Гришо обърна Бердих и е на 1/4 финал в Рим
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Рим | ГРИГОР ДИМИТРОВ - Томаш Бердих
Сензационно Вавринка отпадна от Хаас, ако Григор днес победи си отваря пътя за полу-финалите.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Цонга отпадна, при победа днес Гришо ще регистрира ново рекордно класиране до номер 13-ти в света, а при победа на 1/4 финалите ще се изкачи с още едно място до 12-ти.
Хайде Гришо!
Хайде Гришо!
Чакай първо да бие днес, че и миналата седмица уж беше "сигурна" победата 
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Вчера беше адски стабилен - 5 непредизвикани за цял мач! Ако вдигне процента първи сервис до 70-75% и покаже същата концентрация, мисля, че няма да има проблеми в два сета срещу Бердих. Мисля, че победата е наша, въпросът е дали по-лесно или трудно ще дойде 

Срещу Карлович е нормално да няма непредизвикани грешки, човека е 2.20м и не го бива в разиграванията 
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Ботевъ Пловдивски написа:Вчера беше адски стабилен - 5 непредизвикани за цял мач! Ако вдигне процента първи сервис до 70-75% и покаже същата концентрация, мисля, че няма да има проблеми в два сета срещу Бердих. Мисля, че победата е наша, въпросът е дали по-лесно или трудно ще дойде
То вчера я имаше 5-10 разигравания за цял мач, всичко си вървеше сервис-точка. Нямаше възможност за непредизвикани.
Хах, нищо не съм написал, само споменах какво ще стане при евентуална победа.
Вярвам, че Гришо си е взел изводите от миналата седмица и днес ще има победа в 2 сета над 6-ия в света.
Иначе, вчера много ми хареса сервиса, днес задължително трябва да върви сервиси.
Иначе, вчера много ми хареса сервиса, днес задължително трябва да върви сервиси.
powerful написа:Хах, нищо не съм написал, само споменах какво ще стане при евентуална победа.Вярвам, че Гришо си е взел изводите от миналата седмица и днес ще има победа в 2 сета над 6-ия в света.
Oтваря му се ранкинга,ама отзаде идват Хаас,Гулбис,Южни.
Просто си взима мача с Бердих и на четвъртфинала ще му бъде по-леко срещу Хаас.
I'M BLIND!IMPRESS ME!
luxorus написа:powerful написа:Хах, нищо не съм написал, само споменах какво ще стане при евентуална победа.Вярвам, че Гришо си е взел изводите от миналата седмица и днес ще има победа в 2 сета над 6-ия в света.
Oтваря му се ранкинга,ама отзаде идват Хаас,Гулбис,Южни.
Просто си взима мача с Бердих и на четвъртфинала ще му бъде по-леко срещу Хаас.
На такова ниво леко няма, мач с/у всеки от топ 50 си е изпитание!
- shotgun blues
- Контакти:
Григор трябва да спечели и да се възползва от отпадането на Вавринка и да направи голям пробив на този турнир
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]