минимум 10 мача трябва да ги накажат + отнемане на точки! или изхвърляне от купата за следващият сезон!
и това важи за всеки отбор , който не може да си контролира кретените!
Вандалските прояви на фенове на Ботев на ст.Лазур, АНКЕТА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Наказват Ботев с лишаване от домакинство
„Те знаят как съм се измъчвал, аз не съм чичко Паричко. Аз съм ходил една седмица с 5 лева в джоба, за да давам пари тук. Колата ми е на 9 години. Аз не съм като тях“, допълни благодетелят на „червените“.
Крайно време е, да се отнемат точки заради подобни простотии. Мисля, че само така могат да бъдат озаптени тези т.нар. фенове, без които преди 15 години беше много по - добре, пълни стадиони и атмосфера която сега и със 100 мегафона и колони, не може да се създаде, защото просто няма фенове.
- Show Must Go On
alchemist написа:минимум 10 мача трябва да ги накажат + отнемане на точки! или изхвърляне от купата за следващият сезон!
Съгласен!
Но защо винаги желаете такива проблеми да се решават по този начин с клубове извън столицата?
Ако искаш ще ти дам много примери в близките години, за които "грандовете" трябваше да бъдат лишени от доста по сериозни неща отколкото лишаване от домакинство.
Аз предлагам закриване + 100 000 лири глоба

Леевски, оле

- Синият Болярин
- Контакти:
dodo7271 написа:Ами нормално. За същото нещо Локо Пд ги наказаха 4 мача. Ботев само 1. И после БФС не е на Цветан Василев?
Даже за по-безобидно.
И да беше само БФС. Изкупи половината държава и на ДПС кадрите са в управлението на общини, където нямат никакви гласоподаватели.
Големият проблем не е в това, което т. нар. фенове на Ботев свършиха! Големият проблем е, че не осъзнават какво вършат, както и доколко е реалистично това, в името на което го вършат.
- Unforgiven_M
- Контакти:
Да изчакаме официалното наказание, но то при всички положения ще е смешно малко, защото такива са разпоредбите...
И утре тези или други хулигани от други агитки пак ще направят същото...
И утре тези или други хулигани от други агитки пак ще направят същото...
blanco написа:Крайно време е, да се отнемат точки заради подобни простотии. Мисля, че само така могат да бъдат озаптени тези т.нар. фенове, без които преди 15 години беше много по - добре, пълни стадиони и атмосфера която сега и със 100 мегафона и колони, не може да се създаде, защото просто няма фенове.
Да, точно преди 15 години не е имало хулигани на стадионите

Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !
- kikooo1912
- Контакти:
Това наказание е смешно! Реално трябва да ни накажат минимум 5 мача без публика и поне една година да не се състезаваме в този турнир. Такива смешни наказания стимулират допълнително дрогираната сган да си прави каквото иска по време на мачовете. Знам че 99% от нас не са направили нищо, но вина носим всички, защото позволяваме това да се случва сред нас.
Англия колега Англия ,3 години без евротурнир, 3 години без участие в турнира за купата на България, по долна дивизия ,защото това за кой път става този сезон.Трябва сурови наказания за всички подобни действия ,че белким мирясат такива малоумници (не визирам само Ботев за всички отбори се отнася това мое мнение)alchemist написа:минимум 10 мача трябва да ги накажат + отнемане на точки! или изхвърляне от купата за следващият сезон!