Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
А "по искане на УЕФА" кво трябва да значи тогава? Били са му телеграма ли? Или са му пуснали гълъба?
Да покаже "искането".
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
- bilyaletdinov
- Контакти:
Връзката е, че ако не постигнете споразумение с мамалигата или не му платите, което дълбоко ме съмнява, може да имате проблеми с лиценза. Не виждам нищо нередно Левски да си пуска документите, предвид че за последните 6 години 2 пъти пропускахте ЕКТ заради вашите "управници". А на всичкото отгоре баш шеф ви е един от тези заради, които не играхте в Европа. Ама няма проблем вие цесекарите сте свикнали все някой друг да ви е виновен. Феновете са виновни за провала с акциите, легендите на клуба са виновни, че не вярват на месията с Томов, Левски са виновни, че са си подали документите за УЕФА. А видите ли изрядните платци Тодоров и Томов оня ден платиха заплатите на играчите за февруари
и някакъв румънец ги осъдил за над половин милион лева.
Баждеков каза, че Левски са подали документите по искане на УЕФА. Дали има писмо постъпило в Левски или Баждеков лъже и се надява, че Томов пак ще о**ре работа не мога да кажа. За мен по-вероятно е второто. Но затова сте си виновни самите вие! Защото вие сте единствения клуб в България, който години наред има трудности при вземането на лиценз и това определено не се дължи на ФК Левски, нито на лошите медии, а на вашите управленци, които вие качвате на пиедестал, а после прогонвате с камъни и изкопани гробове на Армията..

Баждеков каза, че Левски са подали документите по искане на УЕФА. Дали има писмо постъпило в Левски или Баждеков лъже и се надява, че Томов пак ще о**ре работа не мога да кажа. За мен по-вероятно е второто. Но затова сте си виновни самите вие! Защото вие сте единствения клуб в България, който години наред има трудности при вземането на лиценз и това определено не се дължи на ФК Левски, нито на лошите медии, а на вашите управленци, които вие качвате на пиедестал, а после прогонвате с камъни и изкопани гробове на Армията..
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
memnto написа:А "по искане на УЕФА" кво трябва да значи тогава? Били са му телеграма ли? Или са му пуснали гълъба?
Може да е със значение на "нареждане" или "правило" например.

Не е задължително да означава "УЕФА иска Левски София да подаде документи на 11 май".
Последна промяна от Tommi на 16 май 2014 12:18, променено общо 1 път.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Кражбата на лиценза през 2008 си е на сметката на Левски.Батков лично се похвали с делото си.Сега подуенци пак атакуват ЦСКА като оправдават атаката си с искане от УЕФА.Не,че такова има.Отделно вече се надяват да накажат Ботев с наказание което да ги извади от ЕКТ.Подуенска му работа!
Tommi написа:memnto написа:А "по искане на УЕФА" кво трябва да значи тогава? Били са му телеграма ли? Или са му пуснали гълъба?
Може да е със значение на "нареждане" или "правило" например.И смисълът да е: По искане на УЕФА всеки отбор трябва да подаде документи до дата Х, за да бъде допуснат до участие в ЕКТ.
Ето едно напълно логично тълкуване.
Не е задължително да означава "УЕФА иска Левски София да подаде документи на 11 май".
А може би трябваше да е "по иЗискване/ия на УЕФА"....
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Old_death написа:W84me написа:Баждеков каза, че са подали документи за евролиценз. Никъде не е споменавал, че Цска няма да вземе лиценз. Иначе не знам защо ме нападате, след като Тодоров буквално ви се кара, че не сте извадили по 30 лева...
А на базата на какво са подали тия документи за евролиценз ? На базата на класиране , финал за купата или пак по "ония начин " на Тонев ? Хиляда пъти съм те засичал , че се изказваш неподготвен ! Въпросът е лесен и изисква елементарен отговор . На каква база Левски е подал документи за евролиценз . Отговори ми кратко и ясно без увъртания , или пак няма да получа отговор , както на въпросът ми : " Колко е платил Левски за да играе на Герена ? "
Ами доколкото знам всеки отбор, който на теория има шанс за ЕКТ към съответния момент може да подаде документи. Тая година ли, миналата ли и Локо София бяха подали защото не били отпаднали (все още) от турнира за Купата.
В интерес на истината точните правила кога може и кога не може един отбор да подаде документи не ги знам, просто се сетих за тази ситуация с Локо София.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Но Левски е единственият отбор подал документи по "искане" на УЕФА!
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
GOLEADOR написа:Но Левски е единственият отбор подал документи по "искане" на УЕФА!
Е па Перукан каза, че УЕФА нищо не е казала за лицензите за ЕКТ на българските отбори.
Въобще.. така като гледам дали имаме лиценз или нямаме, що имаме лиценз (ако имаме) - все тая, в ЕКТ няма да играем тая година.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
memnto написа:Tommi написа:memnto написа:А "по искане на УЕФА" кво трябва да значи тогава? Били са му телеграма ли? Или са му пуснали гълъба?
Може да е със значение на "нареждане" или "правило" например.И смисълът да е: По искане на УЕФА всеки отбор трябва да подаде документи до дата Х, за да бъде допуснат до участие в ЕКТ.
Ето едно напълно логично тълкуване.
А може би трябваше да е "по иЗискване/ия на УЕФА"....
Синоними...
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!