pampi написа:Следващият логичен въпрос е, а бе кой сега е собственик на ПФК Левски 1914?
МВР, Пеевски, Василев, Б.Б. ?..

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
pampi написа:Следващият логичен въпрос е, а бе кой сега е собственик на ПФК Левски 1914?
pampi написа:Не като хората, а като комунист, скрито-покрито...Следващият логичен въпрос е, а бе кой сега е собственик на ПФК Левски 1914?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Сега гледах интерюто на Тодоров.... Няма такава гавра с червения фен! Вие на тоя ли вярвате, дето ви казва, че нямате право да им държите сметка, защото не сте му дали 30 лева? Че и се кара, защо хората не си дали парите...
Teo написа:W84me написа:Сега гледах интерюто на Тодоров.... Няма такава гавра с червения фен! Вие на тоя ли вярвате, дето ви казва, че нямате право да им държите сметка, защото не сте му дали 30 лева? Че и се кара, защо хората не си дали парите...
Всъщност Тодоров е прав в случаяТова, че масата от хора като чуят Лупи и край (всъщност не заради Лупи даваш пари, а заради това което обичаш ==> в случая ЦСКА)... ако Ицо беше президент в сегашния момент в които се намираме съм сигурен, че щяхме да изкупим 1.5 милиона акции поне
Аре сега изчезвай от тука, прекалено е голям тоя подфорум за подуянец като теб
Кашчей написа:Teo написа:W84me написа:Сега гледах интерюто на Тодоров.... Няма такава гавра с червения фен! Вие на тоя ли вярвате, дето ви казва, че нямате право да им държите сметка, защото не сте му дали 30 лева? Че и се кара, защо хората не си дали парите...
Всъщност Тодоров е прав в случаяТова, че масата от хора като чуят Лупи и край (всъщност не заради Лупи даваш пари, а заради това което обичаш ==> в случая ЦСКА)... ако Ицо беше президент в сегашния момент в които се намираме съм сигурен, че щяхме да изкупим 1.5 милиона акции поне
Аре сега изчезвай от тука, прекалено е голям тоя подфорум за подуянец като теб
Ще купите акции, само заради Стоичков, който е доказан финансов и управленски генийЧе на него в главата му никога няма да мине подобна идея, а излагацията миналата година, когато се появи с голямата червена книга, пълна с акции, които Титаните му бяха подарили....Аз такъв и за дворно куче не бих го взел!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта