Руският елитен Терек (Грозни), където играе бившата звезда на Славия Благой Георгиев, проявява сериозен интерес към друг футболист на „белите“. Става въпрос за френския вратар Райс Мболи. От Терек са готови да извадят желаните от боса на Славия Венци Стефанов 500 000 евро. Иначе интерес към „черната пантера“ има и от страна на Левски и Литекс, които обаче едва ли биха дали подобна сума за стража.
От началото на сезона Мболи е най-постоянният играч на „белите“ и с отличните си намеси донесе няколко точки на най-стария столичен клуб, като пример за това са двубоите с Черно море и Локо (Сф). Освен това на „Овча купел“ нямат проблем с вратарския пост, тъй като имат още двама равностойни играчи на този пост – Йордан Господинов и Емил Петров.
http://meridianmatch.bg/?catid=1&id=35049
Ако това стане Венци Стефанов отново ще докаже че е майстор на трансферите в България
Зимни трансфери в Славия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Зимни трансфери в Славия
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Re: Терек (Грозни) вади 500 000 евро за вратаря на Славия
Само да не стане като с казанската афера... 

Разликата между Венци Стефанов и Тодор Батков е от тука до небето.Единият иска бърза печалба и се хваща като цаца на въдицата ,а другият се е доказал ,че може да продава._RoKi_ написа:Само да не стане като с казанската афера...
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
- venci_1913
- Контакти:
Тея журналята са си ... На 10 различни места пише 100 суми.. 1 мил евро тука 500 000 евро
На кого да вярваш?Аз пък вярвам ,че дебелия ако го продаде много ядове ще береме за този пост ,който Славия винаги е имала добри вратари на него
На кого да вярваш?Аз пък вярвам ,че дебелия ако го продаде много ядове ще береме за този пост ,който Славия винаги е имала добри вратари на него
Славия София
Винаги Славия ще ми остане в очите като отбора с най-добри трансфери. Явно не личи много, но имате добра трансферна политика, която се случва без много шум и кипрене. Успех !!!
Мболи е приличен вратар, но само толкова.
- ZinedineZidane
- Контакти:
baltimore написа:Винаги Славия ще ми остане в очите като отбора с най-добри трансфери. Явно не личи много, но имате добра трансферна политика, която се случва без много шум и кипрене. Успех !!!
Според мен имат добра търговска стратегия и добър процент печалба, трансферната политика намира изражение в резултатите, които на Славия липсват последните години.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Пеев подписа със Славия
Звездата на Пирин (Бл) Даниел Пеев подписа договор със Славия, съобщи столична агенция. За по-малкия брат на бившия национал Георги Пеев кандидат бе и Левски.
Договорът на Дани изтичаше в края на сезона и поради тази причина босът на "орлетата" Николай Галчев склони да го продаде на "белите" срещу не чак толкова висока трансферна сума. Според непотвърдена информация става въпрос за 130 000 лв.
Източник
Договорът на Дани изтичаше в края на сезона и поради тази причина босът на "орлетата" Николай Галчев склони да го продаде на "белите" срещу не чак толкова висока трансферна сума. Според непотвърдена информация става въпрос за 130 000 лв.
Източник

Re: Пеев подписа със Славия
Ужас. Опропости си шанса да избяга от България, ако е истина.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Re: Пеев подписа със Славия
Славия ВИНАГИ правят успешни трансфери извън България, с което друг столичен отбор през последните три години въобще не може да се похвали, пък и Славия си имат свойте амбиции и шансове, защо да ненаправят силен отбор за пролетният дял от шампионата