Ексклузивно! 400 хил. лева изгоряха на стадион "Лазур"
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
Re: Ексклузивно! 400 хил. лева изгоряха на стадион "Лазур"
A, компетентните органи. Да си дойдем на думата. Компетентните органи обаче не са в агитките.
Не знам. За материалните щети - майната му. Ами, ако недай си боже този пожар се беше разразил по трибуните.
Ставаше страшно. Миналото - минало. Жертви - няма. Какъв ще е отговорът от тук насетне. Трябва нещо да се случи - кардинално и
с всички тежести на личната отговорност.
Ставаше страшно. Миналото - минало. Жертви - няма. Какъв ще е отговорът от тук насетне. Трябва нещо да се случи - кардинално и
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
-
ntodorov написа:Не знам. За материалните щети - майната му. Ами, ако недай си боже този пожар се беше разразил по трибуните.
Добре, че не стана това!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=TJ_vG4cHRKU[/youtube]
Plovdiv 100 написа:Футболът е масово мероприятие. За отбори като Локомотив, Ботев, ЦСКА и Левски това , което казваш е много трудно да се направи, да не кажа невъзможно. Не виждам как. За отбори като вашия и останалите - може би.
Всички изброени от теб отбори нямат фенска маса общо колкото примерно тази на Ливърпул.Но законите успяха да се справят с едни от най големите изроди в агитките/визирам английските такива/,а казваш че понеже е масово мероприятие в БГ,с агитките на Локо пд,Левски,Ботев пд и ЦСКА не могат да се справят???Просто думите България и закони в едно изречение не вървят.Да,всички се обидихме като сравниха преди време нашата Родина с кенеф.Но сега повечето нормални хора отчитат ,колко прав е бил автора на това твърдение.А хората /в по голямата си част част от агитките на футболните отбори/са тези които не само живеят в кенеф,ами се стараят и максимално да го доосер@т.Не успях да гледам мача,а само някои клипчета в нета,но това което видях е достойно да положи основите на една нова фенска култура,подобна на тази на запад,изградена от закона и налагана с всички сили и средства от тези,които сега феновете обявиха за основни виновници-ПОЛИЦИЯТА.Сега е момента това да се случи и ще бъда щастлив догодина да гледам мачове на стадиони пълни с нормални ЗАПАЛЯНКОВЦИ,завели на мач жените и децата си,след което да се приберат в къщи ЗАЕДНО,ЦЕЛИ И НЕВРЕДИМИ и ДОВОЛНИ,независимо от представянето на отбора им.Защото това е едно представление в което актьорите и публиката трябва да са поне на едно европейско ниво.Не искам да гледам хореографии съчинени от надрусани типове с изкривено виждане за ставащото около тях.Не искам лумпени да хвърлят камъни,железа,бутилки и каквото там и попадне под ръка,само защото противниковият отбор е по добър на терена.За последно си заведох цялото семейство на мач в София на финала за КБ между Черно море и ЦСКА.И повече никога няма да го направя,освен ако не се случи пожеланото от мен и вярвам всички нормални хора обичащи тази прекрасна игра.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Plovdiv 100 написа:Футболът е масово мероприятие. За отбори като Локомотив, Ботев, ЦСКА и Левски това , което казваш е много трудно да се направи, да не кажа невъзможно. Не виждам как. За отбори като вашия и останалите - може би.
Прав си! То това е и проблема! Как да го кажа...манталитет, лошо възпитание, чувство за безнаказаност! Ако има строги закони които да се прилагат ефективно може и да се променят нещата. Ако не, то по стадионите ще ходят само ненормалници. Е... питам аз, какъв е смисъла човек да харчи парите си, като инвестира в играчи, стадиони, терени и т.н.........и да гледа как някакви олигофрени съсипват всичко! Ми тъпо е! На домакинския ни мач с ЦСКА, фенове и журналисти осъдиха остро Домусчиев и полицията в Разград, че пребърквали феновете на ЦСКА, че не допуснали да вкарват бомбички, факли и прочие......Може да не е приятно да те пребъркват, но това са си мерки за сигурност и нямаше проблеми! А миналата година когато ги пуснаха свободно, едва не убиха дете! А сега същите тези журналисти със същия плам осъждат полицията, че не подходила професионално и допуснала пиротехника на стадиона. Така, че хубаво лошо, пропусквателния режим трябва да е много строг, и хванеш ли лумпен който по време на мач създава безредици...бой до насиране! Не знам....иначе няма оправия!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Нещо друго ми прави впечатление в коментарите на ситуацията: едни ругаят пловдивчани, други обвиняват полиция, пожарна, кого ли не... колко души казаха Браво на единствените, които го заслужиха (в баталните сцени): играчите на Ботев. Разчистваха терена, спираха феновете, абе още малко щяха да поемат поддръжката на мача на свой гръб, само и само да спасят колкото могат мача, да намалят проблемите за Ботев след него. Когато феновете тръгнаха да навлизат на терена според мен именно факта, че притичаха Цветков и компания спаси мача.. и Ботев от 0:4.
Та.. докато обсъждаме кой е виновен и кой не.. нека не забравяме играчите на Ботев. Макар и да паднаха си заслужиха аплодисментите.
Та.. докато обсъждаме кой е виновен и кой не.. нека не забравяме играчите на Ботев. Макар и да паднаха си заслужиха аплодисментите.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
-
Кво да ви кажа. Снощо по време на пирото ми се обади братовчед ми. Притеснил се да не сме се подпалили. Ние бяххме зад вратата под таблото. Та той ми каза, че докато тичал на един от полицаите му изпаднал пищова. Видяло се по телевизора. Цялата ни работа е такава.....смешна.
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Plovdiv 100 написа:Кво да ви кажа. Снощо по време на пирото ми се обади братовчед ми. Притеснил се да не сме се подпалили. Ние бяххме зад вратата под таблото. Та той ми каза, че докато тичал на един от полицаите му изпаднал пищова. Видяло се по телевизора. Цялата ни работа е такава.....смешна.
Да и увисна на синджира пустия пищов. Пак добре, че не се спъна в него ;D
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Колеги само да Ви напомня Англия (всички знаете за какво иде реч).За мен ,наказание от 3/4 години без Европа,сваляне в по долна дивизия 3/4 години без участие в турнира за купата на България.Защото за мен това е рецидив ,колко пъти само този сезон имаше подобни изцепки , колко??? Англия сега са кротки като агънца на стадиона,извън него не говоря (гледали сте предполагам док.филм на ББС как си уреждат агитките срещи) нормалните фенове и деца отиват да гледат шоу не палежи и тем подобни, защо трябва да страдат и Те заради шепа малоумници?
- Hernan Crespo
Здравейте бултраси,
понеже получих информация,че сте заявили стадион "Лазур" при евентуалното домакинстване в Лига Европа,та се питах,ако евентуално собственика на комплекса не ви разреши да играете там заради вчерашният гаф какво се случва?
Или както Цветан Василев е тръгнал да ремонтира стадиони,да поднови оградата,парка и LED-паната
Поздрави и да не ви пука!
България над всичко!
понеже получих информация,че сте заявили стадион "Лазур" при евентуалното домакинстване в Лига Европа,та се питах,ако евентуално собственика на комплекса не ви разреши да играете там заради вчерашният гаф какво се случва?
Или както Цветан Василев е тръгнал да ремонтира стадиони,да поднови оградата,парка и LED-паната

Поздрави и да не ви пука!
България над всичко!
[wrapimg=]http://3.bp.blogspot.com/_Pf5g52hk3uw/S4CW_DmE9AI/AAAAAAAAAhY/YMAmqRamC1E/s1600/crespo-parma-uefa-1998-99.jpg[/wrapimg]
Върни се в “Футбол - България”