибуна, ще продължим да домакинстваме в Разград. Ще бъде нещо подобно на Левски. Ще обезопасим този периметър, за да може всичко да е както трябва. Сектор „А" ще отговаря на всички изисквания на УЕФА. Надявам се всичко да върви по план и скоро да имаме нов, хубав стадион, който да може да приеме мачове от груповата фаза на Шампионската лига и Лига Европа" - завърши Петричев.
CSKA 78 написа:Искаш да кажеш да си купя,а(аз съм си купил, 2 пъти)?!Не се и очудвам,че в маалите на Разград не правят разлика м/у двете!![]()
JACKO написа:CSKA 78 написа:Искаш да кажеш да си купя,а(аз съм си купил, 2 пъти)?!Не се и очудвам,че в маалите на Разград не правят разлика м/у двете!![]()
Препоръчително е да влезнеш там, от където си излезнал.Може пък и да ти стане кеф, както ти е кеф да спамиш.
ЗАВЪРШЕН ИДИОТ, а се има за зрял човек !!
FCH написа:ЕМИЛ написа:Много неприятен стадион ......
Пропуснал е колегата да опише интересните огради на Арената. Докато държавата се смущаваше и маеше откъде ще намери бодлива тел, за да спре набезите на бежанците към България, ДомуСчиев успя набързо да сложи близо километър режеща тел, опасваща Арената на Лудогорец, бивш Разград 2000...
BadBoy написа:kev1n написа:Споко, всичко е готово, строежа започва Май месец, както е по план. Поетапно строене, като до началото на сезона ще има поне 1 завършен сектор, а до зимата - 3
Айде вържем бас, че до началото на сезона няма да има нито един завършен сектор?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта