Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
suni

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот suni » 15 май 2014 15:59

pampi написа:Следващият логичен въпрос е, а бе кой сега е собственик на ПФК Левски 1914? :roll:

МВР, Пеевски, Василев, Б.Б. ?.. :?
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 15 май 2014 16:44

pampi написа:Не като хората, а като комунист, скрито-покрито... :lol: Следващият логичен въпрос е, а бе кой сега е собственик на ПФК Левски 1914? :roll:

Не знам да има нов. Но нека да не се отклоняваме от темата.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 15 май 2014 18:55

Сега гледах интерюто на Тодоров.... Няма такава гавра с червения фен! Вие на тоя ли вярвате, дето ви казва, че нямате право да им държите сметка, защото не сте му дали 30 лева? Че и се кара, защо хората не си дали парите...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 15 май 2014 19:01

W84me написа:Сега гледах интерюто на Тодоров.... Няма такава гавра с червения фен! Вие на тоя ли вярвате, дето ви казва, че нямате право да им държите сметка, защото не сте му дали 30 лева? Че и се кара, защо хората не си дали парите...

Всъщност Тодоров е прав в случая :idea: Това, че масата от хора като чуят Лупи и край (всъщност не заради Лупи даваш пари, а заради това което обичаш ==> в случая ЦСКА)... ако Ицо беше президент в сегашния момент в които се намираме съм сигурен, че щяхме да изкупим 1.5 милиона акции поне :idea:

Аре сега изчезвай от тука, прекалено е голям тоя подфорум за подуянец като теб :idea:

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 15 май 2014 19:05

Стига умува. Напоследък ми прави впечатление че се изказваш крайно неподготвен по непонятни за теб теми и писането ти в този подфорум започва да се превръща чисто и просто в мерене на пишки.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 15 май 2014 19:07

Вие също спрете да коментирате малоумни изказвания като по-горното и намалете безмисления спам щото на нищо не прилича вече това място.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 15 май 2014 19:11

CskaUl7rasB0ysS0f1a, искаш да кажеш, че Тодоров не е прав в случая ли какво?

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 15 май 2014 19:17

За неориентираните коментари по темата на други фенове говоря, и оттам в прерастването на безмислени спорове.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 май 2014 19:23

Teo написа:
W84me написа:Сега гледах интерюто на Тодоров.... Няма такава гавра с червения фен! Вие на тоя ли вярвате, дето ви казва, че нямате право да им държите сметка, защото не сте му дали 30 лева? Че и се кара, защо хората не си дали парите...

Всъщност Тодоров е прав в случая :idea: Това, че масата от хора като чуят Лупи и край (всъщност не заради Лупи даваш пари, а заради това което обичаш ==> в случая ЦСКА)... ако Ицо беше президент в сегашния момент в които се намираме съм сигурен, че щяхме да изкупим 1.5 милиона акции поне :idea:

Аре сега изчезвай от тука, прекалено е голям тоя подфорум за подуянец като теб :idea:

Ще купите акции, само заради Стоичков, който е доказан финансов и управленски гений :roll: Че на него в главата му никога няма да мине подобна идея, а излагацията миналата година, когато се появи с голямата червена книга, пълна с акции, които Титаните му бяха подарили....Аз такъв и за дворно куче не бих го взел!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 15 май 2014 19:29

Кашчей написа:
Teo написа:

Ще купите акции, само заради Стоичков, който е доказан финансов и управленски гений :roll: Че на него в главата му никога няма да мине подобна идея, а излагацията миналата година, когато се появи с голямата червена книга, пълна с акции, които Титаните му бяха подарили....Аз такъв и за дворно куче не бих го взел!

Говоря за масата привърженици на клуба, че биха си купили акции, ако Лупи няма нищо общо с клуба. Просто миналото което направи ще го преследва вечно :idea:
Това в никакъв случай не трябва да е оправдание за всички наши привърженици, които трябва да разберат, че ако сами не си помогнем, никой няма да ни помогне :idea:

Върни се в “Архив”