Мениджър лобира за бек в Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

chelseabg
Контакти:

Re: Мениджър лобира за бек в Черно море

Мнениеот chelseabg » 18 ное 2009 14:11

Дани направи 2 силни мача и веднага за заместник на Кривия го направихте.Да не говорим колко положения изтарва срещу Локо Сф,но няма значение факт е че напоследък играе по добре дано да продължава да го показва.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 18 ное 2009 14:36

chelseabg написа:Дани направи 2 силни мача и веднага за заместник на Кривия го направихте.Да не говорим колко положения изтарва срещу Локо Сф,но няма значение факт е че напоследък играе по добре дано да продължава да го показва.

Ясно е, че Дани не може да стане заместник на Кривия (то кой ли пък може от българското първенство?), но е факт, че момчето винаги се раздава на терена и играе не лош футбол. Аз мисля, че все повече и повече ще ни радва с голове и игра.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
mi7ence7y
Контакти:

Мнениеот mi7ence7y » 18 ное 2009 21:38

зеления написа:
chelseabg написа:Дани направи 2 силни мача и веднага за заместник на Кривия го направихте.Да не говорим колко положения изтарва срещу Локо Сф,но няма значение факт е че напоследък играе по добре дано да продължава да го показва.

Ясно е, че Дани не може да стане заместник на Кривия (то кой ли пък може от българското първенство?), но е факт, че момчето винаги се раздава на терена и играе не лош футбол. Аз мисля, че все повече и повече ще ни радва с голове и игра.

+1 ;) ;)
Черно море

Върни се в “Черно море”