Ексклузивно! 400 хил. лева изгоряха на стадион "Лазур"
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Ексклузивно! 400 хил. лева изгоряха на стадион "Лазур"
Според други глобата е 500 хил :X Бахти глобите 

- za nas e toj religiq
- Контакти:
Bourgas написа:За нас е той религия, контакт има съвсем лек, хич не е за превиване все едно е отсечен крак. Но това влизане с двата бутона напред, при положение, че топката отдавна не е в краката на противника, в Англия, а и почти вече навсякъде в нормалните първенства, го свирят червен картон. За мен също беше за директен. Вандер прегоря.
Влизането беше остро , ама след като няма контакт , за какъв фал или червен картон говорим ??? Тоя от лудогорец си скочи и падна преди Вандер да стигне до него ! Фала стана на 5 метра от мен и ясно се видя че зеления подскочи и нашия даже не го докосна !
za nas e toj religiq написа:Bourgas написа:За нас е той религия, контакт има съвсем лек, хич не е за превиване все едно е отсечен крак. Но това влизане с двата бутона напред, при положение, че топката отдавна не е в краката на противника, в Англия, а и почти вече навсякъде в нормалните първенства, го свирят червен картон. За мен също беше за директен. Вандер прегоря.
Влизането беше остро , ама след като няма контакт , за какъв фал или червен картон говорим ??? Тоя от лудогорец си скочи и падна преди Вандер да стигне до него ! Фала стана на 5 метра от мен и ясно се видя че зеления подскочи и нашия даже не го докосна !
Аз не споря за контакта. Казвам, че подобни влизания, които са без контакт или без сериозни наранявания от 2 години ги свирят червен картон. Един мач имаше преди година Ливърпуул - Манчестър Юнайтед, мисля, че изгониха играч на Пуул за точно такова влизане, без контакт.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

- za nas e toj religiq
- Контакти:
Bourgas написа:za nas e toj religiq написа:Bourgas написа:За нас е той религия, контакт има съвсем лек, хич не е за превиване все едно е отсечен крак. Но това влизане с двата бутона напред, при положение, че топката отдавна не е в краката на противника, в Англия, а и почти вече навсякъде в нормалните първенства, го свирят червен картон. За мен също беше за директен. Вандер прегоря.
Аз не споря за контакта. Казвам, че подобни влизания, които са без контакт или без сериозни наранявания от 2 години ги свирят червен картон. Един мач имаше преди година Ливърпуул - Манчестър Юнайтед, мисля, че изгониха играч на Пуул за точно такова влизане, без контакт.
Ами не е нормално , все едно да караш с превишена скорост , обаче вместо акт за скорост , да те осъдят за убийство щото си профучал на метър от някой със 160

za nas e toj religiq написа:Bourgas написа:za nas e toj religiq написа:Bourgas написа:За нас е той религия, контакт има съвсем лек, хич не е за превиване все едно е отсечен крак. Но това влизане с двата бутона напред, при положение, че топката отдавна не е в краката на противника, в Англия, а и почти вече навсякъде в нормалните първенства, го свирят червен картон. За мен също беше за директен. Вандер прегоря.
Ами не е нормално , все едно да караш с превишена скорост , обаче вместо акт за скорост , да те осъдят за убийство щото си профучал на метър от някой със 160За опасна игра няма спор , остро си влезе ама за това жълт , ако има и контакт , тогава вече нарушението е ГРУБО и е за червен !
Не го разбирай погрешно, фен съм на твърдия футбол

[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

- hristo1306
- Контакти:
Киряков ми е един от най-противните, въпреки, че се налага да комуникираме само с него, по независещи от нас обстоятелства и нямам ни най-малко идея да му адвокатствам или да го защитавам. Той нищо не е бил, това е била позицията му като наместник на Събев в делата му за стадион "Лазур". Нормално е щом има някаква щета, тя да бъде изискана за възстановяване, не виждам абсолютно нищо лошо в това.
Тошко, евала бате ! Разбрах, че си един достоен фен - с позиция. Остава да си признаеш, че си един от тримата "фена" направили пътека до същия Кирякофф, за да ни изгони от ХРАМА, за нелепия инцидент със "спортните артикули". Ако го направиш - ще литнеш в небесата !
Тошко, евала бате ! Разбрах, че си един достоен фен - с позиция. Остава да си признаеш, че си един от тримата "фена" направили пътека до същия Кирякофф, за да ни изгони от ХРАМА, за нелепия инцидент със "спортните артикули". Ако го направиш - ще литнеш в небесата !
Абе, малоумници смешни, не ви ли е срам да ревете за някакъв картон, а замалко да изгорите живи две от децата, които подават топките? Измет долна! Каква фен култура е да запалиш стадион? Това е за затвор и за закриване на тоя смешен отбор, но нали сме демокрация и всичко се прощава! Дано и вашите деца един ден попаднат в огнен ад, а вие да се пържите в пъкъла за това!
- El Commandante
Libera написа:Абе, малоумници смешни, не ви ли е срам да ревете за някакъв картон, а замалко да изгорите живи две от децата, които подават топките? Измет долна! Каква фен култура е да запалиш стадион? Това е за затвор и за закриване на тоя смешен отбор, но нали сме демокрация и всичко се прощава! Дано и вашите деца един ден попаднат в огнен ад, а вие да се пържите в пъкъла за това!
Враца,глей си там резервата и не се отварай много къде ти не е работа,че си смешен твърде...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
hristo1306 написа:Тошко, за какви пари говориш пак ? Спри се ! Сега и пари да ми дават, няма да ходя на мач. Естествено на "Черноморец" !!! Не забравяй само едно - времето е пари !!! Че кой фен е чакал по 3 / три / часа на входа, за да заеме по-добро място ??? Естествено тези на НАФТАТА !!! Признай си, че ти също си бил на "опашката" !!! Признат грях, не е грях !!!
Ицо, какви простотии говорите, кого лъжите? Кога си чакал 3 часа? Добре, че ни знаят стадиона, иначе ще си помислят, че си чакал я за "Маракана", я за "Камп Ноу!
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Bourgas написа:za nas e toj religiq написа:Bourgas написа:za nas e toj religiq написа:Bourgas написа:За нас е той религия, контакт има съвсем лек, хич не е за превиване все едно е отсечен крак. Но това влизане с двата бутона напред, при положение, че топката отдавна не е в краката на противника, в Англия, а и почти вече навсякъде в нормалните първенства, го свирят червен картон. За мен също беше за директен. Вандер прегоря.
Ами не е нормално , все едно да караш с превишена скорост , обаче вместо акт за скорост , да те осъдят за убийство щото си профучал на метър от някой със 160За опасна игра няма спор , остро си влезе ама за това жълт , ако има и контакт , тогава вече нарушението е ГРУБО и е за червен !
Не го разбирай погрешно, фен съм на твърдия футболПросто от 2 години насам УЕФА се пробва да из********и играта с подобни глупости. И аз не го приемам, просто споделям мнение според сегаширищите се правила
Както и да е , всичко свърши

Върни се в “Футбол - България”