Ботев (ПД) - Лудогорец 0:1 | Купа на България - ФИНАЛ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
atanas7510
Контакти:

Re: Ботев (ПД) - Лудогорец | Купа на България - ФИНАЛ

Мнениеот atanas7510 » 16 май 2014 10:05

Честито бяхте по добри и заслужено спечелихте.

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 16 май 2014 10:08

Честито Лудогорци,и тази година сме пълни господари.Дерзайте.
Само Лудогорец!

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 16 май 2014 11:29

Радвайте се за момента, защото Лудогорец наистина задмина всички. Дано остане силен и занапред, че конкуренция ни трябва, не приятелски мачове. Колкото по-силни отбори във А група, толксова по-добре за българския футбол. Домусчиев доказа, че е сериозен човек и стъпка по-стъпка разгръща проекта си. Досега печели, но не винаги ще е така и когато дойдат тежките дни ще видим, колко струва клуба.

ivelinsky
Контакти:

Мнениеот ivelinsky » 16 май 2014 11:41

Ако сме в една сериозна европейска държава сега Ботевъ щеше да е извън профифутбола .
Не може да развалят празника на най-добрия футболен отбор в БГ за 2014г.
Аз съм от ЦСКА ,но искрено се радвам на орлите .

Пожелавам успех и дано влезете в шампионска лига ........ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Plovdiv 100

Мнениеот Plovdiv 100 » 16 май 2014 12:06

fire написа:Пожелавам успех на шампионите..., но тази купа е при жълтите много преди този финал да се играе и в Пловдив това се говори от всички! Включително и от фенове на БотевЪ! Добре е това да се знае! .....След седмица ще видим, дали е бил верен този "слух"?!

ПП: Тази вечер Литекс биха и то с унизителното 3-0! Не беше ли по-удачно да се коментира този мач? Пък и след дни в Пловдив идват ЦСКА. Или и този мач не е важен?........

Къде си бе, палячо? Къде сиииии! Няма такъв смешник като теб.

Честито на Лудогорец. Напълно заслужено ни победихте. Очевидно сме много далеч от истината.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 16 май 2014 12:09

Plovdiv 100 написа:
fire написа:Пожелавам успех на шампионите..., но тази купа е при жълтите много преди този финал да се играе и в Пловдив това се говори от всички! Включително и от фенове на БотевЪ! Добре е това да се знае! .....След седмица ще видим, дали е бил верен този "слух"?!

ПП: Тази вечер Литекс биха и то с унизителното 3-0! Не беше ли по-удачно да се коментира този мач? Пък и след дни в Пловдив идват ЦСКА. Или и този мач не е важен?........

Къде си бе, палячо? Къде сиииии! Няма такъв смешник като теб.

Честито на Лудогорец. Напълно заслужено ни победихте. Очевидно сме много далеч от истината.

Ах и за този мач ли е имало "директива" :D
Да си призная и аз очаквах, че по-скоро Ботев ще излъже противника си. Не заради директиви и т.н. а защото това беше шанса с изяждането на тревата в един мач да вземат трофей, да подпечатат празника за бултрасите.. а и да оправдаят Мъри и скъпата му селекция.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 16 май 2014 12:56

soulhealer написа:2:0 за Ботев! Някои хора може да ми се смеят, но отбора на Лудогорец няма да издържи психически. Условията за тях, ще бъдат кошмарни! И четох един коментар на фен на лудогорец в който сравнява предишен финал с Локомотив Пловдив и този който предстои . Това е смешно и няма нищо общо.

Жълтият е много прав. На феновете на Лудогорец едва ли и през ум им е минавало на какво ще станат свидетели.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

kev1n
Контакти:

Re: Ботев (ПД) - Лудогорец 0:1 | Купа на България - ФИНАЛ

Мнениеот kev1n » 16 май 2014 13:24

Така е! 6 купи за 3 години, 1/8 финал в ЛЕ, отстраняване на Лацио в директни елиминации.. НЕ СЪМ СИ ГО И ПОМИСЛЯЛ! :)

Потребителски аватар
atanas7510
Контакти:

Мнениеот atanas7510 » 16 май 2014 14:36

Да така е но ще дойдат и неуспехите и тогава ще видим дали на някой от Вас ми пука за Лудогорец или просто следва силните на деня. Лесно се подържа докато побеждаваш трудно е като губиш.Ние минах през всякакви етапи и пак сме зад отбора. Ходил съм на мач и съм знаел че ще паднем и пак съм бил там викал съм падали сме и съм бил доволен.

Потребителски аватар
dickinson
Контакти:

Мнениеот dickinson » 16 май 2014 14:49

atanas7510 написа:Да така е но ще дойдат и неуспехите и тогава ще видим дали на някой от Вас ми пука за Лудогорец или просто следва силните на деня. Лесно се подържа докато побеждаваш трудно е като губиш.Ние минах през всякакви етапи и пак сме зад отбора. Ходил съм на мач и съм знаел че ще паднем и пак съм бил там викал съм падали сме и съм бил доволен.

ние във В група събирахме над 1000 човека на мач, в Б бяхме рекордьори заедно с Етър доколкото си спомням
няма други качествени забавления в нашия регион освен футбола

Върни се в “Лудогорец”