Какво е адекватното наказание за отбори с хулиганска публика
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Red_Girl
- Контакти:
Re: Какво е адекватното наказание за отбори с хулиганска публика
Хореографията се прави в обичайните сектори.. ако не искаш да ти дими и прочие, има още 3. Ти ми даваш пример с бомбичка, но не прочете, че съм написала, че съм против тях. От факлата нищо няма да ти стане. Никой не те кара да я палиш, тези, които го правят, разбират. И аз съм го правила и няма нищо страшно. И хореото се прави обичайно в началото на първото или второто полувреме. Но дори и факлите са за малко. В случая както казах стана проблем с лентите. Примерите са ти безсмислени.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

Red_Girl написа:Хореографията се прави в обичайните сектори.. ако не искаш да ти дими и прочие, има още 3. Ти ми даваш пример с бомбичка, но не прочете, че съм написала, че съм против тях. От факлата нищо няма да ти стане. Никой не те кара да я палиш, тези, които го правят, разбират. И аз съм го правила и няма нищо страшно. И хореото се прави обичайно в началото на първото или второто полувреме. Но дори и факлите са за малко. В случая както казах стана проблем с лентите. Примерите са ти безсмислени.
Нищо не споменаваш и за безсмислените ми примери с камъните и седалките.Явно си от тези с факлите и се мислиш за недосегаема,заобиколена от няколко едино/не/мислещи индивида.Само че,както ти определено знаеш,факлите си вървят в комплект с бомбите,строшените седалки,камъните и ракетите хвърлени срещу противниковата агитка.Това е добре,когато си от страната на хвърлящите/добре за теб разбира се/.Но когато се намираш от другата страна не е съвсем добре.Аз съм попадал няколко пъти от потърпевшата страна и да ти кажа въобще не е интересно/без вина-виновен/,чудейки се как да защитя семейството си от лумпени като тези с факлите.Като толкова те впечатляват факлите и са толкова безобидни,защо по дяволите не си правите градински партита в задният двор на къщите си с всичките тези фенски атрибути,гледайки мача на 60 инчов екран и най важното-НЕ ПРЕЧЕЙКИ НА ХОРАТА КОИТО НЕ ХАРЕСВАТ ТЕЗИ ИЗПЪЛНЕНИЯ.Но магарето какво магаре ще е,ако не си покаже магариите пред хора?
Последна промяна от Готвача на 16 май 2014 13:15, променено общо 1 път.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
dreben23 написа:Вън от А група!
Докато хулиганите не станат хора, това трябва да е наказанието за всички отбори и феновете им! Няма Левски, ЦСКА или Ботев- на момента при такива изцепки отбора да отива в по-долните дивизии.![]()
Всички твърдят по телевизията, че тази вечер е имало някакъв празник, аз обаче видях най-обикновена селяния!От фенове, от полиция, че и от длъжностни лица! Добре, че българските пожарникари си вършат експедитивно работата и никой не пострада!
Това обаче до голяма степен беше провокирано и от футболните умения и неумения на футболистите и на двата отбора, които играха най-слабия възможен мач, който всеки жив фен на футбола е гледал!
толкова да си тъп, че даже те съжалявам
Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.
- Red_Girl
- Контакти:
Тотално си се филмирал. Няма как да се разберем. Случвало се е да падне бомбичка до мен и да.. цял ден след тва почти не чувах, затова не ги подкрепям, както и ракети, и прочие.. Но за малко факли, да се направи нещо готино- еми няма как да откажа и никой няма да пострада..най-малкото , че в крайна сметка всичко се подготвя преди това и със сигурност няма да си до тези, които палят, освен, ако не се буташ при тях. А относно седалките, казах моята теза.. Ако някои хора си вършеха работата, някои основни хора нямаше да са на мачове, а шяха да са на друго място и само те са виновни, че ги допускат и после най-нагло обвиняват всички други, но не и себе си.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

Red_Girl написа:Тотално си се филмирал. Няма как да се разберем. Случвало се е да падне бомбичка до мен и да.. цял ден след тва почти не чувах, затова не ги подкрепям, както и ракети, и прочие.. Но за малко факли, да се направи нещо готино- еми няма как да откажа и никой няма да пострада..най-малкото , че в крайна сметка всичко се подготвя преди това и със сигурност няма да си до тези, които палят, освен, ако не се буташ при тях. А относно седалките, казах моята теза.. Ако някои хора си вършеха работата, някои основни хора нямаше да са на мачове, а шяха да са на друго място и само те са виновни, че ги допускат и после най-нагло обвиняват всички други, но не и себе си.
Ами аз не искам да се разбираме.

Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
-
- Контакти:
Red_Girl написа:Но за малко факли, да се направи нещо готино- еми няма как да откажа и никой няма да пострада..най-малкото ,
Вчера докато гледах мача се сетих за случката от долния клип и се надявах да не се случи. Нямало кой да пострада? Не са ли те учили, че огънят е опасен. Вчера можеше да стане всичко- дори и нещо такова. Само че покрай високите огради хората нямаше да могат да излязат- което ме сеща за една друга трагедия на един друг стадион...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=igiEgZelYXg[/youtube]
daydreamer написа:Red_Girl написа:Но за малко факли, да се направи нещо готино- еми няма как да откажа и никой няма да пострада..най-малкото ,
Вчера докато гледах мача се сетих за случката от долния клип и се надявах да не се случи. Нямало кой да пострада? Не са ли те учили, че огънят е опасен. Вчера можеше да стане всичко- дори и нещо такова. Само че покрай високите огради хората нямаше да могат да излязат- което ме сеща за една друга трагедия на един друг стадион...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=igiEgZelYXg[/youtube]
Абсолютно реално е да се случи това. Но просто хора като тая патка не го разбират. Само ще й кажа, че с факла може да се нанесе такова изгаряне, че да ти остане белег цял живот. Може и да се ослепее, ако някой пиян нещастник залитне и факлата му ти докосне очите. Да не говорим, че при много дим, може да се стигне и до задушаване, все пак факлите не бълват планински въздух.
Относно бомбите, заинтересувай се какво се случи с Гергана на ст. Народна армия на един мач преди години и дали сега живее нормално. За щастие на теб не ти се е случило това, само не си чувала цял ден. А ако не чуваше изобщо???
Хореография може да се направи и без факли, бомби и димки и да е достатъчно надъхваща и ефектна.
Лично аз предпочитам пълни стадиони, без ултраси и бели цигани, отколкото това, което е в момента.
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Red_Girl написа:Хореографията се прави в обичайните сектори.. ако не искаш да ти дими и прочие, има още 3. Ти ми даваш пример с бомбичка, но не прочете, че съм написала, че съм против тях. От факлата нищо няма да ти стане. Никой не те кара да я палиш, тези, които го правят, разбират. И аз съм го правила и няма нищо страшно. И хореото се прави обичайно в началото на първото или второто полувреме. Но дори и факлите са за малко. В случая както казах стана проблем с лентите. Примерите са ти безсмислени.
Абе вие сте много зле. Има ли правило, забраняващо пиротехниката? Има. Забележи, има го не само като правило на БФС, има го като ЗАКОН в държавата. В такъв случай не е ли малко нагло да ми разправяш, че хората трябвало "да ходят в другите 3 сектора (те са 2 но ти дори няма да разбереш защо)? Защото някакви си там правели "шоуто", като всъщност използват прийоми, забранени от устава на футбола у нас и от закона.
И за чао: може да ревете, че лентите са запалени неволно. Сигурно е така. В края на краищата ще приемем, че на УЛТРАСИТЕ им е било трудно да предвидят, че хартията гори когато в нея падне факла. Но нещо избягвате да коментирате нахлуването на терена, което едва ли беше неволно и само футболистите на Ботев спасиха мача от прекратяване. Избягвате да споменете и бутнатата ограда, и строшените седалки и паветата. Сигурно и тези неща станаха неволно. Абе ултраси.. като ги видя мечтая за възстановяването на каторгата.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
Къде са феновете дето обичат да казват к*р за модерния футбол и да кажат колко нормално е била цялата тази случка на финала за купата?
Върни се в “Футбол - България”