КБ Финал:"Ботев"-"Лудогорец"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Re: КБ Финал:"Ботев"-"Лудогорец"

Мнениеот костенурк » 16 май 2014 01:48

El Commandante написа:
костенурк написа:иначе срамен мач,без положение,Василев щом ще залага пак на Мъри и сие,Бог да му е на помощ

На нас също.
Аз вече не знам от кво трябва да са ми нервите за да издържам мач след мач това безобразие и тоя срам...

всички сме така брато,ама кво да прайм,правилен футбол ;)
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 16 май 2014 01:51

Финала беше абсолютен фарс!Имаше футбол до гола,оттам нататък-срамна работа.Колкото и да говорим,пишем по форуми и правим фен клубове -на 50 човека,които мятаха камъни,седалки и фойерверките към терена,мястото им не е на стадиона.Изпотрошихме на хората хубавия стадион.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
MaX
Контакти:

Мнениеот MaX » 16 май 2014 02:07

Затова ЛЕВСКИ,ЦСКА,БОТЕВ И ЛОКОМОТИВ СА НАЙ-ВЕЛИКИТЕ БЪЛГАРСКИ ОТБОРИ!

Поклон пред вас,пичове![/quote]

Агитките на тези отбори могат да се конкурират като манталитет със тези в Габон, Мали, Албания и Чили. Нищо градско няма в тях. :roll: Там могат да се срещнат със свойте братя по манталитет :lol:

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 16 май 2014 02:51

Крайно време е наистина тези индивиди да се изчистят от стадионите! На мен а и на всички с които говорих след мача това не им харесва и се чувстваме засрамени и обидени! Една шепа , развалиха празника на всички , че и отбора прецакаха , за тоя дето ще плаща масрафа пък да не говорим ! Да ти имам и подкрепата :oops:

За играта пък направо нямам думи :oops:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Цветан Василев бил бесен

Мнениеот blue avalanche » 16 май 2014 08:29

костенурк написа:
lpfc_1926 написа:
Собственикът на Ботев Пловдив Цветан Василев си тръгнал от финала преди неговият край при второто му прекъсване от съдията. Банкерът бил бесен и много разочарован от поведението на публиката. Това разкриха пред PlovdivDerby хора от управата на Ботев. Същите хора заявиха, че по-добре да не цитират началника си. PlovdivDerby попита служители на Черноморец на каква стойност са изгорелите електронни пана. Те не успяха да ни отговорят точно, но заявиха, че цялата система струва стотици хиляди левове. Около 30% от паната, които пострадаха, пък според същите източници са на стойност около 100 000 евро!

цитат от: [offtopic]http://plovdivderby.com/kategorija-botev/10590-ekskluzivno-v-plovdivderby-tzvetan-vasilev-bil-besen.html[/offtopic]

ЦВ сто бона го е ухапала муха.човека е милиардер,все ще се справи някак 8-)

Той затова е станал милиардер.Щото не си е хвърлял хилядарките за разни лумпени... ;)

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 16 май 2014 09:17

za nas e toj religiq написа:Крайно време е наистина тези индивиди да се изчистят от стадионите! На мен а и на всички с които говорих след мача това не им харесва и се чувстваме засрамени и обидени! Една шепа , развалиха празника на всички , че и отбора прецакаха , за тоя дето ще плаща масрафа пък да не говорим ! Да ти имам и подкрепата :oops:

Абсолютно! С оглед безобразната игра на терена, поне можеше да ни остане хубав спомен като представяне от трибуните... Но не. За 30 минути 50 малоумника направиха така, че и ние да се чувстваме засрамени и да останем с пълен комплект горчилка след мача.
Истината е в персоналните наказания и доживот аут от спортни събития. Друг начин няма.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 16 май 2014 09:26

ZinedineZidane написа:
za nas e toj religiq написа:Крайно време е наистина тези индивиди да се изчистят от стадионите! На мен а и на всички с които говорих след мача това не им харесва и се чувстваме засрамени и обидени! Една шепа , развалиха празника на всички , че и отбора прецакаха , за тоя дето ще плаща масрафа пък да не говорим ! Да ти имам и подкрепата :oops:

Абсолютно! С оглед безобразната игра на терена, поне можеше да ни остане хубав спомен като представяне от трибуните... Но не. За 30 минути 50 малоумника направиха така, че и ние да се чувстваме засрамени и да останем с пълен комплект горчилка след мача.
Истината е в персоналните наказания и доживот аут от спортни събития. Друг начин няма.

Ами ние уж сме гостоприемни, ама......какво да ти кажа?..... :roll:

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 16 май 2014 09:29

kartago написа:
ZinedineZidane написа:

Ами ние уж сме гостоприемни, ама......какво да ти кажа?..... :roll:

В случая вината е само и единствено на споменатите олигофрени... НО, това няма как де не рефлектира като публиката на Ботев като общо понятие. Т.е. и аз например изглеждам боклук и измет в очите на останалите, независимо че единственото, което хвърлих беше лентата в началото при хореото и си съдрах гърлото от пеене... Ей затова ни боли и сме разочаровани....
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
scb
Контакти:

Мнениеот scb » 16 май 2014 09:35

И в другата тема във форума на Лудата гора го казах - големия коз на Лудогорец освен Домусчиев е и Мъри Стоилов, вече познат и като Гюлето :)
Честито на Лудогорци, а тези които се нахвърлят върху публиката на Ботев Пловдив само ще им кажа да съберат 12-13 хиляди от своя град и да видят дали всички ще бъдат кротки и послушни агънца. Ботев Пловдив има 3-тата по големита публика в БГ и е нормално всякакви елементи да има по трибуните му.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 16 май 2014 09:59

scb написа:И в другата тема във форума на Лудата гора го казах - големия коз на Лудогорец освен Домусчиев е и Мъри Стоилов, вече познат и като Гюлето :)
Честито на Лудогорци, а тези които се нахвърлят върху публиката на Ботев Пловдив само ще им кажа да съберат 12-13 хиляди от своя град и да видят дали всички ще бъдат кротки и послушни агънца. Ботев Пловдив има 3-тата по големита публика в БГ и е нормално всякакви елементи да има по трибуните му.

Народът го е казал много точно"Помогни си сам за да ти помогне и Господ"Не може да няма свидетели на тези,които
са правили зулумите.Във вас е топката сега.Прочистете се.Това важи за всички агитки.

Върни се в “Ботев”