Купа на Германия ФИНАЛ: Борусия Дортмунд - Байерн Мюнхен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Re: Купа на Германия ФИНАЛ: Борусия Дортмунд - Байерн Мюнхен

Мнениеот Der Führer » 16 май 2014 16:07

doktora25 написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=427363
Принципно не съм съгласен с мнението на Рибери. Никой не трябва да се чувства сигурен за титулярното си място и през лятото задължително трябва да бъде подсилена конкуренцията по крилата. Но в случая напрежението между футболисти и треньор е добър знак и дано то обхване по-голяма част от т.нар. "ядро на отбора". Победата ни е близо.

За съжаление финала няма да мога да го гледам, че ми се налага едно пътуване. Дано като се върна другата седмица да има с какво да се поздравим.

Аз пък съм на същото мнение . Няма как да поддържаш игрови когато играеш 1 мач , после да си резерва , после пак играеш 1 мач , после 2 мача не си в групата ... В нито 1 отбор това не е дало резултат , защото така нито играча е във форма , нито пък има възможност да си почине . Като потвърждение ще дам за пример Робен , Кроос , Лам и Алаба , които показват най-добра форма тази година ... но и имат най-дълги серии като титуляри .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 16 май 2014 16:16

HoUs4oOL написа:Тиаго явно отпада за тоя мач,Кроос и Хави ще са титуляри 100%.

Тиаго и Швайнщайгер , Манджукич извън групата по решение на Гуардиола . Рибери най-вероятно ще започне на пейката . Което означава , че Рафиня ще е титуляр а Байерн ще играе с фалшива девятка . Тоест със схема която някои съфорумци ( И Гуардиола ) смятат за най-доброто във футбола ...
Интересно какви ще са коментарите , ако Клоп отново надиграе тактически Пеп ... вероятността за което не е хич малка . 8-)
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 16 май 2014 16:26

Откъде видя,че Манджу няма да е в групата? :roll:
Иначе Рибери играе много под нивото си този сезон,не знам защо се оплаква.
В състава има много футболисти и всички трябва да играят,ако не бяха контузиите на Шакири и сега на Тиаго,не знам как щеше да ги върти Пеп,а и Швайни и Хави бяха контузени,както и Гьотце...
Според мен състава ще е:
------------------Нойер--------------
Лаам---Данте---Боатенг*---Алаба
----------Хави-------Кроос----------
-----Робен---------------Гьотце----
-----------Мюлер--------------------
-----------------Манджукич--------

Не знам Боатенг може ли да играе този мач или е наказан,ако не играе може Хави да влезе до Данте,Лаам дефанзивен и Рафиня бек.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 16 май 2014 16:37

Боата не е наказан. В Германия наказанията важат само за турнира, за който са получени. Дори и за... приятелските срещи. Дето се вика- швабска му работа :)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
brendiboy
Контакти:

Мнениеот brendiboy » 16 май 2014 17:36

HoUs4oOL написа:Откъде видя,че Манджу няма да е в групата? :roll:
В състава има много футболисти и всички трябва да играят,ако не бяха контузиите на Шакири и сега на Тиаго,не знам как щеше да ги върти Пеп,а и Швайни и Хави бяха контузени,както и Гьотце...
Според мен състава ще е:

Не знам Боатенг може ли да играе този мач или е наказан,ако не играе може Хави да влезе до Данте,Лаам дефанзивен и Рафиня бек.

Манджукич е извън групата заради Пеп. Затова смятам Хави централен Лам дефанзивен Рафиня бек Гьотце 9ка Рибери титуляр

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 16 май 2014 17:36

Според мен състава ще е:

http://bayern.gong.bg/view_article.php? ... _id=427675
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 16 май 2014 17:42

brendiboy написа:
Според мен състава ще е:

Манджукич е извън групата заради Пеп. Затова смятам Хави централен Лам дефанзивен Рафиня бек Гьотце 9ка Рибери титуляр

Рафиня - бек , Матинес и Лам дефанзивни , Кроос пред тях . Робен , Мюлер и Гьотце в предни позиции , като ще си сменят местата . Рибери ще влезе ( ако се налага на мястото на някой от последните трима ) . Доколкото съм наблюдавал експериментите на Гуардиола - това ще е отбора . Почти е изключено Писаро да започне титуляр ... което пък за мен е най-логично с оглед формата му .
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 16 май 2014 17:53

Значи Манджукич ще напусне почти сигурно,жалко...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Capitan Puyol

Мнениеот Capitan Puyol » 16 май 2014 23:34

Най-сетне Пеп ще приложи на практика това, което искаше и за което му пречеше наглия хърватин. Цял сезон Пеп го глезеше, а тоя даже когато Пеп го изкарваше след 80та минута същия се цупеше и правеше някакви идиотски жестове към треньора, сякаш Пеп му е длъжен за нещо. Радвам се че го е поставил на място хърватския перко.
Сега с Гьотце фалшива деветка (в ролята на Меси) нещата ще изглеждат доста по-добре. А Клоп ще сърба попарата,щото Пеп на финали е безпощаден... това да не му е Хайнкес да го млати с 5-2. :lol:

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 17 май 2014 00:35

Радио Каталуния да спре да коментира, защото явно е гледал 3 мача на Байерн. Манджукич протестира само в началото, но после двамата си бяха ОК. Даже ги бяха снимали прегърнати след някой важен мач (не мога да се сетя кой точно). Манджукич прави нормален сезон. Естествено по-слаб от минали, но така е със всички.
Иначе го видяхме Пеп на финал срещу Клоп миналото лято... Така че и тука пак се изказа неподготвен.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Върни се в “Байерн”