Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот Кашчей » 15 май 2014 19:42

Teo написа:
Говоря за масата привърженици на клуба, че биха си купили акции, ако Лупи няма нищо общо с клуба. Просто миналото което направи ще го преследва вечно :idea:
Това в никакъв случай не трябва да е оправдание за всички наши привърженици, които трябва да разберат, че ако сами не си помогнем, никой няма да ни помогне :idea:

Аз не знам някой друг, освен Лупи, де е предлагал акции от ЦСКА на някого. Това е негова идея още от 2007-а, доколкото си спомням.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 15 май 2014 20:09

Абсолютно прав е за всичко Тодоров. Това е положението и няма какво да се коментира.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 май 2014 20:24

Venko123 написа:Абсолютно прав е за всичко Тодоров. Това е положението и няма какво да се коментира.

Миналата седмица плюхте по ММ, защото си е измислил новина, която уронва престижа на ЦСКА и се канехте да го съдите. Днес, казаното от Тодоров има ли пълни доказателства, или е в стил ММ? Дали да не го съдят и него?
Как може да вярвате на такива хора изобщо?!? Миналата година, по средата на август обещаха на Офанзива, че ако почистят сектор Г от отпадъците и мръсотиите веднага ще започне ремонт на сектора. Оттогава мина едно бебе време и май "веднага" е по-разтегливо и от ластик. Преди две седмици пак ремонтът "започва веднага", този път след мача с "Литекс".. външен инвеститор щял да го прави, без значение, че по Концесионния договор това не е твърде законно. През септември, Тодоров се разхождаше с лаптоп и уточняваше последните детайли за нов генерален спонсор. Днес, 8 месеца по-късно ЦСКА играе с екипи без генерален спонсор. Да не говорим, че неговото обявяване от октомври насам е "следващият месец"!
Смеете се на левскарите, че били събрали малко пари със СМС, а вие колко събрахте по този начин за тренировъчните терени на Армията? При това, за вас това е нещо, което остава, а при тях е просто един-два дена фойерверки.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 15 май 2014 20:32

Кашчей,ние кривиците на Томов ги знаем.Но я кажи какво да направи ръководството на ЦСКА след тази синхронизирана атака от ММ и Баждеков?Даже си мисля,че са доста меки.Трябва да съдят ММ за клевета и да искат до дупка от Баждеков писмото от УЕФА.На него нищо немогат да му направят,но поне за всички ще е ясно колко подли и ниски същества са тези от Герена!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 май 2014 20:40

GOLEADOR написа:Кашчей,ние кривиците на Томов ги знаем.Но я кажи какво да направи ръководството на ЦСКА след тази синхронизирана атака от ММ и Баждеков?Даже си мисля,че са доста меки.Трябва да съдят ММ за клевета и да искат до дупка от Баждеков писмото от УЕФА.На него нищо немогат да му направят,но поне за всички ще е ясно колко подли и ниски същества са тези от Герена!

Извинявай, ако съм пропуснал материал с изказване на Баждеков! Ще те помоля да ми покажеш къде той е казал, че на ЦСКА няма да му бъде даден лиценз за ЕКТ.
Това, че "Левски" е дал заявка за лиценз за ЕКТ нищо не означава.Това се прави преди 31-и март.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 15 май 2014 20:46

Кашчей написа:
GOLEADOR написа:Кашчей,ние кривиците на Томов ги знаем.Но я кажи какво да направи ръководството на ЦСКА след тази синхронизирана атака от ММ и Баждеков?Даже си мисля,че са доста меки.Трябва да съдят ММ за клевета и да искат до дупка от Баждеков писмото от УЕФА.На него нищо немогат да му направят,но поне за всички ще е ясно колко подли и ниски същества са тези от Герена!

Извинявай, ако съм пропуснал материал с изказване на Баждеков! Ще те помоля да ми покажеш къде той е казал, че на ЦСКА няма да му бъде даден лиценз за ЕКТ.
Това, че "Левски" е дал заявка за лиценз за ЕКТ нищо не означава.Това се прави преди 31-и март.

Излиза лъжата на ММ и веднага Баждеков се изказва.Този синхрон може да е случаен.А дано,ама надали!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 май 2014 21:01

GOLEADOR написа:
Кашчей написа:

Излиза лъжата на ММ и веднага Баждеков се изказва.Този синхрон може да е случаен.А дано,ама надали!

Казах ти, че не съм чел, но ти продължаваш само да ми говориш, без нищо да ми покажеш. А ако е имало такова изказване на Баждеков, то е било спонтанно явно, без да има въпроси към него, в денят, в който излезе "новината " на ММ :roll: Не забравяй, че денят беше неделя.
Всъщност, като сте толкова запознати в нещата около ЛК на БФС, някой от вас знае ли колко отбора са подали заявки за лиценз за ЕКТ и кои са те?
Аз си признавам, че не знам. На 30-и март класирането бе различно от това, което е сега, а и четвъртфиналите за КБ все още не бяха изиграни.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 15 май 2014 21:04

Баждеков каза, че са подали документи за евролиценз. Никъде не е споменавал, че Цска няма да вземе лиценз. Иначе не знам защо ме нападате, след като Тодоров буквално ви се кара, че не сте извадили по 30 лева...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 май 2014 21:11

W84me написа:Баждеков каза, че са подали документи за евролиценз. Никъде не е споменавал, че Цска няма да вземе лиценз. Иначе не знам защо ме нападате, след като Тодоров буквално ви се кара, че не сте извадили по 30 лева...

Да, обаче интерпретацията беше, че сте подали заявка за ЛЕ.... без дори да сте получили лиценз за ЕКТ. Това ми е доста странно на мен: ММ пише лъжа и се обявява за лъжа. Някой друг слага в устата на Баждеков думи, които човек, като него, няма никога да каже, но това е истина.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 15 май 2014 21:15

Кашчей написа:
W84me написа:Баждеков каза, че са подали документи за евролиценз. Никъде не е споменавал, че Цска няма да вземе лиценз. Иначе не знам защо ме нападате, след като Тодоров буквално ви се кара, че не сте извадили по 30 лева...

Да, обаче интерпретацията беше, че сте подали заявка за ЛЕ.... без дори да сте получили лиценз за ЕКТ. Това ми е доста странно на мен: ММ пише лъжа и се обявява за лъжа. Някой друг слага в устата на Баждеков думи, които човек, като него, няма никога да каже, но това е истина.

Както им е удобно, така ще го завъртят.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Архив”