Вандалските прояви на фенове на Ботев на ст.Лазур, АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета - фейс контрол

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: Наказват Ботев с лишаване от домакинство

Мнениеот za nas e toj religiq » 16 май 2014 15:31

petko.h.markov написа:
za nas e toj religiq написа:
boabbb написа:
za nas e toj religiq написа:Абе стана едно голямо мазало ! Общо взето всички се изложихме барабар с полицията и пожарната :oops: Единственото нещо което успя да ме разсмее от вчера до сега , е тоя полицай дето за малко не си загуби патлака :)

Ами ако не му е сложен предпазителя и гръмне, и утрепе някой, едва ли ще е много смешно, ама айде ;)

То колкото е смешно толкова е и трагично , щото показва на кво ниво са ни и пожарната и полицията ! Освен нас феновете !

Много точно казано.Може и да е грехота,но аз сега се смея,като ви чета коментарите и гледам записа.Егати държавата сме.Наистина няма такава държава никъде по света.Пожарът гори,хвърлят се факли и пиротехника,а публиката си пее.
Дебилска работа.Нищо не може да я уплаши.

Абе те феновете разбраха за пожара чак като се поразсее дима и видяхме че пожарникаря гаси с маркуча! Под козирката беше такава мъгла че нищо не се виждаше от пред , аз си мислех че горят лентите от начяло , чак после видях по в страни че гасят таблото!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 16 май 2014 15:39

petko.h.markov написа:
boabbb написа:
za nas e toj religiq написа:Абе стана едно голямо мазало ! Общо взето всички се изложихме барабар с полицията и пожарната :oops: Единственото нещо което успя да ме разсмее от вчера до сега , е тоя полицай дето за малко не си загуби патлака :)

Ами ако не му е сложен предпазителя и гръмне, и утрепе някой, едва ли ще е много смешно, ама айде ;)

То колкото е смешно толкова е и трагично , щото показва на кво ниво са ни и пожарната и полицията ! Освен нас феновете !

Много точно казано.Може и да е грехота,но аз сега се смея,като ви чета коментарите и гледам записа.Егати държавата сме.Наистина няма такава държава никъде по света.Пожарът гори,хвърлят се факли и пиротехника,а публиката си пее.
Дебилска работа.Нищо не може да я уплаши.

Абе те феновете разбраха за пожара чак като се поразсее дима и видяхме че пожарникаря гаси с маркуча! Под козирката беше такава мъгла че нищо не се виждаше от пред , аз си мислех че горят лентите от начяло , чак после видях по в страни че гасят таблото!

Не ми се сърдете на думите.Вие сте били на мача и сте отреагирали съгласно ситуацията.Аз казвам как ми изглеждаха
нещата като гледах различните клипове днес.А това,че нямаше паника е добре.Иначе щеше да стане страшно меле.

alchemist
Контакти:

Мнениеот alchemist » 16 май 2014 15:44

kileto написа:
alchemist написа:минимум 10 мача трябва да ги накажат + отнемане на точки! или изхвърляне от купата за следващият сезон!

и това важи за всеки отбор , който не може да си контролира кретените!
Англия колега Англия ,3 години без евротурнир, 3 години без участие в турнира за купата на България, по долна дивизия ,защото това за кой път става този сезон.Трябва сурови наказания за всички подобни действия ,че белким мирясат такива малоумници (не визирам само Ботев за всички отбори се отнася това мое мнение)

Точно това трябва да се направи !!!!!!!!!!!
И не само за Ботев или само за провинциалните отбори , а за абсолютно всички .
Иначе, скоро ще има смъртни случаи :(

За тези които мрънкат , че все Ботев бил наказван : хич, ама хич и изобщо не ме интересува Ботев! Искам това да се въведе спрямо всички наркоолигофрени!
Искам да си водя спокойно децата на стадиона!
„Те знаят как съм се измъчвал, аз не съм чичко Паричко. Аз съм ходил една седмица с 5 лева в джоба, за да давам пари тук. Колата ми е на 9 години. Аз не съм като тях“, допълни благодетелят на „червените“.

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 16 май 2014 15:46

Rooster1912 написа:
sostenere написа:Казваш, феновете ви гледат да хвърлят факлите на разстояние от лентите, за да не се запалят, не са хвърлили една факла върху тях, а пожарникарът ги хвърля върху тях и пламва пожара... без коментар. Щетите да се заплатят от пожарната в Бургас, защото ако не бяха те, нямаше да има и пожар, луда работа. :lol:

Лентите са долу при оградата, прибрани от децата. Малоумни дебили хвърлят факли към терена. Ъгълът межу оградата и лентите е много малък, почти невъзможно е да попадне там факла от трибуната, тъй като по оградата има застави. Професионален пожарникар гаси факлите от терена, като ги ... изхвърля в хартиените ленти. Пламва пожар. Тва се вижда на клипа. Ти нещо друго ли виждаш?

Е виждам как горят факли до рекламните пана и преди пожарникара да хвърля и той там, което не е правилно, трябва да ги гаси в кофа с вода. Обаче да кажеш че той е направил пожара е ебати наглата история, извинявай.
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Потребителски аватар
dinko81
Контакти:

Мнениеот dinko81 » 16 май 2014 15:47

Извън темата да попитам аз БУЛТРАСите:
До кога ще търпите Мърльо?Неразбрахте ли,че този ннищо не става от него?Ще си обирате калъфките и тва е докато вие тренер!С този отбор,с парите ви трябва да се борите за първо място и купата да я вземите!Защп млъкнахте срещу него?Платиха ли ви?Все повече ми заприличвате на ония платените от герена,които София запад колят,бесят ако някой скочи срещу собственика!
CSKA SOFIA ARMY!

snakyy
Контакти:

Мнениеот snakyy » 16 май 2014 15:52

Те това е пълна гавра на мача им с локото за няколко бомбички мача беше прекратен а Мърльо и играчите на Ботев ореваха цяля България как живота им бил застрашен. Вчера пожар, ексцесии, нахлуване на терена, обсипване на терена с предмети и отломки от изпочупения сектор - и в резултат не само че мача не беше прекратен ами и се доигра с половин час продължение. Сега нормално е и наказанието им да е смешно. Ама то хубаво щеше да е и ако рекламодателите скочат почти час платената от тях реклама липсваше. Тия канарчета ли са врабчета ли са какво си мислеха че Домусчиев ще им подари купата ли?

Потребителски аватар
kikooo1912
Контакти:

Мнениеот kikooo1912 » 16 май 2014 15:58

dinko81 написа:Извън темата да попитам аз БУЛТРАСите:
До кога ще търпите Мърльо?Неразбрахте ли,че този ннищо не става от него?Ще си обирате калъфките и тва е докато вие тренер!С този отбор,с парите ви трябва да се борите за първо място и купата да я вземите!Защп млъкнахте срещу него?Платиха ли ви?Все повече ми заприличвате на ония платените от герена,които София запад колят,бесят ако някой скочи срещу собственика!

Отбора ни си има собственик, който единствен може да вземе решение по този въпрос. Нашата работа е да си подкрепяме отбора. Сега вече имаме и друга по-важна задача: да изринем наркоманската сган сред нас и да си върнем достойнството след унижението, което ни причиниха вчера.

Потребителски аватар
Agnostic front 1912
Контакти:

Мнениеот Agnostic front 1912 » 16 май 2014 16:00

fena написа:...

Циганин.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uS7zGUgOZ2g[/youtube]
[wrapimg=]http://img2.sportal.bg/uploads/news/2012_11/images/00354091.jpg[/wrapimg]

genev32
Контакти:

Мнениеот genev32 » 16 май 2014 16:01

Всички дето плюха, че феновете са запалили паната могат вече да млъкнат защото както се видя не са ги запалили те.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 16 май 2014 16:25

sostenere написа:
Rooster1912 написа:
sostenere написа:Казваш, феновете ви гледат да хвърлят факлите на разстояние от лентите, за да не се запалят, не са хвърлили една факла върху тях, а пожарникарът ги хвърля върху тях и пламва пожара... без коментар. Щетите да се заплатят от пожарната в Бургас, защото ако не бяха те, нямаше да има и пожар, луда работа. :lol:

Лентите са долу при оградата, прибрани от децата. Малоумни дебили хвърлят факли към терена. Ъгълът межу оградата и лентите е много малък, почти невъзможно е да попадне там факла от трибуната, тъй като по оградата има застави. Професионален пожарникар гаси факлите от терена, като ги ... изхвърля в хартиените ленти. Пламва пожар. Тва се вижда на клипа. Ти нещо друго ли виждаш?

Е виждам как горят факли до рекламните пана и преди пожарникара да хвърля и той там, което не е правилно, трябва да ги гаси в кофа с вода. Обаче да кажеш че той е направил пожара е ебати наглата история, извинявай.

Ти ми кажи факт ли е че таблото се запали точно там където "пожарникаря" хвърли факлите ! И кой е виновен че се е запалило таблото,тоя който ги е хвърлил на терена , или тоя който ги е хвърлил до таблото :shock: Това действие на пожарникарите професионално ли ти се вижда ???

Върни се в “Ботев”