Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Лимонадения Джо
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот Лимонадения Джо » 16 май 2014 14:04

GOLEADOR написа:Кражбата на лиценза през 2008 си е на сметката на Левски.Батков лично се похвали с делото си.Сега подуенци пак атакуват ЦСКА като оправдават атаката си с искане от УЕФА.Не,че такова има.Отделно вече се надяват да накажат Ботев с наказание което да ги извади от ЕКТ.Подуенска му работа!

Как работата да е подуенска, а общината се казва Подуяне? Отговора ще намериш в трети клас.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 май 2014 14:18

GOLEADOR написа:Кражбата на лиценза през 2008 си е на сметката на Левски.Батков лично се похвали с делото си.Сега подуенци пак атакуват ЦСКА като оправдават атаката си с искане от УЕФА.Не,че такова има.Отделно вече се надяват да накажат Ботев с наказание което да ги извади от ЕКТ.Подуенска му работа!

Отнемането на лиценза през 2008 е само и единствено на сметката на вашето безотговорно ръководство! Сега пак търсите проблема там, където не е. Били сме ви атакували :? Защо да го правим? Заради боеспособния отбор, с който разполагаме за Европа или заради липсата на работа и скуката покрай честванията? Чак и Ботев вкарахте в заверата :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 16 май 2014 15:20

TristaNNN написа:

Отнемането на лиценза през 2008 е само и единствено на сметката на вашето безотговорно ръководство! Сега пак търсите проблема там, където не е. Били сме ви атакували :? Защо да го правим? Заради боеспособния отбор, с който разполагаме за Европа или заради липсата на работа и скуката покрай честванията? Чак и Ботев вкарахте в заверата :lol:

Атаката ви към ЦСКА е жалка.Още по-жалкото е,че в нея се замеси човек като Баждеков.Но като се замисли човек,какво по-нормално от това.Просто след Батков(2008) дойде ред и на Баждеков .И съвсем естествено след ЦСКА да се надявате Ботев да бъдат наказани да не участват в ЕКТ.Това не си го измислям аз,а съм го прочел във вашия форум.Питай "Емил" ако не вярваш.Пиши му на лични и се разберете там за заверата.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 16 май 2014 15:49

Tommi написа:
vaskonti написа:Какво общо има това бре! Баси, наистина ли не можете да разберете какво точно питам?!??! Питам за 38 път, а дано някой от вас вдене най-накрая - има ли връзка между излизането на онази статия и изказването на Баждеков точно 2 часа по-късно, че Левски е получил писмо от УЕФА да си подаде документите за ЕКТ? Питам също от кога УЕФА праща подобни писма - на който и да е, когато и да е?Често ви казвам, ако и тоя път на това ми "отговорите" с въпрос за Пакурар или Гърнето, направо ще се гръмна, бахму... :|

А Баждеков казвал ли е, че е получил писмо от Левски или това са фенски/журналистически интерпретации? Питам, защото думите на Баждеков са "по искане на УЕФА", а не че е получавал писмо. Или аз съм пропуснал, ако има друга информация.

Аха, сега пък има огромно значение дали искането е пристигнало с писмо, с мейл, със Спиди или е пратено до поискване в централна поща. Това е изключително важно да се уточни.
Пак не разбрах - УЕФА дали изобщо праща подобни искания(според скромното ми мнение - без значение как ги праща) към който и да е отбор в Европа?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 16 май 2014 16:03

vaskonti написа:
Tommi написа:
vaskonti написа:Какво общо има това бре! Баси, наистина ли не можете да разберете какво точно питам?!??! Питам за 38 път, а дано някой от вас вдене най-накрая - има ли връзка между излизането на онази статия и изказването на Баждеков точно 2 часа по-късно, че Левски е получил писмо от УЕФА да си подаде документите за ЕКТ? Питам също от кога УЕФА праща подобни писма - на който и да е, когато и да е?Често ви казвам, ако и тоя път на това ми "отговорите" с въпрос за Пакурар или Гърнето, направо ще се гръмна, бахму... :|

А Баждеков казвал ли е, че е получил писмо от Левски или това са фенски/журналистически интерпретации? Питам, защото думите на Баждеков са "по искане на УЕФА", а не че е получавал писмо. Или аз съм пропуснал, ако има друга информация.

Аха, сега пък има огромно значение дали искането е пристигнало с писмо, с мейл, със Спиди или е пратено до поискване в централна поща. Това е изключително важно да се уточни.
Пак не разбрах - УЕФА дали изобщо праща подобни искания(според скромното ми мнение - без значение как ги праща) към който и да е отбор в Европа?

Заслужава ли си усилията да разбереш истината? Ако добре си спомням на 11.05.Баждеков беше на някакво мероприятие
по тяхното честване/писанието беше излязло сутринта/и журналята го подхванаха.Може и да греша,но не много.Сигурно има и друга версия.УЕФА да иска повече отбори от квотата за да има резервен вариант.Миналата година Ботев имаха такъв лиценз и това позволи бързо да ги сменят с нас.Не съм наясно с правилниците и разпоредбите,но това на мен не ми е работа да ги знам.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 16 май 2014 16:12

TristaNNN написа:[/b]

Ахааааа, даже и Емил ли е в заверата :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/quote]
Линк ли искаш?Защо не му пишеш на лични ако си мислиш,че те лъжа?

П.П.
Потрудих се вместо теб.Сега вече няма как да отричаш,че чакате ЦСКА или Ботев да бъдат извадени от ЕКТ.

[rimg]http://prikachi.com/images/768/7329768h.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 май 2014 16:56

GOLEADOR написа:
TristaNNN написа:[/b]

Ахааааа, даже и Емил ли е в заверата :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Линк ли искаш?Защо не му пишеш на лични ако си мислиш,че те лъжа?

П.П.
Потрудих се вместо теб.Сега вече няма как да отричаш,че чакате ЦСКА или Ботев да бъдат извадени от ЕКТ.

[rimg]http://prikachi.com/images/768/7329768h.jpg[/rimg][/quote]

Добре, да обобщим. Според теб Левски е в основата на отнетия лиценз през 2008, макар че тогава всичко при армейците е било изрядно. Сега се повтаря сходен сценарий, с тази разлика, че ръководството на червените се усеща навреме и всячески се опитва да "отблъсне" вражеските сини атаки на ММ и Баждеков, който, макар и нищо не споменавайки за отнемане на червени лицензи, пак е главен заподозрян. Доказателство за заверата са думите на някой си Емил, фен на Левски и активен участник в синия подфорум, който прогнозира вадене на червените от ЛЕ, та даже и Ботев изхвърля оттам :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 16 май 2014 17:11

vaskonti написа:
Tommi написа:А Баждеков казвал ли е, че е получил писмо от Левски или това са фенски/журналистически интерпретации? Питам, защото думите на Баждеков са "по искане на УЕФА", а не че е получавал писмо. Или аз съм пропуснал, ако има друга информация.

Нещо не можеш да разбереш. Питам дали Баждеков е казал, че има писмо/мейл/пратка/съобщение във Фейсбук, или това са фенски/журналистически интерпретации? Ако не е казвал такова нещо, то не може ли да е имал предвид, че искането/изискването/нареждането/настояването на УЕФА е до датата Х всеки отбор да е подал документи, за да може да участва в ЕКТ? Т.е. това искане да е онова, което пише в нормативните документи на УЕФА?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 16 май 2014 17:14

През 2008 лиценза ни бе отнет за неплатени данъци и го дадоха на отбор който укрива данъци.И ако в Америка за укриване на данъци вкараха Ал Капоне в затвора,тука дадоха на Левски възможност да заработи едни 7 милиона лева.Сега ръководството на Левски отново атакува ЦСКА.Но то си е за ваша сметка.Държите се нагло , а това винаги ви се връща.Неприятно впечатление прави и факта,че феновете на Левски попиват от наглостта на ръководителите на клуба и вече чакат служебно класиране в ЕКТ за сметка на ЦСКА или Ботев.Знам,че това ще осмисли юбилея ви,но да си бяхте спечелили честно квотата,а не да сеете интриги по медиите и после да се чудите защо другите ви отвръщат по този груб начин.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 16 май 2014 17:14

През 2008 лиценза ни бе отнет за неплатени данъци и го дадоха на отбор който укрива данъци.И ако в Америка за укриване на данъци вкараха Ал Капоне в затвора,тука дадоха на Левски възможност да заработи едни 7 милиона лева.Сега ръководството на Левски отново атакува ЦСКА.Но то си е за ваша сметка.Държите се нагло , а това винаги ви се връща.Неприятно впечатление прави и факта,че феновете на Левски попиват от наглостта на ръководителите на клуба и вече чакат служебно класиране в ЕКТ за сметка на ЦСКА или Ботев.Знам,че това ще осмисли юбилея ви,но да си бяхте спечелили честно квотата,а не да сеете интриги по медиите и после да се чудите защо другите ви отвръщат по този груб начин.

Върни се в “Архив”