Нужда от модераторска помощ, тук!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Laetitia
Контакти:

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Мнениеот Laetitia » 16 май 2014 11:29

boabbb написа:Щракаш дето му пише името и го маркираш като враг ;) Така няма да може да ти праща лични. Провери си за всеки случай списъка с врагове в потребителския панел - там трябва да го има ;)
Като маркираш някого като враг, автоматично ти скрива мненията му, но продължаваш да получаваш лични от него. ;)
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 май 2014 11:33

Laetitia написа:
boabbb написа:Щракаш дето му пише името и го маркираш като враг ;) Така няма да може да ти праща лични. Провери си за всеки случай списъка с врагове в потребителския панел - там трябва да го има ;)
Като маркираш някого като враг, автоматично ти скрива мненията му, но продължаваш да получаваш лични от него. ;)

Мненията на тези потребители няма да бъдат показвани и лични съобщения от такива потребители няма да бъдат получавани.

Туй го пише на профила ми :? Ба ли го ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 16 май 2014 11:37

Нека си пише, аз съм получавала лични от човек, добавен като враг.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Hernan Crespo

Мнениеот Hernan Crespo » 16 май 2014 12:28

kartago написа:
batmanlevski написа:абе какъв шампион е по седене на пейка ли , има 5 мача и един гол ,ако не беше Сейду Думбия и Тошич цска нямаше да е и 5-ти, почети сигурно другия шампионат ще го разкарат от там

Ех, ако беше тииии............, малииии........, верно си голям смешник!!! :lol:

Това допустимо ли е модератор да обижда и провокира по този начин тук? Дали сега ще се самосезира екипа или...?

litex/memberlist.php?mode=viewprofile&u=3604
[wrapimg=]http://3.bp.blogspot.com/_Pf5g52hk3uw/S4CW_DmE9AI/AAAAAAAAAhY/YMAmqRamC1E/s1600/crespo-parma-uefa-1998-99.jpg[/wrapimg]

haha

Мнениеот haha » 16 май 2014 12:53

Недопустимо е, че този индивид batmanlevski още пише във форума.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 16 май 2014 20:37

Конската муха COVINI продължава да ми пише, а както се вижда от тази тема и на други хора. Добавянето като враг само скрива мненията му. Това не е решение на проблема, защото той не пише активно, а основно засипва със спам потребителите на форума. Отново ще помоля за модераторска намеса.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 май 2014 20:45

Синият Болярин написа:Конската муха COVINI продължава да ми пише, а както се вижда от тази тема и на други хора. Добавянето като враг само скрива мненията му. Това не е решение на проблема, защото той не пише активно, а основно засипва със спам потребителите на форума. Отново ще помоля за модераторска намеса.

Ти отговаряш ли му, защото аз директно го трия, дори и не го чета?
Обаче и не съм го добавял като враг... никого не съм поставял в тази графа, защото ми е интересно да чета всякакви мнения във форума.

Преди няколко години излезе инфо, че софтуерът е подарен на ГОНГ. Сигурен съм, че е така, защото такъв интерфейс не съм срещал в друг форум от същият тип. Какво е пипано в настройките не знам, но определено тези, които могат да го направят нямат желание да ги променят. Не очаквай нищо повече!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 16 май 2014 20:56

Не му правя удоволствието да му отговарям, но бих предпочел да не може да ми пише :)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 май 2014 21:05

Синият Болярин написа:Не му правя удоволствието да му отговарям, но бих предпочел да не може да ми пише :)

Обърни се към Stenli с молба да оправи настройките на форума. Като знам, че от 5 години се молим за качествени емотки и да се отваря линк в отделен прозорец, ама на...
Всъщност това е повече за друга тема, но там и да пише човек-ефект никакъв :(
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 17 май 2014 08:23

Кашчей, по стар социалистически образец, търси комуната. Обяснено му е съвсем подробно за какво става въпрос, даже лично от мен на скайп, но човек трудно се променя, да направим една манифистация и може и да решим проблемите на форума! Типично по соц тертипите се хвърля "излезе инфо"....от кого бе, Кашчей? Кой тръгнал на теб да ти обяснява какъв е форума? Някой насила ли те завлече тука и те държи на хляб и вода? Иначе за тоя мизерник, пичове, накрая аз ще му напиша, дано да помогне, ако не..........ще решим въпроса на друго ниво!

Върни се в “Свободна зона”