Мениджър лобира за бек в Черно море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Мениджър лобира за бек в Черно море
Дани направи 2 силни мача и веднага за заместник на Кривия го направихте.Да не говорим колко положения изтарва срещу Локо Сф,но няма значение факт е че напоследък играе по добре дано да продължава да го показва.
chelseabg написа:Дани направи 2 силни мача и веднага за заместник на Кривия го направихте.Да не говорим колко положения изтарва срещу Локо Сф,но няма значение факт е че напоследък играе по добре дано да продължава да го показва.
Ясно е, че Дани не може да стане заместник на Кривия (то кой ли пък може от българското първенство?), но е факт, че момчето винаги се раздава на терена и играе не лош футбол. Аз мисля, че все повече и повече ще ни радва с голове и игра.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
зеления написа:chelseabg написа:Дани направи 2 силни мача и веднага за заместник на Кривия го направихте.Да не говорим колко положения изтарва срещу Локо Сф,но няма значение факт е че напоследък играе по добре дано да продължава да го показва.
Ясно е, че Дани не може да стане заместник на Кривия (то кой ли пък може от българското първенство?), но е факт, че момчето винаги се раздава на терена и играе не лош футбол. Аз мисля, че все повече и повече ще ни радва с голове и игра.
+1

Черно море